Kiharien hiusten tuotteet

131 Tuote
386
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kiharien hiusten hoito: hoidetut ja hyvännäköiset kiharat

Kiharia hiuksia on erilaisia. Olipa hiuksesi vain kevyillä aalloilla tai omasitpa kunnon pörrötukan, kaikki kiharat kaipaavat erityisiä ja hoitavia kiharatuotteita. Niiden avulla loihdit määritellyt kiharat ja hoidat hiuksiasi samalla intensiivisesti. Mutta millä curling- tai kiharien husten tuotteilla on mikäkin vaikutus?

Kiharien hiusten hoitotuotteet: hoitava shampoo, joka sisältää paljon kosteuttavia ainesosia

Erityinen shampoo kiharille hiuksille kuuluu ehdottomasti kiharien hiusten hoitoon. Se puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja hoitaa hiuspohjaa. Shampoon tulisi sisältää mietoja tensidejä, jotka ovat hellävaraisia kiharan hiuksen herkälle rakenteelle. Korkea kosteuden tarve katetaan ihanteellisesti pantenolin, glyseriinin tai karitevoin kaltaisilla ainesosilla. Kun shampoo on huuhdeltu huolellisesti pois, astuu peliin seuraava tuote.

Sulje hiuksen pintakerros näillä kiharien hiusten tuotteilla

Ollaanpa rehellisiä: Miltä kuulostaisi hiustenhoito ilman kiharien hiusten hoitoaineella on useita tehtäviä yhdellä ketaa:

 • Hoitaa: Pesun aikana hiuksen pinta turpoaa hieman. Kiharoiden hiusten hoitoaine sulkee pinnan hellävaraisesti tekemättä siitä raskasta.
 • Pitää hiukset terveinä: ravitsevat ainesosat, kuten proteiinit ja kasviöljyt, antavat hiuksille kimmoisuutta ja pitävät ne samalla pehmeinä.
 • Selvittää: Kiharoiden karkea kampaus pesun jälkeen vahingoittaa hiusta. Selvitä yksittäiset kiharat vaivattomasti joko sormin tai kammalla hiusten ollessa märät ja, kun niissä on hoitoainetta.
 • Hiuksiin jätettävä hoitoaine: Joitakin kiharahoitoaineita ei tarvitse huuhdella ja voit silti nauttia maksimaalisesta kammattavuudesta.
 • Antaaksesi kiharoillesi lisäsuojaa shampoopesun jälkeen kääri ne mikrokuituliinaan tai vanhaan t-paitaan. Tämä säästää hiuksia kitkalta ja kuivaa hiukset hellävaraisesti.

  Kiharavoide – 2 in 1 -tuote kimmoisille kiharoille

  Joko olet kokeillut kiharavoidetta? Jos et, niin nyt on korkea aika, sillä se on tuote, joka mullistaa kiharoiden hoitosi. Ensinnäkin se tarjoaa maksimaalista kosteutta, jota jokainen kiharatukkainen tarvitsee. Toiseksi kiharavoide antaa kiharoille selkeän strukstuurin ja luonnollisen ulkonäön. Sen avulla loihdit pehmeästi laskeutuvat hiukset ilman rasittavaa pörröisyyttä ja annat kiharoillesi upean kiillon. Levitä voide pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile kiharat. Lopputulos on takuulla kaunis.

  Kiharien hiusten hoitotuotteet: Hiusöljy viimeistelee hiukset

  Erityisesti hauraat kiharat arvostavat runsasta hiusöljyviimeistelyä sen jälkeen, kun ne on kuivattu diffuusorikuivaimella.. Tämä hoitava kiharien hiusten tuote tarjoaa hiuksille ravinteita ja sitoo kosteutta. Kiharien hiusten hiusöljy hierotaan hiuksiin hellävaraisesti alhaalta päin. Tähän koskee seuraava sääntö: Vähemmän on enemmän. Löydä optimaalinen annostelu hitaasti lisäten, jotta vältät ei-toivotulta rasvaisuudelta.

  Löydä sopivat kiharan tukan hoitotuotteet parfumdreamsilta

  Etsitpä parfumdreamsilta löydät kokonaiset hoitosarjat upealle kiharapäällesi. Lisäksi voit ostaa samalla sopivat muotoilutuotteet edullisesti. Kiharien hiusten tuotteet saavat hiuksesi hehkumaan ja muotoilevat kiharasi joka päivä uudelleen.