Kasvoseerumit

560 Tuote
13112
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kasvoseerumi - tehohoitoa iholle

Kasvoseerumit täydentävät päivittäisen hoitorutiinin. Pienet pullot ja ampullit sisältävät erilaisia vaikuttavia ainesosia, jotka kaunistavat ihoa. Koostumuksestaan ​​riippuen ne vähentävät ryppyjä, auttavat taistelemaan ihon epäpuhtauksia vastaan, kosteuttavat ihoa tai vähentävät pigmenttiläiskiä. Kasvoseerumi hoitaa ihoa tehokkaasti. Vaikutuksen saavuttamiseksi on tärkeää valita tuote, joka on räätälöity kunkin ihotyypin yksilöllisiin tarpeisiin.

Mikä kasvoseerumi on?

Kasvoseerumit ovat kosmetiikkatuotteita, joissa on korkea aktiivisten ainesosien pitoisuus ja joiden koostumus on kevyt, nestemäinen tai geelimäinen. Tuotteet ovat erittäin riittoisia, joten sitä tarvitsee levittää vain muutama pisara. Hyvä kasvoseerumi imeytyy nopeasti. Se ei tee ihosta rasvaista, vaan antaa iholle optimaalisesti kosteutta, uudistavia ainesosia ja ravintoaineita.

Seerumi sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia. Ne tunkeutuvat syvälle ihokerroksiin ja vapauttavat siellä ihoa kaunistavan vaikutuksensa. Seerumit on pakattu pieniin ampulleihin tai pulloihin. Tuotteen annostelua helpottaa pipetti.

Juuri sinun ihotyypillesi sopivan kasvoseerumin valinta

Valittaessa kasvoseerumia on tärkeää ottaa huomioon, että se sopii sinun ihosi tarpeisiin. Seerumin säännöllinen käyttö voi lievittää iho-ongelmia, kuten näppylöitä, ryppyjä tai ihon sameutta. Myös normaali iho hyötyy kevyestä seerumista, jossa on C-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Suuret pitoisuudet aktiivisia ainesosia antavat iholle tervettä hehkua ja runsaasti kosteutta. Osoitteesta parfumdreams löydät sopivia tuotteita jokaiselle ihotyypille:

  • Ikääntyvä iho hyötyy seerumeista, joissa on C-vitamiinia tai retinolia. Saatavilla on myös versioita, jotka sisältävät ferulihappoa, hyaluronihappoa tai pre- ja probioottisia uutteita. Ne parantavat ihonväriä, antavat iholle runsaasti kosteutta ja voivat vähentää näkyviä ihon ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Kollageeni tekee ihostasi elastisemman ja kimmoisamman. Ne vahvistavat ihon suojakerrosta ja antavat iholle hehkua.
  • Epäpuhdas iho tarvitsee paljon kosteutta: Tällöin erinomainen valinta on seerumi, jossa on ravitsevia ainesosia, kuten hyaluronihappoa. Epäpuhtauksia vastaan voidaan taistella ​​salisyylihappoa tai glykolihappoa sisältävillä seerumeilla, joilla on hieman kuoriva vaikutus.
  • Kuiva iho hyötyy kosteuttavasta kasvoseerumista. Hyaluronihappoa, aloe veraa ja niasiiniamidia sisältävät tuotteet elvyttävät ihoa. Ne antavat iholle hienovaraista hehkua ja saavat sen näyttämään raikkaalta. Tämä häivyttää myös pieniä kuivuusryppyjä.
  • Herkkää ihoa, jolla on taipumusta punoitukseen ja ärtymiseen, rauhoitat seerumilla, joka sisältää lähdevettä tai hamamelista. Aminohapot ja antioksidantit parantavat ihon vastustuskykyä. Vihreän teen ja açaí-marjojen esanssit tasapainottavat ihonsävyä.
  • Kalpea iho saa kaunista, tervettä hehkua, kun käytät säännöllisesti hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävää kasvoseerumia.

Pigmenttiläiskien hoidossa hyötyä voi olla seerumeista, jotka sisältävät C-vitamiinia sekä mulperipuu-, sianpuolukka- tai lakritsinjuuriuutetta, jotka tasoittavat ihon sävyä pitkäkestoisesti. Nykyään on olemassa lukuisia versioita myös herkälle silmänympärysiholle. Ne sisältävät aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, rypäleensiemenöljyä, kurkku-uutetta tai C-vitamiinia, jotka vähentävät tummia silmänalusia, turvotusta ja ryppyjä.

Näin levität seerumia kasvoille

Hyvä kasvoseerumi on helppo sisällyttää päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Se ei korvaa tavallista kasvovoidetta vaan täydentää sitä. Tuote levitetään kasvoille puhdistuksen jälkeen ennen päivä- tai yövoidetta. Jotta se imeytyisi hyvin, kasvojen tulee olla täysin kuivat. Käyttöön riittää jo pari tippaa. Levitä seerumi sormilla pyörivin liikkein kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.