Päänahan ja hiuspohjan hoito

19 Tuote
93
3,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Oikeaa hoitoa hiuspohjalle: Näiden vinkkien avulla kaunis ja hyvin hoidettu hiuspohja ei ole enää salaisuus

Joskus päänahka kutisee ja usein siinä on myös näkyvää hilsettä. Päänahka kertoo meille selvästi ja eri tavoin, kun jokin on vialla. Mahdollisia syitä epämukavuuteen voivat olla aggressiiviset hiustenhoitotuotteet sekä vääränlainen shampoo. Oikealla hiuspohjan hoidolla hilseilyä ja kutinaa on kuitenkin helppo vähentää. Usein vain muutama vinkki riittää tekemään olosta miellyttävämmän ja helpottamaan ongelmia.

Tasapainoinen hiuspohjan hoito onnistuu näillä yksinkertaisilla nikseillä

Monissa tapauksissa väärät hoitotuotteet voivat rasittaa hiuspohjaa. Mutta myös kylmyys, kuumuus tai stressi aiheuttavat hiuspohjan epätasapainoa. Päänahkaa on tärkeää hoitaa säännöllisesti. Se on paras tapa välttää kutiseva ja poltteleva iho ja jopa hiustenlähtö. päänahan kuorintaa, joka saa hiuspohjan tuntumaan virkistyneeltä ja hoidetulta. Lisäksi seuraavat vinkit voivat auttaa päänahan hoidon onnistumisessa:

  • Vähennä hiustenpesua: Jokainen hiustenpesu rasittaa päänahkaa. Usein riittää, että hiukset pesee joka toinen tai kolmas päivä. Näin päänahka rentoutuu vähitellen.
  • Haalea vesi on hellävarainen päänahalle: älä käytä suihkussa kuumaa, vaan ainoastaan haaleaa tai kylmää vettä, jotta suojaat päänahkaasi kuumuudelta.
  • Jätä hiustenkuivaaja väliin: aina kun mahdollista, anna hiusten kuivua vapaasti, jotta vältät turhaa kuumuutta.
  • Käytä muotoilutuotteita säästeliäästi: lisää hiuksiin hiusgeeliä, hiusvahaa tai hiuslakkaa vain vähän.
  • Hellävarainen päänahkanhoito: hiusvesi, ajoittainen päänahankuorinta ja hiuspohjaöljy voivat olla hyödyllisiä.

Minkälaista hoitoa rasvainen päänahka kaipaa?

Usein päänahka on joko liian kuiva tai liian rasvainen. Molemmissa tapauksessa syynä on päänahan virheellinen hoito. Onneksi näihin kumpaankin on kuitenkin olemassa ratkaisu:

  • Mieto shampoo on hellävarainen hiuspohjalle. Hiustenpesuun riittää hyvin vain hassel- tai saksanpähkinänkokoinen määrä shampoota. Annos on täysin riittävä puhdistamaan päänahan ja myös hoitamaan ihanteellisesti latvat.
  • Varmista, että käytät hoitotuotteita, kuten hiusnaamioita, vain hiusten latvoihin, eikä hiustyveen.
  • Huuhtelu omenaviinietikalla voi palauttaa päänahan öljytasapainon kuntoon. Se auttaa tasapainottamaan hiuspohjan pH-arvoa ja myös sulkea hiuksen pintakerroksen, mikä on iso plussa hoidossa.
  • Älä haro hiuksiasi sormilla liian usein, vaikka se onkin houkuttelevaa.

Osta valikoituja hiuspohjanhoitotuotteita parfumdreamsilta

Päänahan hoidon ei tarvitse olla vaikeaa. Huomioi päänahkasi tarpeet, ja sovita hoito siihen. parfumdreamsilta.