Ilmakiharrin ja lämpöharja

35 Tuote
78
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kuumailmaharjalla vaihtelua muotoiluun

Tyylillä stailatut hiukset viimeistelevät kokonaisuuden ja antavat itseluottamusta sekä kaikin puolin hyvää oloa. Jotta hiusten muotoilu onnistuu muuallakin kuin vain kampaajalla, on markkinoilla tarjolla erilaisia hiusten muotoilulaitteita, jotka auttavat sinua siinä. Pehmeät laineet, kiharretut hiussuortuvat tai kauniin siloiset hiukset syntyvät helposti kuumailmaharjalla. Erilaisten vaihtopäiden avulla voit luoda vaihtelevan tyylin eri päiviin.

Käytä hiustenkuivausharjaa tuuhean lopputuloksen saamiseksi

Itsepäinenkin tukka asettuu fööniharjalla ja lämpimällä föönausilmalla kauniisti muotoilluksi ja sileäksi kampaukseksi. Ilmavirtauksen ja usein käytetyn ioniteknologian ansiosta hiusten ulompi kerros tasoittuu ja saa silkkisen pehmeän ilmeen. Keratiinipinnoitteen ansiosta negatiivisesti varautuneet ionit saavat aikaan pörröisyyttä ehkäisevän vaikutuksen ja säteilevän lopputuloksen.

Kuumailmaharja sopii kaikille hiustyypeille ja sen avulla loihdit helposti erilaisia lookeja. Levitä hiuksiin aina ennen fööniharjan käyttöä lämpösuojaa antaaksesi hiuksillesi suojaa ja lisähoitoa.

  • Saat aikaan trendikkään tyylikkään lookin vetämällä yksittäisiä hiussuortuvia hitaasti lämpöharjan läpi juurista latvoihin.
  • Kiertämällä latvat lämpöharjaan saat aikaan kauniit kevyet laineet, jotka kääntyvät joko ulos- tai sisäänpäin.
  • Pehmeät aallot syntyvät kiertämällä yksittäisiä hiussuortuvia pyöreäpäiseen lämpöharjaan ja pitämällä lämmössä noin 20 sekunnin ajan. Mitä vähemmän hiuksia otat hiuksia harjan ympärille kerrallaan, sitä intensiivisemmät kiharoista tulee.

Koska lämpöharja ei tuota niin paljon lämpöä kuin perinteinen suoristusrauta, on se hellävaraisempi hiuksille ja vahingoittaa vähemmän hiuksen rakennetta.

Hellävaraista muotoilua kaikille hiustyypeille

Lämminilmaharjat eivät muodosta paljoa kuumuutta, minkä vuoksi niitä voi käyttää myös kosteisiin hiuksiin. Useimmissa kuumailmaharjoissa on useita lämpötila-asetuksia sekä kylmäilmapainike, jolla voidaan säätää optimaalinen lämpötila hiusrakenteen mukaan. Hentojen ja ohuiden hiusten muotoiluun riittää matala lämpötila, joka ei myöskään vahingoita niitä. Paksumpiin hiuksiin tarvitaan hieman enemmän lämpöä.

Kuumailmaharjojen erilaiset vaihtopäät

Joka päivä eri look? Erilaisilla vaihtopäillä uusi kuumailmaharjasi tekee sen leikiten. Valitse lisäosa haluamasi hiustyylin ja hiustesi rakenteen mukaan:

  • Vaihtoharjat, joissa on suurempi halkaisija (esim. 50 mm) antavat hiuksille volyymia ja tuuheutta.
  • Pienemmät harjat, joiden halkaisija on noin 20–30 mm, loihtivat hiuksiin kevyitä laineita.
  • Lapioharjalla hiukset on helppo saada sileiksi ja luoda muodikas sleak look.
  • Kuivaava pää kuivaa hiuskesi nopeasti ja kohdennetusti.
  • Pehmeillä harjaksilla varustetut vaihtoharjat nostavat hiustyveä, antavat lisää volyymia juurille ja sopivat siksi erinomaisesti kohtiin, jossa hiukset ovat lyhyemmät.

Tarvitset siis vain yhden laadukkaan kuumailmaharjan lukuisten eri hiustyylien luomiseen. Tätä monipuolisempaa hiustenmuotoilulaitteita tuskin löytyy.

Kuumailmaharjat edullisesti parfumdreamsilta

Lämpöharjan hankkiminen kannattaa: Et enää tarvitse montaa eri välinettä hiustenmuotoiluun. Lämpöharja korvaa hiustenkuivaajan, pyöreän harjan ja kihartimen ja on kauneudenhoitoväline, jolla loihdit vaivatta erilaisia lookeja. Oikeilla lisävarusteilla varustettuna voit muotoilla hiuksesi joka päivä eri tavalla hellävaraisesti alhaisemman lämmön ansiosta.

Parfumdreamsilta löydät ammattimaiset kuumailmaharjat, jotka on varustettu valikoiduilla vaihtoharjoilla ja lisätarvikkeilla. Kuumailmaharjalla säästyt tästä alkaen kalliilta kampaajalla tehtäviltä kampauksilta ja voit luoda oman föönikampauksen.