Kangasnaamiot

134 Tuote
85
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kangasnaamio loihtii kasvoillesi kauniin hehkun

Kangasnaamio eli sheet mask on moderni kosmetiikan tarjoama salainen ase. Kangasnaamioiden sisältämät seerumit antavat iholle välitöntä hehkua. Toisin kuin perinteiset voide- ja geelinaamiot, kangasnaamio asettuu kasvoille kuin toinen iho mukaillen sen muotoja täydellisesti. Näin arvokkaat ainesosat pääsevät vaikuttamaan kaikkein tehokkaimmin.

Mikä on kasvoille tarkoitettu kangasnaamio?

Kangasnaamio koostuu ohuesta kuitukankaasta, joka on leikattu kasvojen muotoon sopivaksi. Siihen on jätetty aukot silmiä, suuta ja nenänreikiä varten. Kangasnaamiot valmistetaan bambukuidusta, viskoosista, puuvillasta tai selluloosasta. Kangas on kastettu nesteeseen, joka sisältää paljon arvokkaita ainesosia. Käyttötarkoituksesta riippuen sheet mask siinä on kasvovettä, esanssia tai hoitavaa seerumia.

Kangasnaamioiden etu tavanomaisiin kasvonaamioihin verrattuna on se, että ne sisältävät viisi kertaa enemmän emulsiota. Suuri arvokkaiden aineiden pitoisuus tekee naamiosta hyvin tehokkaan jo lyhyessä ajassa. Kangas muodostaa eräänlaisen suojakilven, joka estää ainesosien siirtymisen pois iholta ja saa aineet vaikuttamaan juuri siellä, missä pitääkin, myös syvemmissä ihokerroksissa.

Kangasnaamiot ovat tulleet jäädäkseen mutkattoman ja hygieenisen käyttönsä ansiosta. Koska tuotteet ovat yksittäispakattuja, ei pohjaa mikrobikasvustolle pääse syntymään. Vaikutusajan jälkeen ihoa ei yleensä tarvitse pestä. Sen, mitä kasvoille on jäänyt, voi hieroa ihoon.

Miten kangasnaamio vaikuttaa?

Monet kangasnaamiot sisältävät kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa tai aloe veraa. Ne huolehtivat ihon kosteustasapainosta. Iho näyttää käytön jälkeen tasaisemmalta, raikkaammalta ja hehkuvammalta. Kangasnaamion sisältämä seerumi toimii janon sammuttajana täyttäen ihon vesivarastot. Antioksidantit suojaavat ja korjaavat ihon kosteuskerrosta sekä silottavat pieniä ihojuonteita.

Juuri sinun kasvoillesi sopivan kangasnaamion valinta riippuu ihotyyppisi yksilöllisistä tarpeista:

  • Herkkä iho: Herkkä iho hyötyy rauhoittavista ainesosista, kuten suolavedestä, kamomillasta ja pantenolista. Ne rauhoittavat stressaantunutta ja ärsyyntynyttä ihoa.
  • Kuiva iho: Nämä kangasnaamiot sisältävät kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa, hyaluronia, luomuminttua ja kurkkuvettä.
  • Epäpuhdas iho: Aktiivihiiltä sisältävät mustat kangasnaamiot vapauttavat tukkeutuneet ihohuokoset liasta ja talista. Ylang-ylang-uute tai merilevä parantaa ihoa. Rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle käy hyvin tuotteet, jotka sisältävät teepuuöljyä, savea ja salisyylihappoa. Ne puhdistavat ihon syvältä ihohuokosia myöten ja poistavat ylimääräisen talin.
  • Rasvoittuva iho ja sekaiho: Vihreä tee ja savi auttavat säätelemään talin tuotantoa, poistavat iholta ylimääräisen rasvan ja tasapainottavat ihoa.
  • Ikääntyvä iho: Hyaloronia sisältävät kangasnaamiot kosteuttavat ihoa intensiivisesti, tekevät ihosta kimmoisan ja auttavat häivyttämään ihojuonteita.

Heti kangasnaamion poistamisen jälkeen ihosi tuntuu ihanan hemmotellulta ja hoidetulta. Säännöllisesti käytettyinä naamiot saavat ihon näyttämään hehkuvalta ja tasaiselta.

Näin käytät kangasnaamiota:

Puhdista kasvot huolellisesti meikistä ja liasta ennen kangasnaamion käyttöä. Avaa kangasnaamio, levitä se varovaisesti kasvoille ja painele kevyesti ihoa vasten. Anna naamion vaikuttaa 15–20 minuuttia. Poista kangas ja hiero seerumin jäämät hellävaraisesti ihoon. Puhdistavien naamioiden kohdalla jäämät pestään pois haalealla vedellä.

Vinkki: Jos haluat tehostaa naamion vaikutusta, käytä kangasnaamiota kuuman kylvyn aikana tai suihkun jälkeen. Vesihöyry avaa ihohuokoset, jolloin iho on vastaanottavaisempi vaikuttaville aineille.

Kangasnaamion ostaminen: Mihin tulee kiinnittää huomiota kangasnaamiota valitessa?

Ratkaiseva valintakriteeri on kankaan materiaali. Uusimmissa naamioissa on käytetty materiaalina hydrogeeliä, joka muistuttaa suuresti perinteistä kangasnaamiota, mutta toisin kuin perinteinen kangasnaamio, se koostuu eräänlaisesta silikonikerroksesta. Se sitoo itseensä 50 % enemmän ainesosia ja muokautuu ihanteellisesti kasvojen muotoihin. Näin sen vaikuttavuuskin on paljon suurempi. Kaikista siedetyimpiä ovat naamiot, jotka eivät sisällä silikonia, hajusteita, parabeeneja, PEG:tä tai alkoholia, sillä ne eivät ärsytä ihoa.