SENSAI

556
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

SENSAI – kosmetiikkaa, jossa yhdistyy japanilainen viisaus ja tiede

Korostaakseen naisen kauneutta SENSAI luottaa laadukkaisiin luonnosta saataviin ainesosiin, joihin lukeutuu myös arvokas Koishimaru-silkki, joka alun perin oli varattu vain keisariperheen käyttöön. Ihoa hellivä ainesosa edistää luonnollisen hyaluronihapon tuotantoa ja pitää ihon silkkisen pehmeänä. Se onkin tärkeä ainesosa ylellisissä voiteissa, emulsioissa ja esansseissa, joita käytetään erityisessä ihonhoitorituaalissa todellisten tulosten saavuttamiseksi. parfumdreamsiltä löydät ylelliset tuotteet ihonhoitoon, upeaa kosmetiikkaa ja hienostuneet tuoksut, jotka korostavat luonnettasi.

SENSAI-tuotteet: ylellistä hoitoa ja silkkisen pehmeä iho

Tärkeässä roolissa SENSAI-tuotteiden käytössä on Saho-ihonhoitofilosofia. Japanilaisesta teeseremoniasta innoituksensa saanut ihonhoitoseremonia määrittelee tietyt periaatteet yksittäisten hoitovaiheiden suorittamiselle. SENSAI on vakuuttunut, että ihonhoidossa vaiheiden suoritusjärjestyksellä on suuri merkitys kehon, mielen ja aistien hemmottelun ja rentouttamisen kannalta. Seremonian vaiheet ovat:

  • Kaksoispuhdistus: Ihon puhdistus SENSAI-tuotteilla tapahtuu kahdessa vaiheessa. Esipuhdistuksessa poistetaan tali ja öljypohjainen meikki. Syväpuhdistus puolestaan poistaa kuolleen ihosolukon ja lian.
  • Kaksoiskosteutus: Puhdistuksen jälkeen iho tulee kosteuttaa virkistävällä hoitovedellä, joka valmistelee ihon seuraavaa hoitoa varten. Tämän jälkeen levitettävät voiteet ja emulsiot ravitsevat ihoa arvokkailla ainesosillaan ja tekevät ihosta huolitellun ja kauniin. Ne silottavat, kiinteyttävät, vahvistavat ja suojaavat ihoa.
  • Kaksoislevitys: Kosteuttavia tuotteita levitettäessä käyttötavalla on suuri merkitys. Jotta ihosi rentoutuu, aistit heräävät ja kasvojesi iho pääsee elpymään, aloita levitys hellävaraisella kasvohieronnalla. Toisessa vaiheessa paina ihoasi kevyesti käsilläsi tehostaaksesi hoitotuotteen imeytymistä.

Osta SENSAI-tuotteita: ylellistä ihonhoitoa

SENSAI tarjoaa kokonaisen paletin ylellisiä ihonhoitotuotteita. Ne sisältävät laadukkaita ainesosia, jotka on suunniteltu varta vasten erilaisten ihotyyppien erityisiin tarpeisiin. Tuotteista on saatavana tuotesarjoja, joiden tuotteet täydentävät toisiaan Saho-hoitofilosofian mukaisesti. Jos aikeissasi on ostaa SENSAI-kosmetiikkaa, parfumdreamsiltä löydät laajan valikoiman erilaisia tuotteita:

  • SENSAI-meikit: Laadukkaat meikkituotteet tuovat arkeesi ripauksen luksusta. Sensai-tuotteiden rakenne on silkkisen voidemainen, jonka ansiosta niitä onkin helppo levittää. Tuloksena on upea iho, joka hehkuu kauniisti.
  • SENSAI-ihonhoito: Hoitovedet kosteuttavat ihoa ja valmistelevat sen seuraavaa hoitovaihetta varten. Voiteet ja emulsiot ravitsevat ihoa arvokkailla ainesosillaan ja tekevät ihosta kauniin.
  • SENSAI-aurinkotuotteet: Korkean aurinkosuojakertoimensa ansiosta vedenkestävät aurinkovoiteet suojaavat ihoa UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta ja hapettumiselta. Samalla ne torjuvat ihon ennenaikaista ikääntymistä. After sun -tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Itseruskettavalla voiteella puolestaan loihdit ihollesi ripauksen väriä.
  • SENSAI-vartalonhoito: Intensiivistä vartalonhoitoa varten SENSAI-tuotepaletista löytyy ylellisiä kohottavia ja kiinteyttäviä voiteita kaulalle ja rinnan alueelle, ihoa helliviä käsivoiteita ja kiinteyttäviä vartaloemulsioita.

Näiden tuotteiden täydennykseksi sopii erinomaisesti naisten SENSAI-tuoksu, joka jättää jälkeensä hedelmäisen raikkaan henkäyksen bergamottia, rosepippuria, päärynää ja tuoksuorvokkia. Viehättävä tuoksu hellii aisteja lempeällä valkoisten kukkien yhdistelmällä. Sen täydentävät tonkapavun rikas aromi ja aistillinen meripihka. Eau de Parfum -tuoksu ympäröi käyttäjänsä kuin ylellinen silkki ja päästää esiin hänen sisäisen kauneutensa.

SENSAI-kosmetiikka: meikkejä, jotka korostavat kauneutta

Laajan kasvojen- ja ihonhoitotuotteiden valikoiman lisäksi parfumdreams tarjoaa myös laadukasta SENSAI-kosmetiikkaa kasvoille, silmille, huulille ja poskille. Suosikkeihin lukeutuvat tahrimaton ripsiväri, joka on helppo poistaa 38 °C:sella vedellä, kosteuttavat nestemäiset meikkivoiteet sekä ylelliset anti-age-huulipunat kiehtovissa väreissä. Yhteensopivat siveltimet ja meikkisienet varmistavat, että lopputulos on täydellinen.