-20 %* ihonhoitotuotteista & paljosta muusta

Menu

Parfumdreams

Upeat laineet ja lisää volyymia hiusrullilla

Erikokoisilla ja -muotoisilla papiljoteilla muutat suorat hiukset upeaksi kiharatukaksi hetkessä. Vaahtomuoviset papiljotit, joissa on rautalanka, ovat hellävarainen vaihtoehto Lämpörullat antavat hiuksille tasaista lämpöä lyhyen lämmityksen jälkeen. Tämä tuo kampauksiin kestävyyttä ja loihtii tasaiset kiharat.

Tilaa erilaiset papiljotit parfumdreamsilta

Papiljotit ovat helppokäyttöisiä ja antavat hetkessä lisää volyymia latvoihin tai tekevät hiuksiin upeat kiharat. Edellytyksenä on, että valitset oikeanlaiset papiljotit ja kiinnität huomiota tekniikkaan, jolla kierrät ne auki. Hiusten pituus ja rakenne ovat ratkaisevia oikeanlaisten papiljottien valinnassa. Parfumdreamsilta löydät laajan valikoiman papiljotteja, jotka sopivat eri tarkoituksiin:

  • Tarrapapiljotit: Tarttuvapintaiset paplijotit sopivat hennoille, keskipitkille hiuksille, sillä niillä on helppo luoda enemmän muotoa ja volyymia. Erityisen pintarakenteensa ansiosta ne pysyvät paikoillaan hiuksissa liukumatta pois. Pienten kiharoiden tekemiseen sopivat hyvin rullat, joiden halkaisija on pieni. Suuremmilla rullilla saa aikaan loivia laineita. Kierrä rullat lähes kuiviin hiuksiin. Kuivaa hiukset sitten föönaamalla tai anna niiden kuivaa itsestään. Anna rullien jäähtyä hyvin, kierrä kiharat ulos ja kiinnitä kiharat hiuslakalla.
  • Patukkapapiljotit: Pitkien, ohuiden vaahtomuovirullien sisällä oleva joustava teräslanka tekee patukkapapiljottien käytöstä helppoa. Ne ovat hellävaraisia hiuksille ja niin pehmeitä, että niitä voi käyttää jopa yöllä. Patukkapapiljoteilla teet suorista hiuksista upean kiharaiset. Levitä kosteisiin hiuksiin ensin hieman muotovaahtoa ja kiedo latvat patukoiden ympärille. Mitä kapeammat hiussuortuvat, sitä pienemmät kiharat. Tartu patukkaan sen molemmista päistä ja kierrä hiussuortuva sen ympärille ylös asti. Taita patukan päät tiukasti hiustyven kohdalla sisäänpäin. Kun hiukset ovat täysin kuivuneet, voit poistaa patukat.
  • Samettipintaiset papiljotit: Samettipintiaset metallirullat olivat trendikkäitä jo 1950-luvulla, ja ne ovat kokeneet uuden tulemisen viime vuosina. Tämä johtuu pääasiassa niiden mutkattomasta käsittelystä. Muotovaahtoa levitetään ensin pyyhekuiviin hiuksiin, tämän jälkeen hiukset jaetaan leveisiin suortuviin ja kierretään rullalle latvoista ylöspäin. Kiinnitä hiukset hiusneulalla ja kuivaa ne sitten varovasti föönaamalla tai ilmassa. Kun hiukset ovat jäähtyneet, avaa rullat varovasti ja kiinnitä hiuslakalla. Samettipinta on hellävarainen hiuksille, sillä se ei karhenna hiuksen rakennetta. Lisäksi samettirullat on helpompi irrottaa kuin tarrarullat. Tämä on eduksi etenkin pitkien hiusten kohdalla.

Jos haluat luoda erityisen kauniin ja näyttävän kampauksen, käytä kiharoiden tekemiseen erikokoisia papiljotteja. Tämä on helppo tapa luoda volyymia ja upeat kiharat.

Kiharat ilman kuumuutta papiljotein

Vaikka laineraudat, kihartimet ja suoristusraudat ovat varusteita, jotka löytyvät lähes jokaisesta kylpyhuoneesta, ovat ilman lämpöä syntyvät hiuslookit yhä suositumpia. Tämä johtuu siitä, että ne ovat paljon hellävaraisempia hiuksille eivätkä vahingoita niiden rakennetta. Pienellä harjoittelulla ja kärsivällisyydellä kuka tahansa voi onnistua loihtimaan upeita kampauksia papiljoteilla ilman vahingollista lämpöä.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 20.05.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube