Tom Ford Heroes

Klassinen ja ajaton, mutta täydellisesti tässä ajassa – jokainen merkin ominaistuoksu luo unohtumattoman tyyli-statementin.

Ainutlaatuisia ja rohkeita tuoksuluomuksia

Private Blend -tuoksukokoelma on kokeileva ja rajaton. Tom Fordin tuoksuissa ei ole sääntöjä, jotka rajoittaisivat sitä, mitä tuoksu voi tai ei voi olla. Jokainen eksklusiivinen tuoksu on jäjittelemätön ja uniikki.

Aasian tuoksupuut ja mausteet

Ainutlaatuinen ja arvokas bestseller-tuoksu, joka stimuloi kehoa, mieltä ja aisteja – hyvin eksoottinen ja aistillinen.

Aistillinen. Viettelevä. Unohtumaton

Tom Fordin ikoniset hajuvedet vievät sinut vastustamattoman intensiiviselle tuoksumatkalle. Ainutlaatuinen yhdistelmä tummaa orkideaa, mausteisia sävyjä ja aistillisia kukkaisnuotteja.

Bestseller

Tom Ford hajuvesi

129
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Tom Ford hajuvedet: oman merkin synty

Teksasilainen Tom Ford työskenteli alun perin mallina ja opiskeli taidehistoriaa. Hänen haaveenaan oli kuitenkin jo hyvin varhain luoda ura muotisuunnittelijana. Vuonna 1990 silloinen vaikeuksissa oleva muotitalo Gucci palkkasi hänet, ja hänen luomuksensa nostivat muotitalon luksusmuodin huipulle. Kuuluisaksi hän tuli luovan johtajan tehtävässään, jossa hän suunnitteli vaatteita, tuoksuja ja myymälöitä italialaiselle muotiyritykselle. Hän suunnitteli joitain vuosia myös muille luksusmerkeille.

Vuonna 2004 hän perusti lopulta oman merkkinsä omalla nimellään New Yorkiin. Silloin hän alkoi luoda hajuvesiä ja Tom Ford -hajuvedet ovatkin olleet menestystarina.

Mikä on ominaista Tom Ford -tuoksuille?

Suunnittelijalle hajuvedet ovat paljon muutakin kuin vain tuoksuja. Ne ovat kaikkein tärkein asuste, jota asu vain täydentää. Tuoksuja kehittäessään Tom Ford on tehnyt yhteistyötä huippuluokan hajuvesitaiteilijoiden kanssa, kuten Harry Frémont, Honorine Blanc ja Jacques Cavallier-Belletrud.

Tom Ford -hajuvesille ominaista ovat jännittävät kontrastit, joiden ansiosta osakseen klassiset tuoksunuotit muuttuvat moderniksi trendihajuvedeksi. Laadukkaat ainesosat ja tunnusomainen tuoksujälki erottavat Tom Ford -hajuvedet muista – ne tunnistaa helposti missä vain. Tähän mennessä suunnittelija on luonut jo yli 100 hajuvettä omalle merkilleen eikä hänen luovuutensa ole vielä koskaan pettänyt.

Ensimmäiset Tom Fordin vuonna 2006 julkaisemat tuoksut oli suunnattu miehille tai ne olivat unisex-tuoksuja, ja niistä on tullut todellisia klassikoita. Vuosien saatossa valikoimaan on tullut myös naisten hajuvesiä. Tom Ford Eau de Parfum on muotiasuste, joka täydentää käyttäjänsä ulkoista olemusta. Se korostaa itseluottamusta ja luo samalla tunteen aistillisuudesta ja voimasta. Jos hajuvedet tuntuvat liian kalliilta, Eau de Toilette tai Tom Ford Body Spray voivat olla hyvä vaihtoehto. Vartalosuihke raikastaa, tuoksuu miedosti ja maksaa huomattavasti vähemmän.

Miten Tom Ford hajuvedet eroavat muista?

Tom Ford -hajuvedet ovat tunnettuja klassisen ja modernin vastakohtaisuudesta. Hänen muotikokoelmansa ovat usein avantgardistisia ja hänen hajuvetensä täydentävät tätä suuntausta. Yltäkylläinen ja maltillinen tai raikas ja raskas ovat usein vastakkain Tom Ford Eau de Parfum -hajuvesissä, joita on saatavana eri tuoksuina. Niille, jotka haluavat hieman kevyemmän vaihtoehdon, sopii hyvin Tom Ford Body Spray. Tom Ford -hajuveden kaltaiset ylelliset luksushajuvedet ovat jotain erityistä, joka saa kantajansa tuntemaan olonsa hyväksi, korostaa itsetuntoa ja luo tunteen aistillisuudesta ja voimasta.

Osta Tom Ford hajuvedet parfumdreamsiltä

parfumdreamsiltä löydät kattavasti erilaiset Tom Ford -hajuvedet. Sekä laadukkaat hajuvedet että edullisemmat Tom Ford -vartalosuihkeet löytyvät valikoimasta. Tilaa nyt Tom Ford -tuoksu helposti netistä.