Kosteuttavat kasvonaamiot

133 Tuote
404
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kosteusnaamiot – intensiivistä tehovirkistystä iholle

Iän myötä kehon oma hyaluronihapon tuotanto vähenee, ja samalla iho kykenee sitomaan vähemmän vettä. Myös erilaiset ympäristötekijät, kuten pakokaasut, lämmitysilma, lämpötilanvaihtelut ja UV-säteily johtavat kosteuden menettämiseen. Tämän seurauksena iho kiristyy, näyttää hailakalta ja siihen ilmestyy kuivia läiskiä. Kuiva iho on myös altis juonteille. Koska elimistö ei pysty täyttämään kosteusvarastojaan itse, on tärkeää suojata sitä ulkopuolelta. Intensiivinen kosteusnaamio sisältää kosteuttavia ja kosteutta sitovia ainesosia.

Mikä on kosteusnaamio?

Kosteusnaamiot ovat kosmeettisia hoitotuotteita, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Ne antavat iholle hetkessä raikkaan hehkun. Naamioita on saatavana eri muodoissa, esimerkiksi voiteena, geelinä, vaahtona ja tahnana. Käytä naamiota ihon puhdistuksen jälkeen. Erityisen käteviä käyttää ovat niin sanotut sheet-maskit. Puuvillakankaasta tai kuitukankaasta valmistetut kangasnaamiot sisältävät arvokkaita hoitavia aineita. Ne asettuvat kasvoille kuin toinen iho, ovat miellyttävän viileitä ja hoitavia.

Kosteuttava kasvonaamio täyttää ihon kosteusvarastot

Kosteusnaamio sisältää lukuisia arvokkaita ainesosia, jotka tunkeutuvat syvälle ihon uloimpaan ihokerrokseen ja täyttävät sen. Tämä saa ihon näyttämään täyteläisemmältä ja raikkaammalta. Kosteusnaamio tekee ihosta pehmeän ja joustavan. Tavallisiin päivä- ja yövoiteisiin verrattuna tuotteissa on paljon korkeampi vaikuttavien ainesosien pitoisuus. Se hemmottelee ihoa intensiivisellä kosteudella tehden siitä kimmoisamman ja kiinteämmän. Samalla se vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta. Kosteuttavan kasvonaamion tärkeimmät ainesosat ovat:

  • aloe vera
  • glyseriini
  • urea
  • keramidit
  • sheavoi
  • E-vitamiini
  • hyaluronihappo

Kosteuttava kasvonaamio antaa iholle säteilevän hehkun, joka tulee näkyviin välittömästi käytön jälkeen. Siksi naamiot ovat täydellisiä, kun kaipaat nopeaa raikkautta ennen treffejä tai muita tärkeitä tapaamisia. Hanki nyt kosteuttavat naamiot parfumdreamsilta edulliseen hintaan!