Kynsileikkurit ja -pihdit

47 Tuote
43
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kynsileikkurit ja -pihdit tarkkaan manikyyriin

Haluatpa kynsistäsi lyhyet tai pitkät, mantelinmuotoiset tai piikkikärkiset, kynsileikkurit ja -pihdit auttavat sinua stailaamaan sormenkyntesi haluttuun muotoon. Tarkat leikkuutyökalut lyhentävät paksuimmatkin kynnet luotettavasti vahingoittamatta niitä. Siitä pitävät huolen hiotut reunat ja vipuvaikutus.

Erilaisia kynsileikkureita sinun tarpeisiisi

Sormien ja varpaiden kynnet ovat hyvin yksilölliset. Kun toisilla ihmisillä kynnet ovat vahvat ja paksut, toiset kärsivät paperinohuista kynsistä. Siksi kynsileikkureiden valikoima on niin laaja. Valittavanasi on seuraavia vaihtoehtoja:

  • 6 senttimetrin pituiset leikkurit: Vakiokoko, joka lyhentää luotettavasti tavalliset sormenkynnet. Leikkurit soveltuvat myös jaloille mutta yleensä eivät ukkovarpaiden kynsille.
  • Enintään 10 senttimetrin pituiset leikkurit: ylisuuret mallit on tarkoitettu varta vasten paksuille varpaan- ja peukalonkynsille.
  • Jouselliset kynsipihdit: Näitä vastaan paksuimmillakaan kynsillä ei ole mahdollisuutta. Jousi vahvistaa vipuvaikutusta, ja pihtien käyttö on lasten leikkiä.

Suurin osa kynsileikkureista ja -pihdeistä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Joissakin malleissa pinnat on nikkelöity. Ota se huomioon, jos sinulla on taipumusta allergioihin.

Kynsileikkuri vai kynsipihdit – mitkä minun kannattaa ostaa?

Kaupoista yleisesti saatavien kynsileikkureiden hyvät puolet on lueteltu nopeasti. Ne ovat helppokäyttöisiä ja vievät vain vähän tilaa. Leikkausreuna on suora, mikä ehkäisee kynsien kasvamista sisään. Suuret mallit soveltuvat sekä varpaiden että sormien kynsille. Yleensä malleissa on integroitu viila.

Kynsipihdit ovat ammattilaisten väline, jonka käyttö vaatii hieman harjoitusta. Oikein käytettyinä niiden voimakkaat leuat katkaisevat kaikki kynnet, olivatpa kyseessä aidot tai tekokynnet. Herkille sormille pihdit ovat usein liian jykevät. Kynsipihdit ovat yleensä raskaammat ja suuremmat. Ne vievät vastaavasti enemmän tilaa. Pihtejä käyttämättömille niiden käsittely on alussa hieman työlästä.

Kynsiesi ominaisuudet ovat ratkaisevat valinnan kannalta. Jos haluat lyhentää itse geelikyntesi, kynsipihteihin kannattaa investoida. Suuri kynsileikkuri soveltuu monipuoliseen käyttöön ja auttaa pedikyyrissä. Pienempi vaihtoehto sopii täydellisesti mukaan matkalle tai käsilaukkuun.

Näin käytät oikein kynsileikkuria ja kynsipihtejä

Kynsileikkurin vipuvarsi lukitsee välineen sen alkuasentoon. Siksi se täytyy kääntää ensin 45°:een kulmaan. Ota nyt kynsileikkuri peukalon ja toisten sormien väliin. Työnnä sormenkynsi terien väliin. Lyhyt painallus riittää, ja valmista tuli. Samalla tavalla voit asettaa kynsipihdit sormiesi ja peukalopäkiän väliin. Näin muodostuu riittävästi painetta paksujenkin kynsien tarkkaan lyhentämiseen.

Kynsileikkurit ja -pihdit tarvitsevat säännöllistä puhdistusta

Kun olet käyttänyt kynsileikkuria tai kynsipihtejä, älä vain raivaa niitä heti pois. Käytä niitä sen sijaan juoksevan veden alla huuhtoaksesi pois isommat liat ja ihosolut. Desinfioi laite sitten alkoholilla tai isopropanolilla. Tämä vaihe pitää tehdä aina varsinkin, jos käytät kynsileikkuria yhdessä perheenjäsentesi kanssa. Siten estät bakteerien ja sienten leviämisen.