Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Pesusienet: Wellnessiä kotiin

Pesusieni on upea wellness-tuote suihkussa ja kylvyssä käymiseen, ja sillä on paljon positiivisia vaikutuksia:

  • Pesusieni vaahdottaa suihkugeelin tehokkaasti ja tekee suihkugeelin levittämisestä vartalolle helppoa.
  • Pesusienen hieman karhea pinta kuorii ihon kevyesti poistaen kuolleen ihosolukon. Lopputuloksena on perusteellisesti puhdistettu iho, johon ei kerry epäpuhtauksia.
  • Ihon hierominen puhtaaksi pesusienellä vilkastuttaa verenkiertoa, mikä saattaa ajan myötä kiintetyttää ihoa. Pesusienellä pesun jälkeen iho on myös vastaanottavaisempi hoitotuotteille.

Pesusieniä on olemassa kahdenlaisia: sekä synteettisiä että laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettuja. Tästä esimerkkinä

  • Luffa: Hierova pesusieni on valmistettu luffa-kurpitsasta.
  • Konjakki: Konjakkisieni on valmistettu konjakkisienen juurista.
  • Luonnonsienet: Luonnonpesusienet ovat peräisin merestä. Ne muistuttavat koralleja ja kasvavat merenpohjassa, etupäässä Välimeressä.

Synteettiset pesusienet: Mitä etuja synteettinen pesusieni tarjoaa?

Synteettinen kuoriva pesusieni on valmistettu yleensä kangaslenkeistä tai mikrokuidusta. Ihastuttavan usein ne ovat väriltään kirkkaita, joten niillä on helppo luoda kauniita tehosteita kylpyhuoneeseen. Pesusienissä on usein kaksi erilaista pintaa, jolloin niitä voi käyttää eri tarkoituksiin, kuten vartalolle ja kasvoille. Pesusieniä on saatavana myös pitkällä varrella, jolloin pesusienellä ylettää hyvin myös selkään.

Kuorivilla pesusienillä pehmeä iho

Koska pesusienellä saa saippuan ja suihkugeelin vaahtoamaan, tarvitset sitä määrällisesti vähemmän. Säästät siis pidemmällä aikavälillä rahaa ja luonnonvaroja. Vaahto ja kuorinta tehostavat pesun tehoa, mikä tekee ihosta vastaanottavaisemman hoitaville ainesosille. Mieto suihkugeeli suojaa ihon luonnollista suojakerrosta.

Pesusienet: Mitä pesusienen käytössä tulee ottaa huomioon

Pesusienet voivat muuttua melkoisiksi bakteerien paratiiseiksi, jos et puhdista niitä oikein. Pesusieni kerää itseensä kuollutta ihosolukkoa ja kylpyhuoneen lämipimän kostea ilmasto edistää bakteerien muodostumista ja lisääntymistä.

Pesusieni tuleekin puhdistaa huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen, jotta siihen ei jää ihosolukkoa. Muussa tapauksessa hierot itseesi pesusienellä bakteereja, mikä voi aiheuttaa ihoärsytystä. Onkin erityisen tärkeää, ettet pese pesusienellä intiimialueitasi, vaan varaat siihen tarkoitukseen tarvittaessa toisen erillisen pesusienen, mikä myös suojaa bakteereilta.

Kuinka usein pesusieni tulee vaihtaa uuteen?

Pesusieni on vaihdettava uuteen keskimäärin kolmen kuukauden välein. Vaikka se näyttäisikin vielä hyvältä, riski bakteerilingoksi muodostunmiselle on säännöllisessä käytössä liian suuri. Jos pesusieni alkaa haista epämiellyttävälle jo ennen tätä, kannattaa se korvata heti uudella.

Oikea pesusieni juuri sinulle: parfumdreams

Hae spa-tunnelmaa suoraan kotiin ja hemmottele ihoasi pesusienellä. Näin teet tavallisesta suihkussa käynnistä ihanan wellness-hetken. Tutustu erilaisiin pesusieniin osoitteessa parfumdreams, ja anna ihollesi puhdasta raikkautta.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube