Kosteuttavat seerumit

186 Tuote
1896
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kosteusseerumi – hyvää oloa kuivalle iholle

Haluatko nopeaa apua kuivalle iholle? Kokeile virkistävää kosteusseerumia. Pienet tehoainesosat imeytyvät ihoon nopeasti ja tarjoavat intensiivistä hoitoa. Tämä parantaa ihon luonnollista kimmoisuutta. Iho tuntuu välittömästi elinvoimaiselta ja pehmeältä. Kosteusseerumin teho perustuu seuraaviin ainesosiin:

  • Hyaluronihappo: Hyaluronihappoa esiintyy elimistössä luonnollisesti ja siksi sillä ei ole juurikaan allergiapotentiaalia. Hyaluronihappo on todellinen supervoima. 1 gramma hyaluronihappoa voi sitoa jopa 6 grammaa vettä! Tämä tekee siitä jokaisen kosteusseerumin todellisen salaisen aseen.
  • Aloe vera: Tämä samannimisestä kasvista saatu aine uudistaa kuivaa ihoa luonnollisesti. Osana kasvoseerumia se kosteuttaa olematta liian tuhti.
  • Hamppuuute: Hamppuuute imeytyy erityisen nopeasti ihoon ja toimii luonnollisena kosteuttajana. Hamppu voi myös vähentää ihon epäpuhtauksia. Se sisältää myös antioksidanttia.
  • Kurkku-uute: Unohda kurkkuviipaleet silmillä ja valitse sen sijaan kosteusseerumi. Kurkku-uute toimii lisävesivarastona ja virkistää tehokkaasti väsynyttä ihoa.
  • Urea: Synteettisesti valmistettu, mutta erittäin tehokas. Urea voi parantaa ihon vedensitomiskykyä, mikä edistää yleisesti ihon kosteustasapainoa – todellinen bonus jokaisessa kosteusseerumissa.

Kaikille kosteusseerumeille on yhteistä niiden kevyt koostumus. Tämä mahdollistaa ainesosien siirtymisen syvemmälle ihoon. Seerumi on koostumukseltaan hyvin tiivistettyä ja siksi erittäin taloudellinen käyttää. Kosteuttava kasvoseerumi onkin usein pakattu pieniin ampulleihin, jotta sitä ei levitä vahingossa liikaa. Näin kuiva iho muuttuu nopeasti pehmeäksi ja saa takasin hehkunsa.

Miksi ihoa kannattaa hoitaa kosteusseerumilla

Kuivaan ihoon voi olla monia syitä. Talvella jatkuva vaihtelu kylmän ulkoilman ja lämpimän sisäilman välillä vie iholta viimeisenkin kosteuden. Kesällä ihoa kuivattavat voimakas auringonvalo sekä kloori- ja suolavesi. Iän myötä iho alkaa menettää kimmoisuuttaan ja sitä kautta kosteutta kemiallisten prosessien hidastuessa. Geneettinen taipumus tai hormonaaliset vaihtelut voivat myös olla syynä siihen, miksi ihosi tarvitsee kosteusseerumia.

Usein kuivuuden syytä ei voida poistaa. Riittävä veden juonti voi estää ihon kuivumista. Kosteusseerumi kuitenkin tukee ihoasi joka päivä. Se auttaa ihoa täyttämään suojaavan tehtävänsä ja saaden sen näyttämään edelleen säteilevän kauniilta. Lisäkosteutus vähentää myös kuivuuden aiheuttamia juonteita. Kosteus saa ihosi näyttämään raikkaalta ja elinvoimaiselta.

Näin käytät kosteusseerumia

Kosteusseerumi on helppo ottaa mukaan päivittäiseen kauneusrutiinisi. Puhdista ihosi puhdistusaineella tai kasvovedellä. Levitä kosteuseerumi kasvoille tipoittain ja hiero hellävaraisesti. Sen jälkeen voit levittää päivävoiteesi tai meikkivoiteen.

Tutustu parfumdreamsin kosteusseerumeihin

Hemmottele itseäsi kosteuttavalla seerumilla ja loihdi säteilevän kaunis iho. Laajasta valikoimastamme löytyy oikea tuote jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin. Valikoimamme kattaa kaiken täyttävistä hyaluronihappobuustereista rauhoittaviin aloe vera -uutteisiin: inspiroidu laajasta tarjonnastamme ja löydä itsellesi parhaiten sopiva kasvoseerumi.