Miesten kasvovoiteet

151 Tuote
5439
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Miesten kasvovoide – myös miesten iho kaipaa hoitoa

Onko kasvojen hoito vain naisten juttu? Mitä vielä! Huoliteltu mies näyttää komealta, menestyneeltä ja itsevarmalta! Pesu ja kuivaus eivät riitä pitämään kasvojen ihoa terveenä ja nuorena. Etenkin parranajon rasittama miesten iho kaipaa erityistä hoitoa. Miesten kasvovoiteet palauttavat iholle sen tarvitsemaa kosteutta, muodostavat suojaavan kalvon ja tekevät ihosta terveen ja raikkaan näköisen.

Ystävättären tai vaimon voidepurkkiin tarttuminen ei ole kovin hyvä ajatus, sillä miehille tarkoitetut kasvovoiteet ovat koostumukseltaan erilaisia kuin naisten. Miesten ihon talineritys on voimakkaampaa ja testosteronin tuotannon vuoksi iho on paksumpi. Neutraalit naisille ja miehille sopivat voiteet antavat iholle hyvän tunteen, mutta niiden vaikutus ei ole toivotunlainen. Tästä syystä yhä useammat miehet valitsevat oman kasvojen hoitotuotteen, joka auttaa heitä tuntemaan olonsa kaikin puolin hyväksi.

Kasvovoide miehille – erityiset ainesosat ovat sen salaisuus

Miesten iho sisältää enemmän kollageenia ja säilyy näin ollen kiinteämpänä, mutta sen sijaan miesten talirauhaset aiheuttavat etenkin nuorilla miehillä usein ihon epäpuhtautta. Ikääntyessä myös miesten iho muuttuu väsyneeksi ja elämä jättää siihen näkyviä jälkiä. Säännöllinen parranajo ja päivittäinen altistuminen ympäristötekijöille kuluttavat ihoa. Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa hemmotella itseään ja ihoaan!

Lukuisat kasvovoiteiden valmistajat tarjoavat erilaisia kasvorasvoja miehille, jotka ulottuvat aina miesten päivävoiteista miesten yövoiteisiin. Mutta mistä tietää, mikä on paras miesten kasvovoide?

Myös miehillä on erilaisia ihotyyppejä:

  • Kuiva miehen iho hilseilee, kutisee tai kiristää. Se tarvitsee ravitsevaa miesten kasvovoidetta. Tällaisen voiteen optimaalisiin ainesosiin lukeutuvat muun muassa jojobaöljy ja E-vitamiini.
  • Rasvainen iho näkyy kasvojen kiiltona ja epäpuhtauksina. Jos poskien iho on kuiva, vaikka nenän, leuan ja otsan iho kiiltää, kyseessä on sekaiho. Molemmissa tapauksissa iholle sopii rasvapitoisuudeltaan vähäinen miesten kasvovoide, joka ei kosteuta liikaa .
  • Myös miehillä voi olla herkkä iho. Se ärtyy helposti, mikä näkyy punoituksena. Tällöin on suositeltavaa valita ihoa rauhoittava, mieto kasvovoide miehille. Saatavilla on myös laadukkaita kasvotuotteita, jotka rauhoittavat parranajon ärsytystä ja poltetta ja tekevät näin ollen after shave -tuotteista tarpeettomia.
  • Normaalin ihon hoito jää valitettavan usein liian vähälle huomiolle. Myös se tarvitsee raikastusta. Sille sopii erinomaisesti kosteuttava miesten kasvovoide, jonka rasvapitoisuus on vain vähäinen.

Mitä hyötyä on kasvovoiteista miehille?

Käyttäjän ihotyypin mukaan valittu hoitava miesten kasvorasva voi vähentää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Myös miehen iho hyötyy säännöllisestä kosteutuksesta ja päivittäisestä hoidosta. Ikävä kiristyksen tunne lievittyy heti ja kiiltävät kohdat häviävät. Laiminlyöty iho rauhoittuu ja epäpuhtaudet vähenevät. Myös erityisiä miesten anti-age-tuotteita on saatavana. Fakta onkin, että kauniisti hehkuva iho ja voiteen hillitty, miehekäs tuoksu vahvistavat miehen itseluottamusta iästä riippumatta.

Tilaa netistä miesten kasvovoiteet parfumdreamsiltä

parfumdreamsin valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle miehelle sopivat ihonhoitotuotteet. Parhaan vaikutuksen saamiseksi hoitotuotteiden on hyvä olla yhteensopivia. Saippua, shampoo, vartaloemulsio sekä miesten päivävoide ja yövoide täydentävät toisiaan parhaiten, kun ne ovat samaa ihonhoitotuotteiden sarjaa. Jos olet jo löytänyt suosikkimerkkisi, kasvovoide kannattaa valita samasta sarjasta. Vielä yksi asia on hyvä ottaa huomioon ostettaessa kasvovoidetta miehille: kylmänä talviaikana saa tuote olla hieman täyteläisempi ja rasvaisempi kuin kesällä.