Hiustenleikkuusakset

44 Tuote
12
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiussakset – täydellisten hiusmallien perusta

Hiustenleikkuusakset on ammattilaisten, stailistien ja mielellään hiuksia leikkaavien kotipartureiden valinta. Hiussakset tarjoavat erinomaisen leikkaustuloksen, jota ei voi verrata tavallisiin kotitaloussaksiin. Hiukset on vaivaton leikata ja muotoilla terävillä ja tarkoilla kampaamosaksilla.

Mitä ovat kampaamosakset?

Kampaamosakset ovat erikoissakset, jotka on suunniteltu ammattilaiskäyttöön ja hiusten muotoiluun. Se on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä tai keraamisista materiaaleista, jotka mahdollistavat tarkan leikkaamisen. Kampaamosaksia on olemassa erilaisia aina yksinkertaisista ammattimaisiin hiussaksiin.

Kampaamosaksien tärkeimmät edut yksityiskohtaisesti:

  • Tarkkuus: Kampaamosakset tarjoavat tarkan leikkaustuloksen. Vain erikoisteräksen terävyyden ansiosta tarkka leikkausjälki on mahdollinen. Tämä on erityisen tärkeää vaativien lyhyiden hiusmallien kohdalla ja tarkkojen rajojen viimeistelyssä.
  • Pitkä käyttöikä: Hiustenleikkuusakset on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joten niiden käyttöikä on pitkä. Jos niitä huolletaan säännöllisesti, ne voivat kestää vuosia.
  • Mukavuus: Hyvät hiusten leikkaamiseen tarkoitetut sakset on muotoiltu ergonomisesti, jotta niitä on mukava ja tehokas käsitellä. Tämä on erityisen tärkeää, jos työskentelet monta tuntia päivässä saksilla.

Laadukkaita hiustenleikkuusaksia ei siis edes voi verrata tavallisiin taloussaksiin.

Erityyppiset hiussakset

On olemassa erityyppisiä kampaamosaksia, jotka soveltuvat eri hiusmalleihin ja hiustyypeille. Tässä joitakin erilaisia saksia hiustenleikkuuseen:

  • Perussakset: peruskampaamosakset ovat yleissakset, joita voidaan käyttää hiusten leikkaamiseen ja erilaisten kampausten luomiseen.
  • Ohennussakset: Nämä ovat erikoissakset, jotka soveltuvat hiusten ohennukseen. Siinä on erityiset hampaat, jotka ohentavat hiuksia luonnollisella tavalla ja lopputulos on myös luonnollisen näköinen.
  • Viistosakset: Viiston mallisissa saksissa on leikkaava reuna, joka on kulmittain saksiin nähden. Näin kampaaja voi tehdä tarkkoja leikkauksia kulma-asennossa.
  • Muotoilusakset: Muotoilusaksissa on kaksi erilaista terää: yksi sileä ja yksi hammastettu. Niitä käytetään pehmeiden rajojen luomiseen hiustenleikkuussa.
  • Vasenkätiset sakset: Nämä sakset on suunniteltu erityisesti vasenkätisille, ja niissä on käänteiset terät ja kahvat.

Vinkkejä kampaamosaksien hoitoon

Kampaamosaksia tulee hoitaa säännöllisesti. Puhdistus pehmeällä harjalla ja lämpimällä saippuavedellä on suositeltavaa jokaisen käytön jälkeen. Muutama tippa öljyä ruuviin ja niveliin varmistaa, että sakset toimivat moitteettomasti. Säännöllinen teroitus ylläpitää leikkauksen laatua. Tutustu korkealaatuisiin kampaamosaksiin parfumdreamsilla.