Lanvin hajuvesi

23
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

LANVIN-hajuvesi: ainutlaatuinen tuoksu täynnä ranskalaista charmia

Vuonna 1889 nuori hatuntekijä Jeanne Lanvin avasi ensimmäisen liikkeensä Pariisin sydämessä. Neljä vuotta myöhemmin hän muutti arvostetulle Rue du Faubourg Saint-Honoré -kadulle. Pienestä hattukaupasta kasvoi Lanvinin muotitalo. Siellä myytiin hattujen lisäksi itsesuunniteltuja lastenvaatteita, ylellisiä naisten mallistoja, alusasuja ja hajuvesiä. Tänä päivänä se on Ranskan vanhin, yhä toiminnassa oleva couture-muotitalo, jonka historia ulottuu yli 130 vuoden taakse. Parfumdreamsilta löydät valikoiman haluttuja LANVIN-hajuvesiä, jotka lumoavat pariisilaisella charmillaan.

LANVIN-hajuvedet: klassikkotuoksuja ripauksella luksusta

Jo varhain muotisuunnittelija huomasi, että hajuvesi kuuluu meikkipöydän välttämättömiin tuotteisiin. Ensimmäisen tuoksunsa hän toi markkinoille nimellä LANVIN-hajuvedet jo vuonna 1925. Kukkaismaisen itämainen Eau My Sin Eau de Toilette kuului useita vuosikymmeniä hajuvesikauppojen halutuimpien tuotteiden joukkoon.

Vuonna 1927 LANVIN julkaisi tuoksun, joka jäisi historiaan: Lanvin Arpège. Suunnittelija teetätti sen tyttärensä Margueriten kolmekymmentävuotispäivän kunniaksi. Tämä hajuvesitalon tunnetuin tuoksu sisältää bulgarialaista ruusua, kieloja, kuusamaa ja jasmiinia. Tuoksu on tumma ja pehmeä, ja se säteilee ajatonta eleganssia.

LANVIN-hajuvesi on saatavilla yhä tänä päivänä. Sen alkuperäistä koostumusta on mukautettu useita kertoja tehden siitä nykyaikaisen. Lukuisat Lanvin naisten hajuveden modernit tulkinnat ovat lisänneet siihen ripauksen raikkautta. Yhtä legendaarinen kuin itse tuoksu on myös sen ylellinen pullo. Musta pyöreä, jugendtyylinen lasipullo on koristettu erityisellä motiivilla, joka symboloi Jeanne Lanvinin rakkautta lapseensa. Paul Iribe tyylitteli pulloon kultaisella värillä äidin laskeutuvassa puvussa ojentamassa kätensä tyttärelleen.

Osta ajattomat ja elegantit LANVIN-hajuvedet parfumdreamsilta

Verkkokaupasta löydät valikoiman Lanvin naisten hajuvesiä ja Lanvin miesten hajuvesiä, joiden joukosta myös kuuluisan klassikkotuoksun Arpège. Se on saanut vuonna 1993 uuden sommitelman, jossa yhdistyvät alkuperäisen tuoksun ainutlaatuisuus ja nykyaikaisen luksustuoksun korkeat vaatimukset. Lisäksi löydät kevyempiä tulkintoja tuoksuklassikosta ja muita raikkaita tuoksuja, jotka heijastavat kantajansa puhdasta elämäniloa. Valikoimaan kuuluvat muun muassa seuraavat tuoksut:

  • Lanvin Éclat d’Arpège: Mahtipontisen alun tuoksulle antavat syreeni ja sitrushedelmät. Sydäntuoksun muodostavat herkän sinisateen, vihreän teen ja kypsän persikan nuotit ennen kuin tuoksun valtaa aromaattisen aistillinen pohjatuoksu makean myskin ja kallisarvoisen ambran sävyineen. Tämä LANVIN-tuoksu ilmentää puhdasta naisellisuutta ja pukee kaikenikäisiä naisia.
  • Lanvin Éclat d’Arpège Sheer: Kukkaismaisen hedelmäinen LANVIN Eau de Toilette kätkee helmeä muistuttavaan pulloonsa naisellisen, herkän kesätuoksun, joka erottuu puhtaalla keveydellään. Latvatuoksussa yhdistyvät pitayan, mandariinin ja lootuskukkien helmeilevät vivahteet. Kukkaisen sydäntuoksun valloittavat ripaus kieloa, pionia ja vesijasmiinia. Pohjatuoksun setripuu, meripihka ja valkoinen myski henkivät lämmintä, rauhoittavaa tunnelmaa.
  • Lanvin Mon Éclat d'Arpège: Tyttömäisen heleä LANVIN-tuoksu yhdistää latvatuoksuunsa raikasta bergamottia ja aloe veraa. Sydäntuoksussa kohtaavat ruusu, jasmiini ja aprikoosi, jotka muuttuvat pohjatuoksun lämpimiksi myskin ja santelipuun nuoteiksi.
  • Lanvin A Girl in Capri: Tämä LANVIN Eau de Toilette vangitsee sisäänsä lumoavan saaren kauneuden ja lämmön. Siinä yhdistyy maanläheinen meripihkan, ajopuun ja valkoisen myskin sävy greipin kukintoihin ja merihenkisiin aromeihin. Kihelmöivän alun tuoksulle antavat roseepippuri, bergamotti ja sitruuna. Kokonaisuutena tuoksu on raikas ja samalla salaperäinen, täydellinen lempeisiin kesäpäiviin.

Erottuva ja karismaattinen LANVIN miesten hajuvesi on mausteisen raikas ja dynaaminen Lanvin L'Homme. Se antaa moderneille maailmanmiehille ripauksen raikkautta pirskahtelevilla sitrusnuoteillaan. Niiden seurana tuoksuvat salvia, minttu ja laventeli ja tuoksun täydentävät upeasti kardemumma ja pippuri.