Parfums de Marly

72
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Parfums de Marly – ranskalainen, autenttinen, uskalias

Parfums de Marly edustaa uskaliaita tuoksuja, joissa kaikissa näkyy Château de Marlyn ihastuttava elämäntapa. Ranskalainen tunnelma välittyy muustakin kuin Parfums de Marlyn tuoksuista. Myös pullot erottuvat mahtipontisella eleganssillaan, joka näkyy yksityiskohdissa kuten pienissä tupsuissa.

Parfums de Marly seuraa perinteikkään ranskalaisen hajuvesitaiteen jalanjäljissä ja erottuu epätavallisilla valinnoillaan aivan samoin kuin sille tunnusomaisen 1700-luvun taiteilijat omana aikanaan. Julien Sprecher perusti Parfums de Marly -tuotemerkin vuonna 2009 Pariisissa ja hyödynsi siinä kuningas Ludwig XVI:n hovin perinteitä. Ludwig XVI oli kuuluisa rakkaudestaan laadukkaista raaka-aineista valmistettuja, voimakkaita ja autenttisia tuoksuja kohtaan sekä mieltymyksestään hevosiin. Parfums de Marly on onnistunut yhdistämään nämä molemmat intohimot mitä eleganteimmalla tavalla, ja on noussut nopeasti hajuvesimaailman tietoisuuteen.

Parfums de Marly: perinteikkäitä, ainutlaatuisia tuoksuja

Unohtumattomat ja ainutlaatuiset Parfums de Marly -hajuvedet on valmistettu laadukkaista ainesosista, ja niiden tuoksu säilyy iholla pitkään. Erityisen suosittuja Parfums de Marlyn naisten hajuvesiä ovat vesikukkien, pionin ja valkoisen myskin vivahteita sisältävät tuoksut. Päärynä ja litsi täydentävät yhdistelmän upeasti.

Ranskalaisen merkin tuoksut ihastuttavat ruusun ja myskin sekä vadelman ja viinimarjan hedelmäisillä vivahteillaan. Jasmiininkukat ja bergamotti täydentävät Parfums de Marlyn intensiiviset ja ylelliset naisten tuoksut ja luovat ihastuttavan ja aistillisen elämyksen.

Myös pullot ovat ylellisiä ja näyttäviä. Pullon etupuolta koristava vaakuna ja kaksi hevosta on saanut innoituksensa kuningas Ludwig XVI:lta. Kupera vaakuna ja pullon väritys korostavat ainutlaatuisuutta, sillä jokainen pullo on todellinen ylellinen elämys.

Osta Parfums de Marly netistä

Osta Parfums de Marly, kokeile ja rakastu. Merkin valikoimasta löytyy muutakin kuin prameita naisten tuoksuja. Myös voimakkaat ja näyttävät Parfums de Marlyn miesten hajuvedet kuuluvat valikoimaan. Niille ovat ominaista puiset nuotit ja raikkaat vivahteet, kuten vihreä omena ja sitrushedelmät. Ripaus makeaa vaniljaa tekee tuoksusta aistillisen ja jasmiini, karvasmanteli ja kardemumma täydentävät kerta kaikkiaan suurenmoisen miesten tuoksun.

Parfums de Marly: viettelevää eleganssia

Etsitkö epätavallista tuoksua, joka korostaisi ainutlaatuisuuttasi ja tyyliäsi? Parfums de Marly tarjoaa ajattomia tuoksuja kuninkaallisella säväyksellä ja pitkäkestoisen tuoksuelämyksen. Ainutlaatuisilla Parfums de Marly -tuoksuilla voit näyttää ulospäin, mitä sisältäsi löytyy. Parfumdreamsiltä löydät ylellisistä ainesosista valmistetun uuden suosikkituoksusi, joka korostaa upeasti yksilöllistä tyyliäsi.