Miesten hiusgeelit

46 Tuote
242
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiusgeeli miehille: helpottaa hiusten muotoilua ja pitää muodossa

Saadaksesi lempikampauksesi pysymään kestävästi muodossaan tarvitset ehdottomasti miesten hiusgeeliä. Onpa kyseessä moderni wetlook-kampaus tai helpot kuohkeat kiharat, geeli on oikea monikäyttötuote, jolla muotoilet helposti miesten hiukset.

Miehet voivat tänä päivänä valita kattavasta erilaisten hiusgeelien valikoimasta itselleen mieluisan tuotteen, sillä geeliä on saatavana niin tuubissa, purkissa kuin pumppupullossa. Geeliä ostaessa on tärkeää huomioida, millaista kampausta sillä ollaan luomassa.

Hiusgeelikampaukset

Lähestulkoon jokaiseen miesten kampaukseen löytyy sopiva geeli. Slick-back-kampaus tehdään hieman pidemmillä päällihiuksilla (vähintään noin 5 cm), jotka kammataan taaksepäin. Hiusgeeli levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, jotka kammataan ja föönataan taakse. Tähän kampaukseen sopivat keskivahvaa pitoa antavat tuotteet. Näin kampauksesi näyttää luonnolliselta, mutta kestää silti koko päivän.

Wetlook on toinen tyyli, joka ei koskaan mene pois muodista. Sitä varten tarvitaan voimakkaasti kiiltävää hiusgeeliä. Lopputuloksena on kampaus, joka muistuttaa märkiä hiuksia, mutta sopii muuallekin kuin rannalle. Wetlook on sporttinen ja elegantti kampaus niin arkeen kuin bisnestapaamisiin. Jotta wetlook pysyy koko päivän, varmista, että käyttämäsi tuote tarjoaa voimakasta pitoa.

Miesten kiharoiden muotoiluun kannattaa käyttää joustavaa pitoa tarjoavaa geeliä. Vältä kiharoissa wetlook-tyylistä kampausta, sillä hiuksista tulee silloin helposti jäykät. Jotta kiharat säilyisivät muotoiltavina ja joustavina, kannattaa suosia nestemäistä hiusgeeliä.

Kuivalle hiuspohjalle sopiva miesten hiusgeeli

Kuiva ja herkkä hiuspohja ei ole miehilläkään este hiusten muotoilulle. Tällöin on erityisen tärkeää käyttää muotoilutuotteita, jotka eivät sisällä alkoholia. Näin varmistat, etteivät muotoilutuotteet rasita herkkää päänahkaa enempää tai aiheuta hilseilyä tai kutinaa.

Muotoiluvinkkejä hiusgeelin käyttöön

Jotta hiusten muotoilu miesten hiusgeelillä onnistuisi mahdollisimman hyvin, seuraavassa on muutamia käytännön vinkkejä.

  • Levitä geeli ensin pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile sen jälkeen.
  • Älä käytä liikaa geeliä. Useimmiten halutun tuloksen saamiseen riittää pieni nokare tuotetta.
  • Jos olet levittänyt liikaa geeliä, sen saa pois ainoastaan pesemällä.
  • Levitä geeli käsien avulla. Sormenpäillä voit muotoilla yksittäiset suortuvat haluamallasi tavalla.
  • Pese geeli kunnolla pois ennen nukkumaan menoa.

Osta miesten hiusgeeli parfumdreamsiltä

Jokaiseen kampaukseen ja hiustyyliin löytyy sopiva hiusgeeli. Selaa parfumdreamsin valikoimaa ja löydä suosikkituotteesi verkkokaupan suuresta valikoimasta. Laadukkaalla geelillä saat hiuksesi muotoiltua upeasti ja kampauksesi jää taatusti mieleen.