Tuoksutikut

185 Tuote
126
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Tuoksutikut – tyylikäs ilmanraikastin

Tuoksutikkujen avulla tilaa voi raikastaa helposti ja vaivattomasti. Tuotteet toimivat täysin ilman sähköä ja sähköjohtoa. Salaisuus piilee pullossa, joka sisältää erityistä nestettä. Kun siihen laitetaan ohuita puutikkuja, ne imevät itseensä nestettä ja samalla siinä olevia eteerisiä öljyä. Tällöin hajusteet leviävät ilmaan ja täyttävät huoneen miellyttävillä aromeilla.

Tuoksutikkuja jokaiseen asuintilaan

Tuoksutikuista muodostuva huonetuoksu koostuu aina kahdesta asiasta: haluttua hajustetta sisältävästä pullosta sekä parista puutikusta. Eri tuoksuvivahteita on luonnollisesti valittavissa maun mukaan. Valitse suosikkisi raikkaista, stimuloivista tuoksuesansseista tai vahvoista, itämaisista tuoksuista. Vaikutus alkaa nopeasti. Voit parantaa tällä tavoin huoneilmaa ja muuttaa tunnelmaa mukavammaksi.

  • Valmistelu: Ota huonetuoksun pullo ja tikut pois pakkauksesta. Mieti, haluatko voimakkaan vai miedon tuoksun.
  • Sijainti: Voit käyttää tuoksutikkuja kaikkialla kodissa. Raikas tuoksu sopii eteiseen, kukkaistuoksu kylpyhuoneeseen ja intensiivinen vivahde asuinhuoneisiin. Valitsemalla erilaisia tuotteita voit lisätä kotiisi tyylikkäästi ihanaa tunnelmaa.
  • Käyttö: Laita tuoksutikut pulloon. Tuoksutikkujen tulisi upota tuoksuöljyyn. Voit säätää niiden avulla huonetuoksun voimakkuutta. Mitä enemmän tikkuja pullossa on, sitä voimakkaammin huone raikastuu. Jos tikkuja on vähemmän, tuoksu on heikompi.
  • Säilyvyys: Tuoksutikut levittävät tuoksua huoneeseen usean viikon ajan. Tuoksut voivat rentouttaa, herättää muistoja tai piristää mieltä. Hajuaisti tunnistaa tuoksut, minkä jälkeen ne päätyvät limbiseen järjestelmään. Järjestelmän reseptorit luovat sen perusteella reaktioita. Tuoksut voivatkin siten rentouttaa, virkistää ja saada aikaan turvallisuuden tunteen, minkä ansiosta luot niillä harmoniaa kotiisi.

Pieni pullo ja pari tikkua riittävät toimimaan kauniina somisteena sisustuksessa. Huonetuoksutikkuja voikin käytännössä sijoittaa mihin tahansa paikkaan, ja ne luovat kotiin vaivatta ihanan hyvän olon tunteen.

Tunteisiin vetoavat kodin tuoksutikut

Usein huoneen voi somistaa ja tehdä mukavaksi pienelläkin vaivalla. Tuoksutikuilla jokaista asuintilaa voi parantaa sekä ulkonäöllisesti että hajuaistin kautta. Ylelliset tuoksut virtaavat läpi huoneen virkistäen samalla kehoa ja mieltä. Huolehdi vain siitä, että tuoksuasetelmalle löytyy tasainen paikka. Siten pullo seisoo tukevasti, jolloin se toimii ihanteellisesti ilmanraikastimena.

Valitse mieluiten kevyitä tuoksuja pieniin huoneisiin ja intensiivisiä ilmanraikastajia isompiin huoneisiin. Ajan myötä tuoksu heikkenee. Koska huonetuoksutikut ovat käytössä useita päiviä ja viikkoja, niistä vähenee jatkuvasti hajusteita. Myös pullossa oleva neste vähenee vähitellen. Tällöin on aika vaihtaa tuoksu tai täyttää pullo uudelleen. Näin syntyy uusia kiehtovia tuoksuyhdistelmiä, jotka kohottavat mieltä välittömästi.

Osta ylellisiä tuoksutikkuja parfumdreamsiltä

Tuoksut muuttavat asuintilaa. Ne saavat meidät tuntemaan olomme mukavammaksi. Samalla ne neutralisoivat epämiellyttäviä hajuja. Tuoksutikut ovatkin todella monikäyttöisiä ilmanraikastimia, joilla kodin tunnelma muuttuu hetkessä. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman laadukkaita tuoksuja, joita voi käyttää kodin kaikissa huoneissa. Niiden avulla voit luoda ainutlaatuisia tuoksuelämyksiä, jotka houkuttelevat oleskelemaan ja virkistävät mieltä.