Pyöröharja

71 Tuote
27
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Pyöröharjat helppoon hiusten stailaukseen

Myöskään kampaajat ja stailistit eivät pärjää ilman pyöröharjoja. Tämä ammattikäyttöön tarkoitettu tuote soveltuu kuitenkin hyvin myös päivittäiseen kotikäyttöön. Pyöröharja tasoittaa hiuksia ja antaa niille volyymia. Pyöreillä fööniharjoilla on mahdollista kihartaa hiuksia. Niitä on saatavana eri kokoisina ja muotoisina erilaisten hiustyyppien ja kampausten muotoiluun.

Pyöröharjat ovat monikäyttöisiä:

  • Täydellinen valinta föönikampauksiin: Pyöreä muoto tekee niistä erinomaisia fööniharjoja. Ne selvittävät hiukset ja auttavat luomaan volyymia ja tuuheutta. Pyöreillä harjoilla on myös mahdollista suoristaa ja muotoilla hiukset samanaikaisesti.
  • Tarkkaan jälkeä: Pyöröharjat sopivat tarkkaan työskentelyyn, kun hiuksia halutaan muotoilla tai suoristaa. Niitä voidaan käyttää myös märkiin hiuksiin kuivattamaan hiukset nopeasti.
  • Suojaa hiuksille: Pyöreät hiustenkuivausharjat jakavat lämmön tasaisesti suuren pinta-alansa ansiosta ja suojaavat hiuksia ylikuumenemiselta. Lisäksi pyöröharjat auttavat vähentämään pörröisyyttä ja staattisuutta.

Saavuttaaksesi parhaan tuloksen, sinun kannattaa miettiä etukäteen, minkä kokoisia pyöreitä harjoja tarvitset. Halkaisijaltaan suuret pyöryharjat luovat paljon volyymia, kun taas pienemmät mallit ovat erityisen hyviä lyhyille hiuksille tai laineiden muotoiluun.

Erilaisia pyöreitä hiustenkuivausharjoja

Pienten pyöreiden harjojen halkaisija on enintään 35 millimetriä. Ne sopivat hyvin lyhyisiin hiuksiin, esimerkiksi otsatukan. Niitä voidaan käyttää myös kiharoiden muotoiluun tai volyymin luomiseen hiustyveen. Isoina pyöreinä harjoina pidetään harjoja, jotka ovat halkaisijaltaan enintään 90 millimetriä. Isot fööniharjat sopivat optimaalisesti pitkien hiusten muotoiluun. Niitä voi käyttää suurten laineiden tekoon tai hiusten suoraksi föönaamiseen.

Pieniin pyöryharjoihin verrattuna suuret pyöreät harjat vaativat usein hieman enemmän taitoa ja harjoittelua, erityisesti halutunlaisten laineiden teossa. Tarkat kiharat on helpompi tehdä föönauksen jälkeen kihartimella.

Keraamiset pyöröharjat ihanteelliseen lämmön jakautumiseen

Pyöreissä keraamisissa harjoissa on keraaminen pinnoite. Se varmistaa, että hiustenkuivaajan lämpö jakautuu tasaisesti, ja suojaa hiuksia hyvin ylikuumenemiselta. Materiaali on kaiken lisäksi pitkäikäinen.

Useimmissa pyöreissä harjoissa, joissa on silikoni- tai luonnonharjakset, on aukkoja harjan rungossa, jotta ilma pääsee kiertämään paremmin. Pyöröharjat, joissa on luonnonkarvaharjakset, ovat ihanteelliset ohuisiin hiuksiin tai henkilöille, joilla on herkkä päänahka. Ne tarjoavat hellävaraista hoitoa ja vähentävät pörröisyyttä ja staattisuutta.

Vinkkejä pyöröharjan käyttöön

Käydäksesi läpi kaikki hiukset, ne on ensin erotettava pieniin osiin, jotka kiinnitetään hiussoljlla. Saat sileän lopputuloksen, jossa on runsaasti myös volyymia, vetämällä pyöröharjaa hitaasti tyvestä kohti latvaa. Voit luoda kiharoita kiertämällä osan kerrallaan pyöröharjan ympärille ja föönaamalla sitä pidempään. Jos haluat pitkäkestoisen lopputuloksen, anna hiusosion jäähtyä lopuksi pyöröharjassa.

Parfumdreamsilta löydät kaiken hiusten täydelliseen hoitoon ja muotoiluun.