Ampullit

60 Tuote
975
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Ampullit osaksi ihonhoitoa

Ampullit ovat tehokkaasti tiivistettyjä ihonhoitopakkauksia, joita on helppo käyttää. Näissä pienissä lasiputkiloissa onkin muutakin kuin ylellinen ulkonäkö. Ne on nimittäin mukautettu optimaalisesti ihon erilaisiin tarpeisiin. Ja jotta niiden annostelu olisi optimaalisen helppoa, niihin on pakattu juuri sopiva määrä hoitavaa ainetta. Kasvojen ampullihoidolla on useita etuja:

  • Erittäin tehokasta: Ampullin sisältämien tiivistettyjen aineiden tehokkuus tuntuu välittömästi ja huomaat sen tekevän ihollesi hyvää.
  • Yksilöllistä: Intensiivistä kosteutusta, anti-age-hoitoa tai apua epäpuhtaalle iholle – ampulleista on hyötyä erilaisiin ihon tarpeisiin.
  • Joustavaa: Onpa valintasi pieni kauneuskäsittely silloin tällöin tai säännöllinen käyttö, ampullit on todella helppo ottaa osaksi ihonhoidon rutiineja.
  • Hygieeninen säilytys: Ampullit on tarkoitettu kertakäyttöisiksi. Näin ollen sinun ei tarvitse olla huolissasi mahdollisesta bakteerien leviämisestä.
  • Ei ylimääräistä muovia: Ampullit ovat yleensä lasia, ja näin ollen ne voi kierrättää.

Ampullien vaikuttavat aineet kohdistuvat juuri sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Ampulleista onkin saatavana erilaisia versioita: Hyaluroniampullit antavat rasittuneelle iholle optimaalista kosteutusta. Pantenoli ja kehäkukkauute rauhoittavat punoitusta. Tiivistetty kollageeni vaikuttaa ikääntyvään ihoon kohottavasti. Aloe vera -mehu puolestaan tukee ihon luonnollista uudistumista.

Kasvoille tarkoitettujen ampullien käyttö

Jotta näistä pienistä kauneusapulaisista olisi sinulle mahdollisimman paljon hyötyä, on tärkeää, että käytät niitä oikein. Käytä aina ehdottomasti ampullin avaajaa, jottet vahingoita itseäsi lasiin. Avaajan avulla kasvoille tarkoitetut ampullit on helppo taittaa auki juuri oikeasta kohdasta ja saat arvokkaan sisällön turvallisesti käyttöösi. Noudata seuraavia neljää vaihetta ja ihosi saa ihanaa hemmottelua.

Aivan ensiksi ampullit on aina ravistettava hyvin. Näin varmistat, että yksittäiset komponentit ja vaikuttavat aineet sekoittuvat kunnolla keskenään. Tämä on tärkeää, sillä haluathan saada tasaisen lopputuloksen. Tämän jälkeen avaat kasvoille tarkoitetut ampullit asettamalla avaajan ampullin kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit käyttää pesulappua tai meikkipyyhettä.

Kaada nyt ampullin koko sisältö kämmenellesi ja levitä se kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hellävarainen taputtelu auttaa ainesosia imeytymään paremmin ihoon. Valmista tuli. Saadaksesi mahdollisimman tehokkaan vaikutuksen käytä aina koko ampulli kerralla. Sen jälkeen kun konsentraatti on imeytynyt, voit meikata kasvosi tavanomaiseen tapaan.

Mitä muuta sinun tulisi tietää ampulleista?

Paras aika kasvojen ampullikuurille on silloin, kun ihosi sitä kaipaa. Kyseessä voivat olla kuivat laikut, epäpuhtaat kohdat tai pienet rypyt: ampulleja voit käyttää huoletta aamuin ja illoin. Lisäksi tarjolla on vaihtoehtoja, jotka antavat iholle raikastusta silloin tällöin sekä sellaisia, jotka sopivat pitkäaikaiseen käyttöön.

Sinun ihollesi sopivat ampullit löydät parhaiten miettimällä, mitä tarpeita ihollasi on. Haluatko silottaa pieniä ryppyjä? Valitse silloin anti-age-ampullit. Toivotko aamuisin kaunista hehkua poskillesi? Ampullien sisältämät pienet hohtavat hiukkaset tukevat ihosi hehkua.

Löydä nyt kasvoillesi sopiva ampullikuuri

Säihkyvät kasvot huomataan. Sen vuoksi löydätkin parfumdreamsin valikoimasta runsaasti erilaisia pieniä kauneusboostereita. Etsitpä hyaluronihappoampulleja antamaan tehokosteutusta tai kollageeniampulleja ikääntymistä vastaan, meiltä löydät jokaisen ihon tarpeisiin sopivat ampullit.