Kasvojen kuorinta

110 Tuote
144
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kasvokuorinta – sileä, puhdas iho

Kasvot tarvitsevat päivittäin puhdistusta ja hoitoa. Yksi hoitorutiinin vaihe on valitettavasti jäänyt aivan liian vähäiselle huomiolle: kasvokuorinta. Nämä hoitotuotteet ovat kuitenkin erittäin tärkeitä ihollemme. Kuorinnan sisältämät rakeet poistavat hellävaraisesti kuolleita ihosoluja, jotka voivat toisinaan tukkia ihohuokosia. Säännöllinen kuorinta tekee ihosta ihastuttavan sileän ja hehkuvan.

Huokoset syväpuhdistava kasvokuorinta

Ihomme joutuu kovalle koetukselle. Sille levitetään päivittäin hoitotuotteita, se altistuu UV-säteille ja lisäksi se joutuu sietämään likahiukkasia. Onneksi lukuisat ihosolut edistävät ihon uusiutumista. Uusien ihosolujen pääsy ihon pintaan kestää kuitenkin noin kuukauden. Tätä prosessia voidaan tukea kasvojen kuorinnalla.

  • Kuivan ihon kuorinta: Käytä erityisesti kuivalle iholle tarkoitettuja kasvokuorintoja, jos kasvojen iho tuntuu kireältä. Nämä kuorinnat ovat hellävaraisia ​​iholle ja poistavat huolellisesti kuolleet ihosolut. Samalla kuorinta stimuloi ihon verenkiertoa. Tuloksena on tasaisen kaunis iho.
  • Rasvaisen ihon kuorinta: Rasvaisella iholla on taipumus tuottaa liikaa talia. Hyvä tasapaino voidaan kuitenkin saavuttaa sopivalla kasvokuorinnalla. Kuorinta poistaa ylimääräisen rasvan ja vähentää siten näppylöiden ja mustapäiden muodostumista.
  • Sekaihon kuorinta: Sekaihon kasvokuorinta tekee ihosta raikkaan tuntuisen. Kiinnitä erityisesti huomiota otsan, nenän ja leuan T-alueeseen. Tällä alueella talineritys on yleensä erityisen voimakasta. Posket on helpompi käsitellä, koska niiden iho on yleensä kuivempi.
  • Kasvokuorinta ikääntyvälle iholle: Sekä nuorta että ikääntyvää ihoa tulee hemmotella säännöllisesti kasvokuorinnalla. Ikääntyvän ihon kasvokuorinta tukee ihon uusiutumisprosessia ja voi torjua ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

Kosmetiikkatuotteet, voiteet, meikit yms. voivat rasittaa ihoamme päivittäin. Kasvokuorinta poistaa likahiukkasia ja stimuloi ihon uusiutumista. Tuloksena on hyvinvoiva iho, joka näyttää upealta ja virkistyneeltä.

Miten AHA-, BHA- ja PHA-kuorinnat eroavat toisistaan?

Jotkin kemiallisista kuorinnoista on suunniteltu erityisesti rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle. Ne sisältävät usein salisyylihappoja tai mantelihappoja. Nämä hapot tunkeutuvat syvälle ihokerroksiin ja stimuloivat siellä kehon omaa kollageenituotantoa. BHA edistää solujen uusiutumista ja sillä on tulehduksia ehkäisevä vaikutus. AHA soveltuu kuivalle ihotyypille, kun taas PHA-kuorinnat on tarkoitettu ikääntyvälle iholle.

Kasvokuorinnat sileälle iholle

Rakeisesta kuorinnasta voi olla hyötyä sileämmän ihon saavuttamisessa. Se auttaa poistamaan ihon pinnalta kuolleita soluja. Tuloksena on pehmeämpi, hoidetulta tuntuva iho.

Näin käytät kasvokuorintaa: Käytä kuorintaa mieluiten kaksi tai kolme kertaa viikossa iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Levitä tuote iholle hellävaraisesti pyörivin liikein. Vältä suun ja silmien ympärystä. Huuhtele sitten iho runsaalla, puhtaalla vedellä kaikkien kuorivien rakeiden poistamiseksi. Levitä lopuksi kosteusvoidetta, joka rauhoittaa ja hoitaa ihoa.

Osta kasvokuorinta parfumdreamsiltä

Savesta, merihiekasta, sokerista tai riisistä valmistetut erilaiset kasvokuorinnat toimivat iholla balsamin tavoin. Ne puhdistavat ihohuokoset ja poistavat ylimääräistä ihosolukkoa. Syväpuhdistuksen ansiosta iho tuntuu rentoutuneelta ja optimaalisesti hoidetulta. Osoitteesta parfumdreams löydät erilaisia kasvokuorintoja, jotka mahdollistavat hellävaraisen puhdistuksen. Pieni vinkki: Kuori myös huulet hellävaraisella kuorinnalla – saat aikaan ihanat pusuhuulet.