Bvlgari hajuvesi

159
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Bvlgari-hajuvesi tuo ripauksen La Dolce Vitaa

Bvlgari-hajuvedet assosioituvat luksukseen mitä suurimmissa määrin. Jo pelkkä nimi herättää mielikuvia italialaisesta loistokkuudesta. Trevin suihkulähde Roomassa, Via Monte Napoleone Milanossa: Bvlgarin tuoksut välittävät täyteläistä ylellisyyttä kaikin tavoin – ennen kaikkea sanattomasti nenän kautta. Tästä kertovat myös Bvlgari-hajuvesien hienosti suunnitellut pullot, joista jokainen on oma taideteoksensa.

Parfumdreamsilta löydät laajan valikoiman Bvlgari-hajuvesiä:

  • Bvlgari naisten hajuvedet: Tuoksujen pulloille ovat ominaisia kaarevat muodot. Niiden muotoilu on omaleimainen ja ainutlaatuinen, ja sisältö säteilee ylellisyyttä, naisellisuutta ja voimaa.
  • Bvlgari miesten hajuvedet: Modernin miehen maskuliinisissa hajuvesissä yhdistyvät puumaiset, nahkaiset ja raikkaat nuotit. Pullot näyttävät tukevilta ja ylellisiltä.
  • Bvlgari unisex-hajuvedet: Raikkaat unisex-tuoksut sopivat kaikille. Vihreän ja valkoisen teen uutteilla on rauhoittava vaikutus, ja ne säteilevät itseluottamusta ja tyytyväisyyttä.

Bvlgari Eau de Parfum -tuoksut täyttävät korkeat vaatimukset

Vuonna 1993 Bvlgari toi markkinoille ensimmäisen parfyymin. Näin kuuluisa luksusbrändi pysyi uskollisena innovaatiohalulleen, joka oli tehnyt tästä koruntekijästä kuninkaallisten ja tähtien suosikin maailmanlaajuisesti. Ensimmäisen Bvlgari-hajuveden nimi oli ”Eau parfumée au Thé Vert”. Se mullisti alan käyttämällä aasialaisia nuotteja, joita ei oltu aiemmin käytetty hajuvesissä. Tähän mennessä Bvlgari oli jo asemansa vakiinnuttanut luksusmerkki. Sillä oli uskollinen asiakaskunta, joka maksoi Bvlgarin koruista uskomattomia hintoja.

Bvlgarin perustaja ei luultavasti ollut koskaan unelmoinut, että hänen koruliikkeestään kehittyisi noin 150 vuoden aikana kansainvälinen luksusbrändi. Sotirios Voulgaris oppi kultasepän käsityötaidon Paramythiassa, Manner-Kreikan pohjoisosassa sijaitsevassa kylässä. Vuonna 1877 hän siirtyi Korfuun ja myöhemmin Napoliin. Vuonna 1881 hän avasi useita kultakoru- ja antiikkiliikkeitä Roomaan. Uudessa kotimaassaan hän kutsui itseään Sotirio Bulgariksi. Muistuttaakseen kreikkalaisista juuristaan hän korvasi sukunimensä u:n v-kirjaimella.

Osta Bvlgari-hajuvedet netistä parfumdreamsilta

Art deco -tyyli ja suuri platinan käyttö olivat yksi Bvlgarin tavaramerkeistä. Tämä näkyy myös Bvlgarin tuoksuissa. Pullot tuovat mieleen Art Decon geometriset muodot ja inspiroivat aisteja hienoilla yksityiskohdillaan.

Ovaali, ympyrä ja suorakulmio hallitsevat täydellisesti pullojen muotoja. Yksi esimerkki muotoilumenestyksestä ovat vuonna 2003 esitellyt Bvlgarin Omnia-parfyymisarjan kristallipullot, jotka voittivat useita muotoilupalkintoja.

Parfumdreams tarjoaa Bvlgari-hajuvedet hintaan, jota on vaikea löytää muualta. Tutustu ylellisen tuotemerkin laajaan valikoimaan ja löydä tuoksu, joka ympäröi sinut ripauksella luksusta.