Real Techniques

20
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Real Techniques – ammattimaiset meikkisiveltimet

Sisarukset Sam & Nic kiinnostuivat meikkaamisesta jo lapsina. Myöhemmin he tekivät unelmastaan ammatin ja ryhtyivät kysytyiksi meikkitaiteilijoiksi. Tunnetuiksi he tulivat YouTube-videoistaan, joissa he jakoivat tietämystään meikkaamisesta. Ammattia harjoittaessaan he tulivat tietoiseksi ongelmasta: kohtuuhintaisia ja laadukkaita siveltimiä oli vaikea löytää. Niinpä he päättivät vuonna 2011 perustaa yhdessä yrityksen Real Techniques. Ensimmäisten tuotteiden julkistamisen jälkeen he saavuttivat tuotteilleen lyhyessä ajassa vankan fanijoukon, joka kasvaa yhä tänä päivänä.

Real Techniques -siveltimet erilaisiin tarpeisiin

Moitteettoman, koko päivän kestävän ja suttautumattoman meikin tekemiseen tarvitaan laadukkaita tarvikkeita. Tästä syystä Real Techniques valmistaa siveltimiä ja meikkisieniä, joita on helppo käyttää ja joilla loihdit hetkessä uskomattoman lopputuloksen. Merkiltä onkin saatavana:

  • Laadukkaat Real Techniques -siveltimet, joissa ei käytetä lainkaan eläinten karvoja. Vaihtoehtona ovat pääasiassa synteettiset siveltimet.
  • Meikkausvälineet, joita on helppo käyttää, sillä kaikki tuotteet ovat muotoilultaan ergonomisia.
  • Real Techniques -sienet, jotka on suunniteltu pitkäikäisiksi ja jotka on helppo puhdistaa.

Real Techniques haluaa aina varmistaa, että jokainen sivellin ja sieni toimii moitteettomasti, joten se käyttää siveltimissään ainoastaan kaikkein hienoimpia materiaaleja. Niillä otat nestemäisiä meikkivoiteita tai puutereita helposti ihanteellisen määrän ja levität sen optimaalisesti iholle. Yksittäisten tuotteiden lisäksi saatavana on myös Real Techniques -sivellinsettejä. Ne sopivat erinomaisesti aloittelijoille, jotka kaipaavat perusvälineitä.

Real Techniques -siveltimet: paras hinta–laatu-suhde

Laadukkaiden sivellinten ostaminen oli vielä muutama vuosi sitten kallista puuhaa. Edullisesti oli saatavana ainoastaan heikompilaatuisia tarvikkeita, joilla lopputuloksesta ei tullut sitä, mitä olit toivonut. Tuotteet saattoivat pistellä kasvoja, niistä irtosi karvoja ja ne rikkoutuivat nopeasti. Real Techniques on tuotteillaan mullistanut meikkausmaailman: lopultakin saatavana on laadukkaita ja pitkäikäisiä siveltimiä huokeaan hintaan.

Lukuisat tuotesarjat, kuten Bold Metals Collection tai Real Techniques Original Collection vakuuttavat paitsi korkealla laadulla, myös upealla muotoilullaan. Perustajat selvästi ymmärtävät kauneuden ja laadun päälle, mikä näkyy kaikissa heidän tuotteissaan.

  • Real Techniques -meikkivoidesivellin: Siveltimessä on hieman kaareva, tiivis ja kiinteä pää. Sen avulla on helppo levittää niin nestemäiset kuin voidemaisetkin meikkivoiteet iholle.
  • Real Techniques Face Brushes: Meikkivoiteen levittäminen käsin aiheuttaa usein raitaisen tai tahraisen lopputuloksen. Oikeilla siveltimillä meikkivoidetta tai peiteväriä on kuitenkin helppo ottaa juuri oikea määrä ja levittää se kasvoille siten, että lopputulos on silkkisen tasainen.
  • Real Techniques Blush Brush: Poskipunien ja aurinkopuuterin levittämiseen suunnitelluilla siveltimillä otat tuotetta juuri oikean määrän ja levität sen kauniisti poskipäille. Näin viimeistelet helposti ja upeasti meikkisi käytätpä sitten kiinteää tai irtonaista poskipunaa.
  • Real Techniques -meikkisienet: Miracle Complexion -meikkisienellä loihdit ihmeitä niin kosteana kuin kuivanakin. Sen avulla meikki jakautuu tasaisesti kasvoille ja näpyt tai punoitukset peittyvät luotettavasti. Sienen reunat on suunniteltu erityisesti silmien ja nenän alueita varten, joihin muilla sienillä ei pääse käsiksi lainkaan niin helposti.

Yksittäisten meikkaustarvikkeiden lisäksi valikoimasta löytyvät myös Real Techniques -sivellinsetit. Ne sopivat täydellisesti lahjaksi meikkien ystäville.

Osta nyt Real Techniques -tarvikkeet parfumdreamsiltä

Real Techniques tarkoittaa laadukkaita siveltimiä ja meikkisieniä, jotka säilyttävät ominaisuutensa pitkään säännöllisessä käytössä. Parfumdreams tarjoaa valittavaksesi kattavan valikoiman tuotteita. Tutustu erilaisten meikkisiveltimien ja meikkisienien valikoimaan ja osta Real Techniques -tarvikkeet helposti netistä.