Jalkavoiteet

41 Tuote
38
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Jalkavoide – täyteläistä hoitoa samettisen pehmeille jaloille

Jalat kuljettavat meitä päivittäin paikasta toiseen. Ne ovat tärkeä kumppanimme ja niiden on tehtävä kovaa työtä, usein liian kapeissa tai liian korkeissa kengissä. Siksi jalkavoide on hyvä tapa osoittaa kunnioitusta jaloillemme.

Oikean jalkavoiteen valinta

Jalkoja on suuria ja pieniä – ja jokainen jalka näyttää erilaiselta varpaista kantapäähän. Aivan kuten jalkojakin on erilaisia, myös valmistajat tarjoavat erilaisia jalkavoiteita. Näin rasittuneita ja kuivia jalkoja tai halkeilevia kantapäitä on mahdollista hoitaa hyvin ja vaivatta. Mutta mikä jalkavoide tuote on paras?

  • Intensiivinen jalkavoide kuiville jaloille: Erityisesti rasittuneet jalat, jotka ovat alttiita kovettumille, vaativat huolellista hoitoa. Jalkojen ihoa voi rauhoittaa sheavoilla, laventeliöljyllä tai arnikilla. Ne auttavat ihoa uudistumaan ja rentoutumaan jättäen jäljelle miellyttävän tunteen ja tehden jaloista kauniin näköiset, joita kelpaa esitellä sandaaleissa ja avokkaissa.
  • Jalkavoi: Kuivat jalat, joissa on halkeileva iho, vaativat erityistä hoitoa. Jalkavoi hoitaa koko jalkaa varpaista kantapäihin ja antaa iholle arvokkaita ravintoaineita. Pehmeän koostumuksensa ansiosta jalkavoi imeytyy heti ihoon ja sen sisältämät pantenoli ja korkealaatuiset öljyt antavat rentoutuneen tunteen. Iho tuntuu virkistyneeltä ja pehmeän joustavalta.
  • Jalkabalsami: tuote, joka sopii kuiville ja karkeille jalkojen alueille. Balsami sisältää arvokkaita vitamiineja ja ravitsevia ainesosia, kuten aloe veraa, ureaa tai eteerisiä öljyjä. Balsami antaa erinomaista hoitoa turvonneille jaloille, joilla on taipumus halkeilevaan ja kuivaan ihoon.

Hyviä jalkarasvoja on saatavana eri versioina ja eri kokoisissa pakkauksissa. Pienet voiteet mahtuvat helposti käsilaukkuun, joten niitä voi käyttää myös tien päällä. Suuremmat tuubit ja purkit, joiden sisältö on vähintään 130 ml, takaavat kotioloihin optimaalisen hoidon, jonka jalkamme todella ansaitsevat. Jalkavoiteiden käyttö on kaikessa yksinkertaisuudessaan helppoa:

Vinkkejä tehokkaaseen jalkojen hoitoon

Jalat kaipaavat aika ajoin pientä hemmottelua. Kuiville jaloille tarkoitettu jalkavoide tai täyteläinen jalkabalsami hoitaa jalkoja parhaalla mahdollisella tavalla. Tärkeää on, ettei hoitorutiinia suoriteta vain silloin tällöin. Jalkojenhoito on kestävyyslaji, jossa vain säännöllisellä hoidolla voidaan saavuttaa tulosta. Kukapa ei nauttisi samettisen pehmeistä jaloista, jotka sekä näyttävät kauniilta että tuntuvat hyviltä.

Muista myös: Pieni jalkahieronta voi tehdä ihmeitä. Se rauhoittaa paitsi kehoa myös mieltä. Jalkavoide yhdistettynä jalkahierontaan tekee olosta hetkessä tasapainoisemman ja rentoutuneen.

Osta ravitsevat jalkavoiteet helposti parfumdreamsilta

Jalkavoiteita on tarjolla paljon erilaisia. Lisäksi löydät verkkokaupastamme jalkojenhoitotuotteita joka tarpeeseen ja makuun. Tuotteita on aina pienistä 50 ml:n pulloista suuriin, vähintään 130 ml:n tuubeihin, joista jokainen voi valita itselleen parhaan jalkavoiteen