-20 %* ihonhoitotuotteista & paljosta muusta

Menu

Parfumdreams

Shampoot ja muut tuotteet miesten hiustenlähtöön

Pakeneva hiusraja tai takaraivolle muodostuva kalju ovat miehillä yleisiä, ja ensimmäiset merkit voivat alkaa jo 20-vuotiaana. Miesten hiustenlähtöä hidastamaan sopivat erityiset shampoot ja hiusten kasvua nopeuttavat tuotteet. parfumdreamsin valikoimasta löydät laajan valikoiman tuotteita, joiden erilaiset ainesosat auttavat torjumaan hiusten ohenemista miehillä.

Mitkä tekijät vaikuttavat miesten hiustenlähtöön?

Hajanaista hiustenlähtöä miehillä esiintyy iästä ja hormoneista riippumatta. Kyseessä eivät useinkaan ole ohenevat yksittäiset kohdat, vaan hiukset ohenevat koko päästä. Syy tälle voivat olla erilaiset lääkkeet, tulehdukset tai kilpirauhasen toimintahäiriö. Lisäksi stressi tai erilaisten ravintoaineiden kuten raudan tai sinkin puute voi vaikuttaa asiaan.

Useissa tapauksissa syy miesten hiustenlähtöön on kuitenkin geneettinen. Aiemmin syyllisenä pidettiin miessukupuolihormoni testosteronia. Nykyisin tutkijat ovat todenneet, että sen hajoamistuote dihydrotestosteroni (DHT) on suurelta osin syy päälaen kaljuuntumiseen ja pakenevaan hiusrajaan.

Jos DHT:tä kertyy karvatupiin, ne kutistuvat, kunnes ne eivät enää tuota hiuksia. Samalla verta kuljettavat kapillaarit supistuvat, joten karvatupit eivät saa riittävästi ravinteita. Näiden havaintojen pohjalta monet valmistajat ovatkin tuoneet markkinoille miehille tarkoitettuja hiusten kasvua nopeuttavia tuotteita ja shampoita hiustenlähtöön, jotka parantavat päänahan verenkiertoa ja tukevat hiusjuuria arvokkailla ravintoaineilla.

Tehokas apu miesten hiusten ohenemiseen: shampoo hiustenlähtöön

Tehokas ja jokapäiväiseen käyttöön sopiva keino torjua kaljuuntumista ovat erilaiset hiustenlähtöä vähentävät shampoot. Nämä sisältävät tehokkaita ainesosia kuten niasiinia (B3-vitamiinia) ja sinkkiä, jotka aktivoivat hiusjuuria. Näin hiusjuuret saavat arvokkaita ravinteita ja samalla energia-aineenvaihdunta tehostuu.

Kofeiinishampoot ovat hyvin suosittuja. Niiden sisältämä kofeiini on yksi vanhimmista ja eniten tutkituista miesten kaljuuntumista vähentävistä aineista. Energisoiva ainesosa pääsee pureutumaan suoraan hiusjuuriin jokaisen hiusten pesun yhteydessä. Siellä se estää miessukupuolihormoni dihydratestosteronin (DHT) toimintaa ja tukee samalla hiusten kasvua.

Kuinka hiustenlähtöön tarkoitettuja shampoita käytetään?

Saadaksesi täyden vaikutuksen, käytä shampoota päivittäiseen hiustenpesuun ja anna sen vaikuttaa kaksi minuuttia. Tämän jälkeen pese se pois haalealla vedellä. Jotta hiukset vahvistuisivat ja hiustenlähtö pysähtyisi, shampoota on käytettävä jatkuvasti. Lisäksi voit käyttää hiusvesiä, nesteitä tai seerumeita, jotka parantavat hiusjuurten tuottavuutta ja nopeuttavat hiusten kasvua.

Hiusten kasvua lisäävät tuotteet miehille: mitkä ainesosat ovat tehokkaita?

Miesten kaljuuntumisen hoidossa on ratkaisevaa tietää, millaisesta hiustenlähdöstä on kyse. Seuraavat ainesosat soveltuvat ehkäisemään perinnöllistä hiustenlähtöä:

  • Minoksidiili: Tämä erittäin tehokas ainesosa laajentaa verisuonia ja edistää veren ja ravintoaineiden saantia karvatuppiin, mikä parantaa uusien hiusten kasvua.
  • Aminexil: Patentoitu vaikuttava aine muistuttaa minoksidiiliä. Se estää kollageenin jäykistymistä hiustupissa ja edistää näin hiusjuurten kiinnittymistä hiuspohjaan.
  • Arganöljy: Sisältää runsaasti E-vitamiinia, antioksidantteja ja rasvahappoja. Öljy kiihdyttää päänahan verenkiertoa ja nopeuttaa hiusten kasvua.
  • Tiosyanaatti: Tämä ainesosa vahvistaa hiusjuuria ja suojaa oksidatiiviselta stressiltä.
  • Stemoksydiini: Aktiivinen ainesosamolekyyli kiihdyttää hiusten kasvua ja tekee hiuksista paksummat.
  • Biotinyyli-GHK: Tripeptidi koostuu kolmesta aminohappoesteristä ja biotiinista. Se voi vahvistaa hiuksia, tukea hiusten kasvua ja vähentää hiustenlähtöä. Samanaikaisesti se stimuloi hiustuppia ja edistää päänahan verenkiertoa. Säännöllisessä käytössä tämä parantaa hiusten terveyttä.
  • MKMS24: Timjamista, bambusta ja linsseistä koostuva patentoitu aktiivinen ainesosa stimuloi hiusjuuria. Se pidentää hiusten kasvuvaihetta, vähentää hiustenlähtöä ja edistää uusien hiusten kasvua.

Useimpia miesten hiustenlähtöön tarkoitettuja tuotteita tai shampoita käytetään jatkuvasti. Jos lopetat niiden käytön, vaikutus lakkaa. Sen vuoksi onkin tärkeää, että löydät sellaisen shampoon hiustenlähtöön, joka sopii sinulle hyvin.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 20.05.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube