Hiuskampa

210 Tuote
45
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiuskammat: Käytännöllinen apulainen hiuksillesi

Hiuskampa on monipuolinen käyttää ja kuuluukin jokaisen kylpyhuoneen vakivarusteluun: Kampa sopii loistavasti jakauksen tekemiseen, yksittäisten suortuvien erotteluun muotoilussa tai tarkkaan työskentelyyn hiustenleikkuussa. Voit toki myös kammata tukkasi – erityisesti pitkän tukan kanssa kannattaa kuitenkin käyttää mieluummin hellävaraisempia tuotteita, kuten selvitysharjoja.

Mihin kampaa voidaan käyttää

Hiuskampoja on olemassa erilaisia, ja ne sopivat erilaisille hiustyypeille ja eri käyttötarkoituksiin:

  • Leveäpiikkinen kampa sopii hyvin paksuille tai kiharoille hiuksille – tällaisia kampoja kutsutaan siksi myös kiharakammoiksi. Hiuksilla on enemmän tilaa pikkien välissä, joten ne on helppo selvittää ja kiharat säilyvät hyvinä.
  • Tiheäpiikkinen kampa on hyvä hennoille hiuksille, sillä se irrottaa ja muotoilee hiukset hellävaraisesti.
  • Kammat, joissa on pyöristetyt piikit, sopivat henkilöille, joilla on herkkä päänahka, sillä niiden muoto estää päänahan vaurioitumisen ja ärsyyntymisen.
  • Tupeerauskammassa on erikoispiikit, jotka auttavat hiusten tupeerauksessa ja luovat enemmän volyymia muotoiluun.
  • Korukammat on kaunis lisäsomiste erilaisissa kampauksissa, ja ne on helppo laittaa hiuksiin.
  • Varsikampa auttaa tekemään suoran jakauksen, minkä vuoksi se onkin suosittu hiuskampa juuri hiustenmuotoilussa.

Myös kamman koolla on merkitystä: Pieni kampa on kätevä käyttää, ja se on helppo säilyttää käsilaukussa ja ottaa sieltä aina tarpeen vaatiessa pientä hiusten freesausta varten. Suuret kammat pystyvät käsittelemään paljon hiuksia kerrallaan, miksi ne sopivat hyvin hiusten muotoiluun kotona.

Tilaa hiuskammat verkosta parfumdreamsilta

Hyvä kampa kuuluu kylpyhuoneen vakiovarustukseen – kannattaa siis investoida laadukkaaseen hiuskampaan. Parfumdreamsin laajasta valikoimasta löytyy kauneudenhoitotarvikkeiden lisäksi eri materiaaleista valmistettuja, erikokoisia ja -muotoisia kampoja.