Bobbi Brown meikit

239
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Bobbi Brown -meikeillä korostat luonnollista kauneuttasi

Bobbi Brown -kosmetiikka syntyi halusta toimia toisin kuin trendit ja uida vastavirtaan. Ammattilaismeikkitaiteilijan perustama yritys syntyi vuonna 1991, jolloin markkinoita hallitsivat räikeät värit. Siitä lähtien nimi Bobbi Brown on yhdistetty laatuun ja innovaatioihin puhuttaessa kauneudenhoitotuotteista, meikeistä ja välineistä.

Bobbi Brown -meikit mullistivat kosmetiikkateollisuuden. Lisäksi perustaja on kirjoittanut yhdeksän kirjaa kauneudesta ja hyvinvoinnista.

Bobbi Brown: nudesta huulipunasta meikki- ja peitevoiteisiin

Meikkitaiteilija Bobbi Brown kaipasi meikkeihin luonnollisia sävyjä. Tästä syystä hän perusti vuonna 1991 omaa nimeään kantavan tuotemerkin. Ensimmäinen Bobbi Brown -merkin tuote olivat 10 huulipunaa beigen eri sävyissä, jotka tänä päivänä tunnetaan nude-tyylinä. Tämä oli siihen aikaan sensaatio, sillä silloin meikkien haluttiin olevan ennen kaikkea erottuvia.

Peitevärit, meikkivoiteet ja erilaiset silmä- ja huulimeikit nostivat liikevaihdon nopeasti korkeuksiin. Vuonna 1995, vain neljä vuotta merkin perustamisen jälkeen, Estée Lauder -konserni osti Bobbi Brown -tuotemerkin. Perustaja pysyi kuitenkin mukana yrityksessä ja osallistui tuotekehitykseen.

Bobbi Brown -tuotteet ilman eläinkokeita

Bobbi Brown -kosmetiikan menestys ei ollut sattumaa. Alusta alkaen perustajalle oli tärkeää, että kosmetiikkatuotteet tuotetaan ilman eläinkokeita ja kyseenalaisia ainesosia. Lisäksi kaikki Bobbi Brown -tuotteet täyttävät ammattilaisten vaatimukset. Bobbi Brown -meikkejä on erittäin helppo käyttää ja ne kestävät selvästi pidempään kuin kilpailijoiden tuotteet.

Bobbi Brown -tuotteista löytyy kaikkea, mitä naiset meikkiin tarvitsevat: ripsivärit, eyelinerit, luomivärit, meikkivoiteet ja puuterit. Kaikkia Bobbi Brown -tuotteita on saatavana lukuisissa eri sävyissä, sillä meikkien tarkoituksena on korostaa käyttäjän luonnollista kauneutta. Valikoiman täydentävät Bobbi Brown -ihonhoitotuotteet. Kaikissa Bobbi Brown -tuotteissa käytetään ainoastaan sellaisia ainesosia, jotka eivät ärsytä ihoa ja jotka sopivat myös herkälle iholle.

Osta Bobbi Brown -tuotteet netistä

Parfumdreamsiltä löydät laajan valikoiman Bobbi Brown -tuotteita. Laadukkaat merkkituotteet ovat ehdoton valinta etenkin luonnollisen näköisen meikin ystäville. Löydä nyt täydellisesti sinulle sopivat Bobbi Brown -meikit ja ihonhoitotuotteet.