Ihonhoito

675 Tuote
8546
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Osta vartalonhoitotuotteita verkosta – hanki hyvin hoidettu iho

Tuotteet suihkuun, hiustenpesuun tai vartalon rasvaamiseen: kaikessa yksinkertaisuudessaan vartalonhoitotuotteet kuuluvat jokapäiväisiin kauneusrutiineihimme. Vartalonhoito kattaa alleen monta eri osa-aluetta. Valikoimastamme löydät kaiken vartaloemulsioista vartaloöljyihin ja vartalovoihin – parfumdreamsilla on tarjota jokaiseen tarpeeseen sopiva vartalonhoitotuote. Hemmottele kehoasi ja mieltäsi rauhoittavalla tauoalla arjesta aistillisen tuoksuvalla vartalonhoitotuotteella.

Vartalonhoitotuotteet kaikkiin tarpeisiin – voiteista emulsioihin ja öljyihin

Talvella runsas vartalovoi korvaa kuumien kesäpäivien kevyen vartaloemulsion. Vuodenajasta ja tarpeista riippuen iho voi kaivata eri kuukausina erilaista vartalovoidetta. parfumdreamsin verkkokaupasta löydät kaiken, mitä tarvitset ihosi hyvinvointiin:

  • Vartaloemulsio: Vartaloemulsio on klassikko ja suosittu etenkin kesällä suihkun jälkeen kevyen koostumuksensa vuoksi. Se on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti.
  • Vartaloöljy: Vartaloöljyjä pidetään erityisen ravitsevina. Ainesosien koostumuksesta riippuen ne voivat kiinteyttää ihoa tai jopa jättää ihon pinnalle hillityn hohdon.
  • Vartalovoi: Vartalovoi on ravitseva vaihtoehto vartaloemulsiolle ja siksi sitä suositellaan vartalonhoitoon etenkin syksyllä ja talvella.
  • Hieronta ja eteeriset öljyt: Myös rauhoittava hieronta on osa vartalonhoitoa. Hierontaöljyille ja eteerisille öljyille on ominaista koostumus, joka kosteuttaa ihoa ja tekee siitä liukkaan.
  • Intiimialueiden hoito: Intiimihygieniatuotteet on räätälöity herkän intiimi-ihon tarpeisiin. Yleensä ne ovat hajusteettomia, hyvin mietoja ja pH-neutraaleja.
  • Selluliittiin: Selluliittiin tarkoitetut vartalonhoitotuotteet ovat tunnettuja ihon kimmoisuutta lisäävistä ja sidekudosta kiinteyttävistä ominaisuuksistaan. Niiden tehtävänä on huolehtia raikkaasta ulkonäöstä.
  • Kaula ja dekoltee: Kaulaa ja dekolteeta ei pidä laiminlyödä päivittäisessä vartalonhoidossa. Oikeilla ravitsevia ainesosia sisältävillä vartalonhoitotuotteilla annat tälle alueelle sen kaipaamaa huomiota.

Osta vartalonhoitotuotteita edulliseen hintaan – tutustu parfumdreamsin laajaan valikoimaan

Hemmottele ihoasi ravitsevilla kuivan ihon vartalonhoitotuotteilla ja anna itsellesi oma tuokio arkikiireen keskellä. Wellness-paussi onnistuu helposti vartaloemulsiolla, vartaloöljyllä ja muilla hemmottelevilla tuotteilla. Löydät oikeat vartalonhoitotuotteet laajasta parfumdreamsin valikoimasta. Tilaa haluamasi tuotteet verkkokaupastamme mukavasti kotisohvalta käsin tai liikkeellä ollessasi parfumdreams-apista.