Naisten hajuvedet

2100 Tuote
28578
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Tilaa naisten hajuvesiä verkosta – löydä helposti suosikkituoksusi

Oman vakiotuoksun eli ”signature scentin” löytäminen ei ole välttämättä helppoa. Kun olet löytänyt sopivan naisten hajuveden, voit korostaa sillä hehkuasi ja yksilöllisyyttäsi päivästä päivään. Parfumdreams-verkkokaupasta voit etsiä lukuisten suodattimien avulla helposti ja nopeasti uuden suosikkituoksusi mieltymystesi mukaan.

Tutustu naisten hajuvesien maailmaan parfumdreams-verkkokaupassa

Tuoksusi on yhtä yksilöllinen kuin sinä itse. Naisten hajuvesien valikoima vaihtelee kukkaisista, hedelmäisistä nuoteista raikkaiden esanssien kautta aina lämpimiin, itämaisiin mutta myös vietteleviin tuoksukimppuihin. Tee löytöretki parfumdreamsissä ja löydä itsellesi sopiva naisten hajuvesi.

Naisten hajuvesien tuoksuperheet

Jotta uuden suosikkihajuvetesi löytäminen olisi helpompaa, on hyvä tietää, mitkä tuoksunuotit vastaavat parhaiten mieltymyksiäsi.

 • Sitrustuoksut naisille: sitruunaruoho, bergamotti ja greippi virkistävät ja sopivat siten täydellisesti kesään.
 • Kukkaistuoksut naisille: Tämä tuoksunuotti on yksi suosituimmista naisten hajuvesien maailmassa. Ruusu ja iiris ovat erityisen pidettyjä, mutta monista hajuvesistä voi löytää kokonaisen kimpullisen kukkia, jotka korostavat tuoksun käyttäjän naisellista auraa.
 • Hedelmäiset tuoksut naisille: Hedelmät ovat kukkaisten tuoksunuottien suosittu pari. Ne antavat naisten hajuvesille kepeän ja raikkaan vivahteen. Melkein mikä tahansa mieleen tuleva hedelmä sopii käyttöön.
 • Aromaattiset tuoksut naisille: Kirpeät nuotit korostavat naisten hajuvesissä tuoksun kantajan voimakasta puolta. Teen ja yrttien aromit tuovat tuoksuun mausteisuutta.
 • Puumaiset tuoksut naisille: Puumaiset tuoksunuotit yhdistetään yleensä miesten hajuvesiin, ja niitä käytetään harvemmin naisten hajuvesissä. Santelipuu ja setri tuovat kuitenkin esiin naisen lämmintä ja eksoottista puolta.
 • Itämaiset tuoksut naisille: Tälle tuoksuryhmälle ominaista ovat vahvat sävyt, jotka huokuvat naisellisuutta ja aistillisuutta.

Mikä naisten hajuvesi sopii sinun tuoksutyypillesi?

Yksittäisten tuoksuperheiden lisäksi naisten hajuvesien maailma käsittää myös eri tuoksutyyppejä. Monet naiset korostavatkin sopivilla hajuvesillä yksilöllistä luonnettaan. Tuoksutyypit helpottavat sinulle täydellisesti sopivan hajuveden etsimistä. Esittelemme lyhyesti eri tuoksutyypit.

 • Elegantit naisten hajuvedet: puuteriset sekä kukkaiset nuotit tuovat esiin naisen klassisen eleganssin ja hehkun.
 • Rohkeat naisten hajuvedet: Rohkeita nuotteja sisältävät hajuvedet vaikuttavat itsevarmoilta ja salaperäisiltä. Niiden avulla erotut joukosta.
 • Ylelliset naisten hajuvedet: Tiettyihin tärkeisiin tilanteisiin kuuluu ylellinen naisten hajuvesi. Lumoava parfyymi tekee taatusti unohtumattoman vaikutuksen.
 • Romanttiset naisten hajuvedet: Tämä tuoksutyyppi on luonteeltaan puhdas ja yksinkertainen. Naisten hajuvedet, joissa on kukkaisia tai makeita tuoksunuotteja, vaikuttavat todella romanttisilta.
 • Sporttiset naisten hajuvedet: hillitty, mutta silti raikas ja virkistävä, sellaiselta tuoksuvat naisten sporttiset hajuvedet.
 • Viettelevät naisten hajuvedet: jos haluat korostaa aistillista puoltasi, valitse silloin mieluiten itämainen, lämmin tai puumainen tuoksu.

Mikä naisten hajuvesi sopii mihinkin vuodenaikaan?

Vaikka voitkin tietysti käyttää suosikkihajuvettäsi läpi vuoden, on eräitä tuoksunuotteja, jotka sopivat erityisen hyvin tiettyyn vuodenaikaan.

 • Kun luonto herää keväällä ja lämpötilat kohoavat, mieleen juohtuvat etenkin kepeät ja raikkaat naisten hajuvedet. Tällöin erityisen suosittuja ovat vaaleat kukkaiset vivahteet ja ruohot.
 • Hedelmäiset ja kevyet naisten hajuvedet saavat käyttäjänsä säteilemään kesällä kilpaa auringon kanssa. Piristävät greipin ja vesimelonin tuoksut vievät sinut puolestaan lomaparatiisiin.
 • Lämpimiä ja kukkaisia sointuja sisältävät naisten hajuvedet toivottavat kultaisen syksyn tervetulleeksi. Vanilja ja puuntuoksut ovat tähän vuodenaikaan erityisen suosittuja.
 • Aistilliset naisten hajuvedet, joissa on ambran ja tonkapapujen nuotteja lämmittävät mukavasti talven kylmyydessä.

Tilaa naisten hajuvedet edullisesti verkosta – parfumdreams täyttää kaikki toiveesi

Tunnetpa jo tarkalleen mieltymyksesi tai oletpa vasta etsimässä sopivaa hajuvettä: Verkkokaupastamme löydät täydellisen naisten hajuveden arkeen tai juhlaan. Kokeile helposti suodatintoimintoja ja tutustu tuoksuehdotuksiin, jotka vastaavat juuri sinun mieltymyksiäsi. Löydä nyt uusi suosikkihajuvetesi ohittamattomaan hintaan parfumdreamsiltä.