Lämpösuoja hiuksille

58 Tuote
533
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Lämpösuoja hiuksille pitää hiukset terveinä

Kaikilla, jotka muotoilevat hiuksiaan säännöllisesti kihartimella tai föönillä, pitäisi olla käytössä hiusten lämpösuoja osana muotoilutuotevalikoimaansa. Hiuksia nimittäin muotoillaan hetkittäin jopa 230 asteen lämpötilassa, mikä kuivattaa ja vahingoittaa hiuksia ja tekee niistä karheat, haaroittuvat ja katkeilevat.

Hiusten lämpösuojan toimintaperiaate

Lämpösuoja hiuksille muodostaa suojakerroksen yksittäisen hiuksen pintakerroksen päälle ja varmistaa, ettei hius pääse suoraan kontaktiin kuumuuden kanssa. Näin muodostunut suojakerros suojaa hiusta eikä päästä kosteutta haihtumaan lämmön vaikutuksesta. Lämpösuojan ansiosta hiukset kuivuvat vähemmän niitä muotoiltaessa. Tämä kuitenkin edellyttää, että tuotetta on levitetty kunnolla hiuksiin.

Miten erilaiset lämpösuojatuotteet eroavat toisistaan?

Hiusten lämpösuojatuotteita on olemassa erilaisia ja niillä kaikilla on erilaisia ominaisuuksia:

  • Lämpösuojasuihke hiuksille: Lämpösuihke hiuksille on tuotteen suosituin muoto. Suihketta levitetään kosteisiin hiuksiin ja hiusten tyveen suihkuttamalla, ja sen käyttö onkin varsin helppoa. Useissa suihkeissa on lisänä hoitavia ainesosia, jotka antavat hiuksille lisäkosteutta.
  • Lämpösuojavoide hiuksille: Lämpösuojavoiteissa on usein lisänä hoitavia ainesosia, jotka suojaavat hiuksia haaroittumiselta ja kuivumiselta. Voide on koostumukseltaan paksumpaa kuin suihke ja se onkin hyvä vaihtoehto, joka on helppo levittää tasaisesti märkiin hiuksiin.

Näin käytät lämpösuojaa hiuksille

Lämpösuoja levitetään kosteisiin hiuksiin ja jätetään niihin. Toisin sanoen lämpösuihketta tai lämpösuojavoidetta ei tarvitse huuhtoa pois hiuksista. Näin lämpösuoja pääsee vaikuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Suihkeen levittäminen onnistuu parhaiten noin 20–30 senttimetrin etäisyydeltä hiuksista. Tärkeintä on, että tuotetta päätyy kaikkiin suortuviin. Jotta suihke levittyisi hyvin, hiukset on hyvä kammata lopuksi perusteellisesti. Lämpösuojavoide levitetään käsin kosteisiin hiuksiin. Myös voidetta käytettäessä kannattaa hiukset vielä kammata, jotta tuote levittyisi tasaisesti kaikkialle.

Tämän jälkeen hiukset föönataan. Kun ne ovat täysin kuivat, voit käyttää muita hiuskiinteellä.

Osta lämpösuoja hiuksille parfumdreamsiltä

Suojaa hiuksesi aina muotoillessa hiusten lämpösuojalla. Voit valita omien mieltymystesi mukaan, käytätkö suihketta vai voidetta. Parfumdreamsiltä löydät suuren valikoiman hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, joilla loihdit mitä upeimpia kampauksia.