Anastasia Beverly Hills

15
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Anastasia Beverly Hills – ylelliset meikit Kaliforniasta

Kun Anastasia Soare 90-luvulla muutti Romaniasta Yhdysvaltoihin, hän ei vielä osannut aavistaa, että tulisi elämään todeksi amerikkalaista unelmaa. Aluksi hän työskenteli kauneussalongissa, mutta huomasi pian, että kulmakarvoihin kiinnitettiin aivan liian vähän huomiota. Niinpä hän kehitti erityisen tekniikan, jolla kulmakarvoja voitiin korostaa ja toi pian markkinoille ensimmäisen kulmatuotesarjansa. Anastasia Beverly Hills -merkin perustaminen loi pohjan hänen uraauurtavalle uralleen.

Anastasia Beverly Hills tarkoittaa täydellisiä meikkituotteita

Tänä päivänä Anastasia Beverly Hills on maailmanlaajuisesti tunnettu merkki. Tunnetuksi se on tullut ennen kaikkea innovatiivisista Anastasia Beverly Hills -kulmatuotteista. Niille on ominaista korkea laatu ja pitkäkestoiset, näkyvät vaikutukset. Kulmakarvojen muotoilutuotteiden lisäksi tuotevalikoimasta löydät luomiväripaletit, siveltimet, huulipunat ja moneet muut upeat tuotteet lumoavan meikin luomiseen.

  • Anastasia Beverly Hills -silmämeikki: Kulmakynän ja suositun Dipbrow Pomade -kulmatuotteen avulla kulmakarvat on helppo muotoilla halutulla tavalla. Myös luomille ja ripsille on Anastasialla omat tuotteensa. Kattavasta tuotepaletista löytyy niin luomivärit kuin eyeliner, kajaali ja ripsiväri. Kaikki silmämeikin tuotteet ovat täynnä upeita ominaisuuksia, ja niillä luotkin ihastuttavan katseen.
  • Anastasia Beverly Hills -kasvomeikki: Silmien ja etenkin kulmakarvojen lisäksi Anastasia korostaa mielellään myös muita kasvojen osia. Voidemainen peitevoide, puuteri ja korostuskynä auttavat saamaan esille kasvojen upeimmat piirteet. Taitavasti sijoitettujen korostusten ansiosta koko meikki säteilee ja hehkuu kiehtovasti.
  • Anastasia Beverly Hills -huulimeikki: Anastasia ei ole unohtanut myöskään huulia. Erilaiset huulikiillot ja huulipunat takaavat sensaatiomaisen lopputuloksen. Valittavanasi on pehmeitä ja voimakkaita värejä, joiden ansiosta näytät aina juuri sopivalla tavalla tyylikkäältä.
  • Anastasia Beverly Hills -siveltimet: Myös parhaat laatutuotteet tarvitsevat parikseen sopivan siveltimen, jotta lopputulos olisi onnistunut. Tästä syystä merkki onkin julkaissut sarjan erityisiä siveltimiä, joilla Anastasia Beverly Hills -meikit levittyvät ihanteellisesti.

Kosmetiikkamerkille on tärkeää tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisia kauneuselämyksiä. Luomiväripaletit, kulmatuotteet ja puuterit onkin valmistettu parhaista ainesosista ja lisäksi ne ovat runsaspigmenttisiä. Jo pieni määrä tuotetta riittää takaamaan upean lopputuloksen, joka kestää tuntien ajan.

Meikkejä hyvällä omalla tunnolla: Anastasia Beverly Hills

Anastasialle on tärkeää muukin kuin hyvälaatuiset tuotteet. Eläinten hyvinvointi on lähellä hänen sydäntään, jonka vuoksi hän kieltäytyykin kaikenlaisista eläinkokeista. Lisäksi useimmat tuotteet ovat vegaanisia ja toimitetaan mahdollisuuksien mukaan ilman muovipakkauksia. Anastasia Beverly Hills jatkokehittää tuotteitaan jatkuvasti ja pyrkii tekemään tuotteistaan entistä parempia.

Ylellisten tuotteiden lisäksi kauneusikonille on tärkeää, että kaikki hänen tuotteensa tuottavat iloa käyttäjilleen. Tuotteilla loihditkin paitsi upean kauniit kulmakarvat myös tasaisen ihon, vaikuttavat varjostukset ja ihastuttavat huulet.

Pieni vinkki: Ota aina vain vähän väriä siveltimeen ja kopauta ylimääräinen tuote pois. Näin saat aikaan puhtaat linjat ja lopputuloksesta tulee luonnollinen ja kaunis.

Osta Anastasia Beverly Hills -tuotteet edullisesti parfumdreamsiltä

Täydellisesti kaartuvat kulmakarvat eivät ole enää pelkkää unelmaa. Parfumdreamsiltä löydät suuren valikoiman amerikkalaisen trendimerkin tuotteita. Osta nyt Anastasia Beverly Hills -tuotteet helposti netistä ja vakuutu itse niiden laadusta.