Hiusgeeli

77 Tuote
277
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiusgeeli: loihdi tyylikkäät kampaukset lyhyisiin ja pitkiin hiuksiin

Yksi hiusten muotoilutuotteiden klassikoista on hiusgeeli. Se sopii erityisesti lyhyiden hiusten muotoiluun, etenkin, jos kampaukselta toivotaan erinomaista pitoa. Kuitenkin hiusgeeliä voi hyvin käyttää myös pitkien hiusten muotoiluun. Se takaa hyvän pidon ja sitoo niin yksittäiset suortuvat kuin koko kampauksen.

Hiusgeelin oikea käyttö

Usein vaaditaan hieman harjoitusta, ennen kuin hiusgeelillä saa hiuksiin toivotun vaikutelman. Jos hiusgeeliä käyttää liian vähän, kampaus ei pysy halutussa muodossa, ja jos hiusgeeliä on liikaa, hiukset saattavat näyttää rasvaisilta. Hiusgeeliä käyttäessä onkin suositeltavaa toimia seuraavasti:

  • Käytä hiusgeeliä joko juuri pestyihin ja vielä kosteisiin hiuksiin tai kostuta hiukset ensin vedellä ja suihkepullolla. Tämä takaa, että geeli leviää tasaisesti.
  • Ota tuotetta kämmenelle pieni nokare, hiusten pituudesta riippuen joko hasselpähkinän tai saksanpähkinän verran, ja hiero se käsiin. Hiusgeelissä vähemmän on yleensä enemmän!
  • Levitä geeli tasaisesti hiuksiin. Varo levittämästä liikaa geeliä hiusten latvoihin, sillä muutoin ne tulevat raskaiksi ja roikkuviksi. Siispä: levitä geeli ensin tyveen ja muotoile sitten latvat, kun käsissä ei enää ole niin paljon geeliä jäljellä.

Jotta hiusgeeli lähtee kunnolla pois, hiukset on pestävä shampoolla. Geeli lähtee myös kampaamalla, mutta se voi jättää hiuksiin pieniä valkoisia hiukkasia, jotka näyttävät hilseeltä. Samoin hiuksiin jää usein liimainen tunne geelistä, jollei hiuksia pestä kunnolla.

Millaisiin kampauksiin hiusgeeli sopii?

Jos haluat luoda tiukan kampauksen, jossa hiukset on vedetty taakse, sinun kannattaa ensin levittää hiuksiin geeliä ja sen jälkeen kammata ne taaksepäin. Parhaiten tämä onnistuu hienolla hiusharjalla.

Hiusgeeli kiharoille sopii aaltoilevien ja kiharoiden hiusten kesyttämiseen. Kiharat saavat geelistä pitoa ja ryhdikkyyttä säilyttäen samalla luonnollisen taipuisuutensa. Erityinen kiharoille tarkoitettu hiusgeeli voi myös tehdä kiharoista selkeämmät. Lisäksi geeli estää pörröisyyttä ja pitää kiharat kauniisti muodossaan.

Millainen on paras hiusgeeli?

Paras hiusgeeli on sellainen, joka sopii sinun yksilöllisiin tarpeisiisi eli se riippuu aina henkilöstä. Monille kuitenkin sopivat parhaiten tuotteet, jotka ovat silikonittomia ja hajusteettomia. Lisäksi hiusgeelin on hyvä olla alkoholiton, sillä alkoholi kuivattaa hiuksia.

Hiusgeeliä on saatavana tuubeissa, pumppupulloissa ja purkeissa. Tuubit ovat erityisen käteviä, sillä niissä geeli ei pääse kuivumaan. Pumppupullon käyttö puolestaan on erittäin helppoa, sillä silloin voit pitää molemmat kädet vapaana ja ottaa helposti lisää geeliä pulloa sotkematta.

Osta hiusgeeli netistä parfumdreamsiltä

Parhaan hiusgeelin juuri sinun hiuksillesi ja kampauksellesi löydät usein kokeilemalla. Jokaisen hiusrakenne ja hiusten tarpeet ovat erilaisia, samoin kuin muotoilutuotteiden käyttäjien toiveet siitä, millaisen lopputuloksen he haluavat. Parfumdreamsiltä löydät suuren valikoiman erilaisia hiusgeelejä edulliseen hintaan, ja voit valita itsellesi parhaan tuotteen.