Kuiva iho

74 Tuote
209
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kasvojen kuivan ihon hoito – intensiivistä kosteutusta ja hoitoa

Iho kiristää, hilseilee ja joskus jopa kutisee: kuivan ihon ongelmat ovat monille ihmisille todella tuttuja. Samalla ihon kuntoon vaikuttavia tekijöitä on useita. Ravinnon ja elämäntavan lisäksi vaikutusta voi olla esimerkiksi vuodenajalla. Etenkin talvella iho aiheuttaa paljon enemmän vaivaa. Kylmän ja lämpimän vaihtelu ja kuiva lämmitysilma saavat terveenkin ihon oirehtimaan. Mutta onko mitään tehtävissä, jotta iho näyttäisi taas pehmeältä? Oikeanlaisella kuivan ihon hoidolla varmistat, että ihosi saa riittävästi kosteutta ja näyttää jälleen tasaiselta ja rauhalliselta.

Oikea hoito kuivalle iholle – kaikki alkaa rutiineista

Saadaksesi ihosi jälleen säteileväksi sinun on hyvä aloittaa hoitorutiini, joka on juuri sinun ihotyypillesi sopiva. Älä kuitenkaan huolestu, tehokkaan ihonhoitorutiinin koostamiseen ei tarvita paljoa erilaisia tuotteita, vaan aloita seuraavista:

  • Kuorinta kuivalle iholle: Ihonhoitorutiinin perusta on tehokas kuorinta, sillä kuolleet ihosolut saavat ihon näyttämään nuupahtaneelta. Erityisen hellävaraisia kasvojen iholle ovat kemialliset kuorinnat. Ne poistavat kuolleet ihosolut yön aikana ja jättävät jälkeensä samettisen pehmeän tunteen. Suosittuja ainesosia ovat glykolihappo, salisyylihappo ja maitohappo. Kemiallista kuorintaa voit käyttää päivittäin, jos ihosi kestää sen hyvin. Kokeile kuitenkin ensin ja tarkkaile, kuinka ihosi reagoi tuotteeseen.
  • Seerumi kuivalle iholle: Iho tarvitsee paljon kosteutusta. Kuivalle iholle tarkoitettu seerumi onkin pullollaan hoitavia ainesosia. Erityisen suosittu ainesosa on hyaluronihappo. Sitä on luonnostaan ihosoluissa ja se sitoo äärimmäisen hyvin kosteutta. Näin ollen kosteutta ei ainoastaan lisätä iholle. Hyaluronihappoa sisältävät seerumit auttavat ihoa myös välttämään kosteuden menetystä. Ne ovatkin erinomainen valinta kuivaihoisen kasvojen hoitoon.
  • Kasvoöljy kuivalle iholle: Jotta seerumin tuoma kosteus pysyisi iholla, hoitorutiiniin kannattaa sisällyttää kasvoöljy. Ohuesta öljykerroksesta on kahdenlaista etua: Ensinnäkin se estää ihosoluja menettämästä kosteuttaan. Toisekseen öljy tekee ihon pintakerroksesta taipuisan ja pehmeän, ja se antaa kuivallekin iholle kauniin hehkun. Kasvoöljyn voi sekoittaa kasvovoiteeseen, jos haluat saada siitä ravitsevamman – tämä onkin täydellinen valinta päiviin, jolloin iho kaipaa erityisen paljon hoitoa.
  • Ihon uudistumisprosessi kestää keskimäärin 28 päivää. Anna siis ihollesi hieman aikaa totutella uuteen hoitorutiiniin. Pienen ajan kuluttua huomaat varmasti ihosi muuttuneen silkkisen pehmeäksi. Ja lisäksi: ihon hoidosta ja kosteuttamisesta on, että saatat huomata kuivuusryppyjen silottuneen. Näin ollen iho vaikuttaa nuoremmalta ja sileämmältä.

    Osta kasvojen hoitotuotteet kuivalle iholle parfumdreamsiltä

    Kuiva iho tarvitsee runsaasti huomiota. Päivitä nyt ihonhoitorutiinisi ja anna ihollesi juuri sellaista hoitoa kuin se tarvitsee. Hanki parfumdreamsiltä laadukkaat kuivan ihon hoitotuotteet edulliseen hintaan – ne tekevät ihostasi kimmoisan, tasaisen ja hehkuvan.