Itseruskettavat

43 Tuote
133
4/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Itseruskettavat tuotteet: Kauniisti päivettyneen näköinen iho ympäri vuoden

Terve rusketus saa sinut näyttämään freesiltä ja terveeltä. Jopa pinkki kesämekko näyttää erilaiselta saumattoman rusketuksen kanssa kuin vaaleaa ihoa vasten. Itseruskettavien tuotteiden avulla voit loihtia kauniin rusketuksen ihollesi, vaikka aurinko ei paistaisikaan.

Auringonottoa ja solariumissa käyntiä ei pidetä muutenkaan hyvänä vaihtoehtona iholle. UVA-säteet aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä, pigmenttimuutoksia ja ikäläiskiä sekä heikentävät sidekudosta.

Hyviä syitä siis käyttää itseruskettavia tuotteita. Useimmat itserusketusvoiteet sisältävät DHA:ta eli dihydroksiasetonia. Se on kehon oman aine, jota voi käyttää iholla huoletta.

Rusketusvoide, rusketussuihke tai itseruskettava vaahto?

Itseruskettavia tuotteita on tarjolla monessa eri muodossa: tiivisteenä, emulsiona, rusketusvoiteena, rusketussuihkeena ja vaahtona. Mutta mikä on itselle se paras vaihtoehto?

  • Itseruskettava vaahto: Vaahtolla loihdit rusketuksen nopeasti. Kaunis rusketus näkyy iholla jo noin tunnin kuluttua. Vaahdon levittäminen on helppoa ja sen voi tehdä käsineet kädessä, jolloin säästyt ikäviltä tahroilta.
  • Itseruskettava suihke: Suihkeen etu on se, että se on helppo levittää sinnekin, mihin muuten voi olla vaikea yltää. Suihkuta sprayta ihollesi ja anna imeytyä. Suihketta ei yleensä tarvitse hieroa ihoon.
  • Itseruskettava voide: Voidemuotoinen itseruskettava on luultavasti se kaikkein tunnetuin muoto. Rusketusvoide on yhtä helppo levittää kuin tavallinen vartaloemulsio. Myös voidetta levitettäessä on suositeltavaa käyttää käsineitä, jotta käsiin ei jää rumia tahroja.
  • Ruskettava tiiviste: Rusketustiiviste lisätään tavallisen voiteen tai emulsion sekaan. Etu: Voit valita rusketusasteen itse.
  • Itseruskettava emulsio: Rusketusemulsio on oikea tuote kaikille niille, jotka haluavat rusketuksen näyttävän mahdollisimman kevyeltä ja luonnolliselta. Vartaloemulsioon lisätään pieni määrä itseruskettavaa ainetta antamaan iholle kevyt päivetys.

Osta itseruskettavat tuotteet parfumdreamsilta ja luo itsellesi kesäfiilis

parfumdreamsilta löydät itseruskettavat tuotteet, joilla pidät yllä raikasta päivetystä ympäri vuoden. Kun valitset sopivaa tuotetta, varmista, että rusketusaste on yhdestä kahteen sävyä tummempi kuin luonnollinen ihonvärisi. Näin vältyt keinotekoiselta vaikuttavalta rusketukselta. Sama pätee niin rusketussuihkeeseen kuin rusketusvoiteeseenkin.