Vartalonkuorinta

67 Tuote
104
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Vartalokuorinta: Vartalokuorinta tekee ihosta samettisen pehmeän

Intensiivinen vartalokuorinta poistaa kuolleet ihosolut, talin ja lian hienojen partikkelien, kuten merisuolan, sokerin tai kahvin, avulla. Kuorinta edistää verenkiertoa ja siten solujen uusiutumista. Hyödylliset ainesosat ravitsevat ihoa kosteuttaen sekä tarjoten hivenaineita, mineraaleja ja vitamiineja suojaten ihoa samalla kuivumiselta. Vartalokuorinta tai body scrub puhdistaa ihon ihohuokosia myöten ja sisältää muun muassa anti-inflammatorisia ainesosia, jotka voivat säännöllisessä käytössä ehkäistä epäpuhtauksien syntymistä. Kuorinta poistaa sisäänkasvaneet karvat ja jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Millaisia vartalokuorintoja on olemassa?

Hyvä vartalokuorinta on räätälöity juuri oman ihosi tarpeisiin. parfumdreamsilta löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka sopivat erilaisille ihotyypeille. Klassisiin vartalokuorintoihin kuuluvat seuraavat:

  • Merisuolakuorinta: Luonnolliset kuorivat partikkelit irrottavat kuolleita ihosoluja ja tekevät karheista ihoalueista jälleen pehmeitä. Karkeat rakeet avaavat ihohuokoset, poistavat talijäämät ja parantavat näin ihon sävyä. Käyttö lisää verenkiertoa ja stimuloi ihon uusien solujen muodostumista. Lisäksi iho saa merisuolakuorinnasta hivenaineita ja mineraaleja, kuten magnesiumia, kaliumia ja kalsiumia, jotka rauhoittavat ihoa, vähentävät tulehdusta ja lievittävät kutinaa. Ihosi tuntuu kuorinnan päätteeksi raikkaammalta, pehmeämmältä ja elinvoimaisemmalta.
  • Sokerikuorinta: Herkälle, kuivalle tai atooppiselle iholle suositellaan sokeria sisältävää vartalokuorintaa, sillä sokerin kuorivat partikkelit ovat hienompirakeisia kuin merisuolan. Useimmat valmistajat yhdistävät luonnosta saatavia kuorivia partikkeleita laadukkaisiin öljyihin tai sheavoihin. Tämä tekee kuorinnoista hyvin hellävaraisia, niin ettei kuorinta ärsytä ihoa. Käyttö stimuloi verenkiertoa ja tasoittaa ihon pintaa. Sokerin sisältämä glykolihappo pitää ihon pehmeänä, ehkäisee hilseen muodostumista ja estää ihoa kuivumasta.
  • Kahvikuorinta: Kahvin hienot rakeet kuorivat ihoa hellävaraisesti, lisäävät verenkiertoa ja edistävät samalla solujen uusiutumista. Kahvipartikkelit sisältävät antioksidantteja ja kofeiinia, niillä on tulehdusta estävä vaikutus ja ne parantavat ihonväriä.

Vartalokuorinnassa käytetään nykyisin pääasiallisesti luonnosta saatavia hankaavia hiukkasia. Kahvin, suolan ja sokerin lisäksi monet valmistajat käyttävät vartalokuorinnoissaan murskattuja hedelmäkiviä tai pähkinänkuoria. Ne ovat hyvä vaihtoehto aiemmin yleisesti käytetyille mikromuovihelmille.

Lisäksi monet valmistajat käyttävät vartalokuorinnoissa savea, joka sitoo itseenä myrkkyjä ja ylimääräisen öljyn. Savi on ominaisuuksiltaan hellävaraisesti kuoriva ja se sopii erityisen hyvin rasvaiselle iholle. Vihreä tee vähentää punoitusta ja ärsytystä. Eteeriset öljyt antavat tuotteille herkän tuoksun, joka vaikuttaa positiivisesti aisteihin.

Miten vartalokuorinta kuuluu tehdä?

Jotta ihosi voisi taas hengittää kunnolla, riittää, että teet vartalokuorinnan kerran tai kahdesti viikossa. Älä kuori ihoasi liian usein, sillä toistuva käyttö rikkoo ihon luonnollisen suojakerroksen. Levitä kuorinta-aine puhtaalle, kostealle iholle suihkussa. Hiero kuorinta-aine vartalon iholle pyörivin liikkein. Kyynärpäissä ja polvissa iho on erityisen karkeaa, joten hiero näille alueille kuorinta-ainetta hieman reilummin ja pidempään kovettumien irrottamiseksi.

Anna sen jälkeen vartalokuorinta-aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan, jotta ihosi voi imeä ravintoaineet ennen haalealla vedellä huuhtelua. Vartalokuorinta on parasta tehdä illalla, jotta voiteet saavat imeytyä ihoon rauhassa. Intensiivisen tehopuhdistuksen jälkeen ihosi vastaanottaa paremmin kosteuttavan vartalovoiteen tai hoitoöljyn.

Osta vartalokuorinnat parfumdreamsilta ja ihosi kiittää pehmeydellä ja sileydellä

parfumdreamsilta löydät erilaiset vartalokuorinnat, joilla saat ihosi hehkumaan. Käytitpä mieluummin suola-, sokeri- tai kahvipohjaista kuorintaa, ihosi tulee kiittämään sinua.