Bruno Banani hajuvesi

47
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Bruno Banani: sukellus tuoksujen monipuoliseen maailmaan

Bruno Banani on saksalaisen, etupäässä alusvaatteita valmistavan Bruno Banani Underwear GmbH:n tuotemerkki. Kuitenkin myös Bruno Banani -hajuvesi on perinteikäs tuoksu ja yksi monien hajuvesiliikkeiden hittituotteista. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Chemnitzissä, josta se toimittaa tuotteita yli 1 500 liikkeeseen Saksassa ja ulkomailla.

Bruno Banani perustettiin vuonna 1993. Aluksi se valmisti miesten design-alusvaatteita, mutta laajensi pian myös naisten alusvaatteisiin ja uima-asuihin. Omien sanojensa mukaan Bruno Banani -hajuvesi on Saksan hajuvesien numero 1.

Bruno Banani on esimerkki menestyneestä saksalaisesta yrityksestä, sillä yrityksen tuotteet valmistetaan Saksassa ja toimitetaan muun muassa Kiinaan, Australiaan ja muihin Euroopan maihin. Kohtuuhintaisia hajuvesiä myydään jopa 20 ml:n pulloissa ja erilaisten tuoksujen valikoima on suuri. Kaikki tämä on tehnyt Bruno Banani -hajuvesistä todellisen menestystarinan. Niitä ostetaan yhä uudelleen, vaikkei Bruno Banani juuri käytä rahaa kansainvälisiin markkinointikampanjoihin.

Bruno Banani -hajuvedet erottuvat edukseen

Bruno Banani -tuotteiden valikoima on suuri. Naisten hajuvesiä on kahdeksan, samoin miesten hajuvesiä, joiden joukosta löytyvät muun muassa seuraavat:

Myös suihkugeelit ja deodoranttisprayt löytyvät Bruno Banani -tuotevalikoimasta. Ne pohjautuvat Bruno Banani -hajuvesiin ja sopivat erinomaisesti käytettäväksi yhdessä. Useimmat merkin tuoksut ovat Eau de Toilette -tuoksuja. Eau de Parfum -tuoksuja on vain vähän. Näin ollen hajuvedet sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön tuoksuen hillitysti, mutta kuitenkin tuntuvasti ja miellyttävästi koko päivän ajan.

Mistä Bruno Banani -hajuvedet ovat tunnettuja?

Bruno Banani -hajuvesien pullot erottuvat vinon muotonsa ansiosta. Niissä ei ole mitään suurempia hienouksia, vaan ne ovat muotoilultaan pidemminkin puristisia. Tämä takaa hajuvesille paremman hinta–laatu-suhteen, nostaa sisällön paremmin esille ja tekee Bruno Banani -hajuvesistä tähtituotteen.

Bruno Banani on helposti lähestyttävä, useista jälleenmyyntipaikoista saatava tuoksu, joka on hinnaltaan edullinen. Jo 6 eurolla voit hankkia pienen pullon Bruno Banani -hajuvettä naisille. Bruno Banani -hajuvedet miehille alkavat 7 eurosta. Hintavimmat hajuvedet maksavat 25 euroa, jolla saa 50 ml:n pullon Eau de Parfum -tuoksua.

Bruno Banani -hajuveden osto sopiikin näin ollen lähes jokaiselle kukkarolle. Rahan vastineeksi saat taattua korkeaa laatua ja voit valita suosikkisi monipuolisesta tuoksuvalikoimasta.

Osta nyt Bruno Banani -hajuvesi parfumdreamsiltä itsellesi tai lahjaksi

Bruno Banani -tuotteita voi ostaa niin kivijalkaliikkeistä kuin netistä. Parfumdreamsiltä löydät lukuisia lahjapakkauksia, jotka sisältävät suihkugeelejä tai deodorantteja. Bruno Banani -hajuvesi on klassikko, todellinen monikäyttötuote ja hyvä valinta niin lahjaksi kuin itselle.