Sekaiho

28 Tuote
403
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Osta verkosta ihonhoitotuotteet sekaiholle – tasapainoinen hoito antaa iholle hehkua

Kiiltävä T-alue ja kuivat posket: Sekaihossa yhdistyvät ihon erilaiset tarpeet. Jotta kaikki tarpeet tulevat huomioiduiksi kaipaa sekaiho erityistä hoitoa. Hehkuvan ja tasapainoisen ihon takana on aina oikea huolenpito.

Tutustu oikeanlaiseen sekaihon hoitoon

Tarkasti ottaen sekaiho koostuu kahdesta eri ihotyypistä, jotka vaativat tasapainoista hoitoa. Sekaihon tunnistaa usein siitä, että T-alue eli otsa, nenä ja leuka on rasvaiset ja kiiltävät sekä altis epäpuhtauksille. Posket ja ohimot sen sijaan ovat yleensä kuivat, sileät ja voivat jopa aika ajoin kiristää.

Laadukas sekaihon hoito tasapainottaa yksittäisten ihoalueiden erilaisia tarpeita ja tekee T-alueesta mattapintaisen sekä kosteuttaa riittävästi poskia ja ohimoita. Erityisesti sekaiholle tarkoitetut kasvovoiteet, joissa on kamomillaa, vihreäteeuutetta tai savea, luovat hyvän hoidon perustan. Ainesosat, kuten aloe vera tai ruskealevä, ovat osoittautuneet erittäin kosteuttaviksi ja siksi ihanteellisiksi sekaiholle.

Sekaiholle sopiva kasvohoito tekee ihosta tasapainoisen

Hyvä sekaihonhoito tarjoaa oikeat ainesosat sekä kasvojen rasvaisille että kuiville alueille. Koska sekaiho saattaa reagoida herkästi yksittäisiin ainesosiin tai kokonaisiin hoitotuotteisiin, sinun tulee olla varovainen, ettet myöskään ylihoida ihoasi. Sopiva sekaihon ihonhoitorutiini voisi näyttää tältä:

  • Mieto puhdistusgeeli tai pH-neutraali, kosteuttava puhdistusemulsio ovat ihanteellisia tuotteita sekaihon puhdistukseen. Yhdessä haalean veden kanssa iho puhdistuu hellävaraisesti rasvasta, ylimääräisestä talista ja kuolleesta ihosolukosta.
  • Kauneusrutiinin seuraavana askeleena sekaiholle suositellaan kiillon poistavaa kasvovettä, joka tasapainottaa kasvojen ihoa.
  • Sekaiholle tarkoitetun kasvovoiteen tulisi olla öljytön eikä se saisi ärsyttää ihoa. Vaihtoehtoisesti sekaiholle voi käyttää kahta eri kasvovoidetta: T-alueelle esimerkiksi teepuuöljyä tai salisyylihappoa sisältävää kasvovoidetta ja poskille ja ohimoille runsaasti kosteuttavaa voidetta.

Yleisesti sekaiholle tarkoitettu kasvovoide on rakenteeltaan kevyt ja imeytyy nopeasti. Se tarjoaa riittävästi kosteutta ravitsemaan kasvojen kuivia alueita rasittamatta rasvaisia alueita.

Osta parfumdreamsilta kasvovoide sekaiholle

Laadukas sekaihonhoito antaa ihollesi sen tarvitsemaa huomiota ja luo tasapainon kuivien ja rasvaisten alueiden välille. Tutustu sekaihon kaipaamaan erikoishoitoon parfumdreamsin laajassa valikoimassa. Tilaa uudet kauneussuosikkisi suoraan verkkokaupastamme tai liikkeellä ollessasi parfumdreams-apista.