Partavaahdot miehille

12 Tuote
7
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Partavaahdot – kylpyhuoneen vakivaruste

Partavaahto on nykyaikaisen miehen hoitotuote. Sitä ei tarvitse vaahdottaa sudilla, vaan se tulee pullosta valmiiksi vaahtoutuneena. Levitä partavaahto sormillasi ja anna vaikuttaa hetken. Parta on valmis ajoon ja lopputuloksena on siisti parta. Viimeistellyn lopputuloksen takaavat seuraavat ainesosat:

  • E-vitamiini: sitoo vapaita radikaaleja ja voi estää soluvaurioita.
  • Aloe vera: aloe veran ihoa hoitavat ominaisuudet näkyvät myös partavaahdossa.
  • Kamomillauute: kamomillauutteella on tulehduksia estävä vaikutus ja se voi auttaa haavojen paranemisessa.
  • Glyseriini: erityisesti kuiva iho hyötyy glyseriinin kosteutta sitovista ominaisuuksista.
  • Kaakaovoi: kaakaovoi sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, se kosteuttaa ja hemmottelee ihoa parranajon aikana.

Onko sinulla kuiva iho? Varmista partavaahtoa valitessasi, että se sisältää kosteutta sitovia ainesosia, kuten glyseriiniä. Jos ihosi on herkkä, on parasta käyttää herkälle iholle tarkoitettua partavaahtoa. Tämä linja ei sisällä alkoholia tai hajusteita. Sitä vastoin siinä on ravitsevia komponentteja, kuten jojobaöljyä tai manteliuutetta.

Näin käytät partavaahtoa oikein

Jos et ole tyytyväinen tähänastiseen paranajoosi, tässä sinulle muutamia vinkkejä partavaahdon optimaaliseen käyttöön. Ammattilaiset valmistelevat kasvojen ihon parranajoa varten kostealla ja lämpimällä pyyhkeellä. Aseta se väljästi poskille ja leualle ja rentoudu hetki. Muutaman minuutin pyyhekäsittely avaa ihohuokoset ja pehmentää partakarvat.

Kastele tämän jälkeen kasvosi, jotta vaahto leviää paremmin. Ota kämmeniin pieni annos partavaahtoa ja hiero se huolellisesti ajettavalle alueelle. Tässä kohtaa vaaditaan pientä kärsivällisyyttä, sillä jopa paras partavaahto tarvitsee muutaman minuutin aikaa pehmentääkseen parran perusteellisesti. Parhaan tuloksen saat, kun odotat kolmesta viiteen minuuttia. Kärsivällisyys maksaa itsensä takaisin. Huolellinen valmistelu takaa sen, että terä leikkaa hienoimmatkin karvat täsmälleen halutun pituisiksi ihoa rasittamatta.

Oikea partavaahto on vain puolet voitosta

Vahva iho: Kun ajat parran märkänä, sinun ei tulisi koskaan jättää käyttämättä partavaahtoa tai vastaavia muita tuotteita. Jokainen terän kosketus ihoon vahingoittaa ihoa. Parranajovaahdon liukuominaisuudet minimoivat loukkaantumisriskin.

p>Partahöylän terän tulee aina olla hyvin terävä. Tällöin yksi veto riittää poistamaan karvat perusteellisesti. Muista pestä kasvot parranajon jälkeen runsaalla lämpimällä vedellä. Tämä poistaa kaikki vaahtojäämät ja karvat iholta. Levitä lopuksi vain valitsemaasi After Shave -tuotetta kasvoille – ja täydellinen lopputulos on siinä.

Miesten partavaahdot parfumdreamsista

Meiltä löydät kaikki vaihtoehdot aina orgaanisista ainesosista maskuliinisiin tuoksuihin sekä herkän ihon tuotteisiin. Tule ja tutustu. Tilaa verkkokaupastamme sopivat partavaahdot omaan makuusi. Sinun ei tarvitse edes poistua kotoa ostoksille. Valitse rauhassa paras tuote ihosi tarpeisiin ja jää odottamaan sujuvaa parranajohetkeä.