Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Miesten hiustenleikkuukone hiusten ja parran siistimiseen

Miesten hiustenleikkuukoneet tai kotiparturit sopivat hiusten leikkaamiseen, pulisonkien siistimiseen sekä partakarvojen lyhentämiseen. Useimmissa laitteissa on erilaisia päitä, jotka on helppo vaihtaa eripituisen jäljen aikaansaamiseksi. Laadukkaat mallit ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä tai keraamisilla terillä teroittuvat itsestään, joten niitä käyttämällä saat täydellisen lopputuloksen joka kerta.

Mitä eroja on erilaisissa kotipartureissa ja hiustenleikkuukoneissa?

Hiusleikkuria käytetään suurempien hiusmäärien leikkaamiseen. Hiustrimmeri sen sijaan sopii lähempänä ihoa työskentelyyn. Sillä voit leikata tarkasti pulisongit, niskahiukset ja korvien ympärykset. Lisäksi se sopii reunojen ja äärirajojen leikkaamiseen sekä partatrimmeriksi. Monissa hiustenleikkuukoneissa yhdistyy parta-, hius- ja ihokarvatrimmeri. Multi Grooming -seteissä on useita erilaisia päitä hiuksille, nenäkarvoille, korville ja ihokarvoille sekä parranajoon. Tästä setistä löydät kaiken tarvittavan.

Mihin kiinnittää huomiota hiusleikkuria hankittaessa?

parfumdreamsiltä löydät laajan valikoiman eri merkkien hiusleikkureita, jotka sopivat niin hiusten kuin pulisonkien tai parran leikkuuseen. Huomioi seuraavat asiat ostaessasi hiustenleikkuukonetta:

  • Monipuolinen käyttö: Useimpia malleja voi käyttää se akku- että verkkovirralla.
  • Helppokäyttöisyys: Jotta hiusten leikkuu olisi nopeaa ja tarkkaa, laitteet on muotoiltu ergonomisesti ja niissä on kuminen pinta. Näin ollen hiusleikkuri pysyy tukevasti kädessä.
  • Terien materiaali: Hyvissä miesten hiustenleikkuukoneissa on itseteroittuvat keraamiset tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät. Hiilititaaniterät tai japanilaisesta teräksestä valmistetut terät takaavat tarkan leikkuujäljen vuosiksi eteenpäin.
  • Säädettävä pituus: Hiusleikkurissa on useimmiten säätöpyörä hiusten pituuden valitsemiseen tai erilaisia vaihdettavia päitä. Tuotteesta riippuen säätöalue vaihtelee 0,1–41 mm.
  • Käyttöaika: Pitkä käyttöaika mahdollistaa jatkuvan akkukäytön. Eri malleissa käyttöaika on tavallisesti 40–90 minuuttia. Tehokkaimmat mallit yltävät jopa 160 minuutin käyttöaikaan. LED-lataustilan näyttö on kätevä ominaisuus. Sen ansiosta näet yhdellä silmäyksellä, kuinka paljon akkua on vielä jäljellä.
  • Latauksen kesto: Lyhyt latausaika mahdollistaa vauhdikkaan käytön. Keskimäärin lataus kestää 1,5–3 tuntia. Pikalataustoiminnolla varustetut mallit ovat käyttövalmiita jo 15 minuutin kuluttua.
  • Puhdistus: Helpoiten puhdistettavia ovat veden alla huuhdeltaviksi soveltuvat mallit.

Monien valmistajien kotiparturit sisältävät lisävarusteita, kuten kamman, puhdistusharjan, hoitoöljyn, latausaseman ja virtajohdon sekä erilaisia trimmauspäitä. Säilytykseen soveltuu mukana toimitettu laukku tai pussi.

Kuinka kotiparturia käytetään hiusten leikkuuseen?

Kotiparturin käyttö lyhyiden hiusten leikkaamiseen on helppoa ja säästää sinut parturikäynniltä. Laite sisältää erilaisia päitä ja suojausasetuksia, jotta hiusten leikkaaminen sujuisi tarkasti. Laitetta käytetään kuiviin tai kevyesti kostutettuihin hiuksiin.

Ennen leikkurin käyttöä hiukset olisi hyvä pestä. Rasvaiset hiukset tukkivat laitteen mekanismin. Pue harteillesi suojaviitta tai pyyhe, joka suojaa vaatteitasi. Valitse haluamasi leikkuuterä ja pituus. Päitä on yleensä käytettävissä useita erilaisia. Joissain hiustenleikkuukoneissa haluttu hiusten pituus asetetaan säätöpyörällä.

Aloita hiusten leikkuu pään alaosasta ja työskentele alhaalta ylöspäin. Pitele hiusleikkuria vakaasti kädessä. Varmista, että kaikki hiukset ovat yhtä pitkiä kampaamalla kampaus lopuksi vielä läpi.

Niskahiuksiin ja pulisonkeihin miesten hiustenleikkuukonetta käytetään ilman päätä. Kampaa hiukset lopuksi harjalla ja huolla laite. Poista hiukset terien välistä ja lisää teriin teräöljyä. Tämä lisää kotiparturin elinikää.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube