Palasaippuat

146 Tuote
68
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Palasaippua: hygieenistä ja kestävää puhdistusta

Palasaippuat ovat taas muodissa ja saatavana on nykyisin myös kiinteitä suihkusaippuoita ja kiinteitä hiusshampoita.

Laadukkaat palasaippuat ovat suosittu lahja tai tuliainen. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva saippua. Ylellisiä tuoksusaippuoita tai luonnollisia kasviöljysaippuoita löytyy yhä useammin kylpyhuoneista.

parfumdreamsin valikoimasta löydät jokaiselle ihotyypille, kaikille kehonosille sekä myös kasvoille ja hiuksille sopivat palasaippuat.

Kiinteä suihkusaippua tekee ihosta sileän

Kiinteät suihkusaippuat eivät kalpene nestemäisten suihkugeelien rinnalla. Niissä on yhtälailla laadukkaita luonnollisia öljyjä, kuten esimerkiksi hienoa manteliöljyä, joka säännöllisesti käytettynä silottaa ja pehmentää ihoa. Samalla se ehkäisee ihon kuivumista.

Myös oliiviöljy on suosittu ainesosa kiinteissä suihkusaippuoissa. Ainutlaatuinen oliiviöljy rikastaa saippuan arvokkailla rasvahapoilla ja A-, C-, D- ja E-vitamiineilla.

Keholle tarkoitettuja palasaippuoita voi käyttää päivittäin ja ne vaahtoavat samalla tavoin kuin tavanomainen suihkugeeli.

Palasaippuat ovat vastuullinen valinta

Palasaippuat ja kiinteät suihkusaippuat ovat muutakin kuin kauniita katsella. Ne suojaavat lisäksi ympäristöä, sillä niissä on kompakti, luonnollinen pakkaus ja ne kestävät pitkään. Käytöstä riippuen yksi palasaippua voi kestää useita kuukausia.

Muita palasaippuoiden etuja:

  • Ne ovat usein vegaanisia: niiden valmistukseen ei tarvita eläinperäisiä apuaineita.
  • Niissä on tuskin vettä (verrattuna nestemäisiin suihkugeeleihin) ja ne menevät näin ollen pieneen tilaa kuljetettaessa.
  • Ainesosat ovat usein luonnollisia.

Kuorivat palasaippuat

Jos haluat saada sametinpehmeän ihon, käytä ihollesi palasaippuaa, joka samalla kuorii ihoa hellästi. Joissain tuotteissa on pieniä kuorivia hiukkasia kuten kahvijauhetta. Nämä pienet hiukkaset hierovat ihoa miellyttävästi ja poistavat samalla kuolleen ihosolukon ja tekevät ihosta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen.

Palasaippuat tukevat ihon suojakerrosta ja antavat iholle arvokasta kosteutta. Kiinteät suihkusaippuat sopivatkin myös erittäin kuivalle iholle. Saippuan kompaktin koostumuksen ansiosta ainesosat pääsevät hyvin iholle lämpimällä vedelle pestessä ja hoitavat näin ihoa hellävaraisesti ja intensiivisesti.

Osta palasaippuat netistä parfumdreamsiltä

Hemmottele ihoasi uudella ihonhoitorutiinilla ja ihastu palasaippuoiden positiivisiin vaikutuksiin. parfumdreamsiltä löydät suuren valikoiman erilaisia palasaippuoita aina normaalista ihosta erittäin kuivaan ihoon. Myös kuorivat saippuat löydät parfumdreamsin valikoimasta.

Käytä käteviä suodattimia ja löydä etsimäsi suosikkituotteet entistä nopeammin, ja tilaa saippuat helposti suoraan kotiisi.