Flowerbomb Spicebomb Bonbon

Viktor&Rolf

1270
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Viktor & Rolf -hajuvedet: Kun ystävyydestä syntyi luksusmerkki

Viktor & Rolf -merkki on kuuluisa ainutlaatuisista design-vaatteistaan, jotka perustuvat usein taiteeseen ja kirjallisuuteen. Viktor Horsting ja Rolf Snoeren, Viktor & Rolfin perustajat, tapasivat opiskellessaan taideakatemiassa Arnhemissa, Alankomaissa. He huomasivat nopeasti yhteisen intohimonsa muotia kohtaan ja päättivät luoda omia luomuksiaan. Vuonna 1993 he perustivat muotimerkkinsä. Ensimmäinen Viktor & Rolf -hajuvesi esiteltiin vuonna 2005.

Tässä Viktor & Rolfin suosituimmat tuoksut:

Flowerbomb: Tämä Viktor & Rolfin tuoksu hemmottelee aisteja runsailla kukkais- ja hedelmäisillä aromeillaan. Latvatuoksu lähestulkoon räjähtää esiin makean mandariinin ja bergamotin yhdistelmänä, jota säestää aavistus teetä ja ripaus freesiaa. Tuoksun ytimessä on rikas ja viettelevä sekoitus jasmiinia, ruusun terälehtiä ja orkideoita, jota täydentävät patsuli ja myski. Tämä yhdistelmä antaa tuoksulle aistikkaan ja naisellisen vivahteen, joka kestää koko päivän.

Spicebomb: Tämä Viktor & Rolfin miesten tuoksu kiehtoo mausteisten ja puumaisten sävyjen yhdistelmällä. Latvatuoksu, joka koostuu pippurista, kanelista ja greipistä, jättää eloisan ja maskuliinisen vaikutelman. Tuoksun ytimessä on sekoitus nahkaa, tupakkaa ja vetiveriä, jotka luovat lämpimän ja savuisen nuotin. Tonkapavusta ja vaniljasta koostuva sydäntuoksu antaa hajuvedelle pehmeän ja makean sävyn, joka täydentää upeasti tuoksun maskuliinista luonnetta.

Viktor & Rolfin Bonbon: Tämä Viktor & Rolfin hajuvesi on makea ja hedelmäinen tuoksu, joka sopii naisille, jotka pitävät voimakkaista aromeista. Hajuveden latvatuoksu syntyy mandariinista, appelsiinista ja persikasta, jotka raikastavat ja piristävät tuoksua. Sydäntuoksussa avautuvat jasmiinin ja appelsiininkukan nuotit ohjaten tuoksua kukkaiseen suuntaan. Sydäntuoksu muodostuu karamellista, vaniljasta ja santelipuusta, jotka antavat tuoksulle aistikkaan ja naisellisen lopputuloksen.

Luksusbrändi Viktor & Rolf puolestaan tunnetaan yhtä hyvin huolella suunnitelluista hajuvesistään kuin muodistaan.

Viktor & Rolfin hajuvesi: Pienestä alusta kansainväliseen maineeseen

Vaikka Viktor & Rolf on nykyään kansainvälinen luksusbrändi, he aloittivat pienestä ja tekivät kovasti töitä rakentaakseen liiketoimintaansa. Brittiläisen Voguen haastattelussa Viktor Horsting kertoi, että uransa alussa he työskentelivät 16 tuntia päivässä visionsa toteuttamiseksi. Viktor & Rolf -hajuvedet heijastavat yhä uudestaan suunnittelijoiden kunnianhimoa ja makua.

Viktor & Rolf tunnetaan muodin ja taiteen välisen rajan häivyttämisestä. Heidän parfyyminsä Flowerbomb ei ole vain tuoksu, vaan myös arjen taideteos. Käsin tehty pullo, jossa on fasettikorkki, näyttää modernilta veistokselta.

Osta Viktor & Rolf -hajuvedet parfumdreamsilta

Tutustu Viktor & Rolfin tuoksujen maailmaan. Kukkaista tai mausteista, tuoksujen ystävät löytävät täältä etsimänsä. Tutustu suosituimpiin tuoksuihin parfumdreamsilla ja hyödynnä edulliset hinnat.