Molton Brown

19
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Molton Brown – brittilaatua, joka ihastuttaa kaikkia aisteja

Caroline Burstein perusti vuonna 1973 ensimmäisen yrityksensä, jolle hän antoi nimen Molton Brown. Nimen perustana oli Browns Boutique, pieni liike South Moltonissa, Englannissa, joka oli kerran kuulunut hänen vanhemmilleen. Carolinen perustama Molton Brown tarjosi aluksi hiustenhoitotuotteita, jotka hän itse valmisti. Myöhemmin hän laajensi valikoiman kattamaan myös vartalonhoitotuotteita ja miesten tuotteita. Yksi asia oli hänelle hyvin tärkeää alusta alkaen: kaikki tuotteet tuli valmistaa Englannissa, mikä takasi niiden autenttisuuden ja laadun.

Molton Brown -tuotteiden suuri valikoima

Vähitellen Molton Brownista kehittyi ensisijainen tuotteiden ostopaikka niille, jotka halusivat hankkia korkealuokkaisia hoitotuotteita. Ylellisyys ei kuitenkaan ollut Carolinelle yksinomaan tärkeää. Hän halusi, että Molton Brown -tuotteet ovat ennen kaikkea erittäin laadukkaita. Tällaisia ne ovat yhä tänä päivänä. Niin läheltä kuin kaukaa tulevat asiakkaat voivat luottaa saavansa ensiluokkaisia hakuvesiä ja ihonhoitotuotteita, joissa ei ole tingitty mistään.

  • Molton Brown -hajuvedet: Molton Brown on tullut tunnetuksi ennen kaikkea hajuvesistään. Hienostuneiden naisten hajuvesien lisäksi valikoimassa on myös valikoituja miesten hajuvesiä ja unisex-hajuvesiä. Tuotteet sisältävät arvokkaita esansseja, jotka myydään korkealuokkaisissa pulloissa. Erityisen huomattavaa hajuvesissä on, että kaikki Molton Brown -hajuvedet on muotoiltu yksinkertaisesti ja pulloissa on aina näyttävä pallokorkki, joka istuu pullon päällä kuin kruunu. Ne muodostavatkin johdonmukaisen kokonaisuuden, joka erottuu selvästi monista muista hajuvesipulloista.
  • Molton Brown -vartalonhoito: Molton Brownin valikoimaan sisältyvät suihkugeelit, käsirasvat, hoitoaineet ja shampoot sekä lahjapakkaukset, jotka tarjoavat lahjansaajalle harmonisen ja ilahduttavan yllätyksen. Kaikissa tuotteissa käytetään laadukkaita ainesosia, jotka hoitavat vartaloa ja tarjoavat aisteille ihastuttavan tuoksuseikkailun. Molton Brown -ihonhoitotuotteet on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, ja ne sisältävätkin runsaasti arvokkaita vaikuttavia aineita, jotka suojaavat ja ravitsevat ihoa optimaalisesti.
  • Molton Brown -sisustustuotteet: Valikoimasta löytyy Molton Brown -hajuvesien ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi myös kodin tuotteita. Oleskelutilojen raikastamiseen sopivat ihastuttavat tuoksukynttilät. Vintage-tyyliset sisustuselementit tuoksuvat hienostuneesti kandeeratuilta marjoilta, sitrushedelmiltä ja myskiltä. Ne luovat ainutlaatuisia tuoksuelämyksiä, jotka ovat täynnä lämpöä ja kodikkuutta.

Molton Brown ilahduttaa erityisen monipuolisella valikoimalla erilaisia tuotteita, joiden raikkaat ja hoitavat ainesosat muodostavat ainutlaatuisia tuoksuelämyksiä. Ruusu ja jasmiini kohtaavat santelipuun samalla kun musta tee yhdistyy harmonisesti männyn ja basilikan tuoksuihin. Jokainen tuoksuyhdistelmä on sensuelli sekoitus hedelmäisiä, tulisia tai makeita esansseja, jotka hemmottelevat kaikkia aisteja aivan erityisellä tavalla.

Tutustu Molton Brown -tuotteiden monipuoliseen maailmaan

Molton Brown -kosmetiikkayritys tarjoaa paljon muutakin kuin hajuvesiä. Erilaiset aromit ja hoitotuotteet ulottuvat aina kylpytuotteisiin, kylpynesteisiin ja Molton Brown -saippuaan asti. Jokainen tuote onkin ihastuttava tuoksukokemus täynnä upeita hoitavia ominaisuuksia. Tältä englantilaiselta menestysyritykseltä löytyy sopiva tuoksusekoitus jokaiseen tunnelmaan ja tilaisuuteen olipa kyse arjesta tai juhlasta.

Molton Brown -tuotteille on aina ollut tärkeää tarjota epätavallisia koostumuksia ja varmistaa pitkäikäinen tuoksuelämys. Kaikki tuotteet on valmistettu ilman eläinkokeita ja vastuullisesti. Useat hoitotuotteet voi lisäksi täyttää edullisesti uudelleen, ja säästää näin luontoa ja suojella kaunista planeettaamme.

Osta Molton Brown -tuotteet helposti parfumdreamsiltä

Molton Brown naisten ja miesten tuotteet ovat korkealuokkaisia eivätkä ne jätä mitään toivomisen varaan. Parfumdreamsiltä löydät runsaasti valikoituja tuotteita ja voit vakuuttua itse niiden korkeasta laadusta. Tilaa nyt Molton Brown -tuotteet edullisesti netistä ja inspiroidu mukavasti kotoa käsin upeista ja laadukkaista tuotteista.