Reuzel

35
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Reuzel: hollantilaista muotoilua

Sana Reuzel on hollantia ja tarkoittaa sianrasvaa. Itsevarmat ja humoristiset Reuzel-merkin perustajat ovat lisänneet oman määritelmänsä: kyseessä on maailmankuulu muotoilutuotemerkki, joka on tunnettu lyömättömästä laadusta, suoristuskyvystä ja mahtailusta – täysin ilman sianrasvaa.

Reuzel: parturien kehittämä, kaikkien käyttämä

Reuzel-merkin historia alkoi rock'n'roll-hulluuden ja punkin kapinallisuuden aikaan 40 vuotta sitten Rotterdamissa, Hollannissa. Leen ja Bertus, rakastettava kaksikko, The Bearded Bastard ja The Bloody Butcher kuten heitä kutsutaan, aloittivat jo 14-vuoden iässä hiusten ja partojen leikkuun.

Pian nämä pioneerit perustivat legendaarisen barbershopin Schorem Haarsnijder en Barbier Rotterdamin sydämeen. Barbershop palvelee ainoastaan miehiä, jotka haluavat muotoilla hiuksensa ja partansa perinteiseen tapaan. Molemmat parturit käyttävät pomadeja ja muita vanhan koulun muotoilutuotteita.

Tavanomaisiin asiakkaisiin lukeutuvat rokkarit, motoristit, liikemiehet ja muut kovat tyypit. Yli 50 kokemuksella käytännön työstä parturit perustivat brändin Reuzel, joka viittaa heidän suunnittelemiinsa pomadeihin.

Mikä Reuzel-tuotteissa on erityistä?

Kaikki Reuzel-tuotteet valmistetaan käsityönä. Ne sisältävät vain luonnollisia ainesosia, kuten mehiläisvahaa, hunajaa ja piparminttua. Kiiltävät Reuzel-pomadet ovat erityisen suosittuja. Ne tuoksuvat vienosti, antavat äärimmäistä kiiltoa ja ne on helppo pestä pois. Pomadet antavat vahvan pidon ja ne on helppo levittää kuiviin hiuksiin.

Yksi Reuzel-parranhoitotuotteiden erikoisuuksista on niiden vintage-henkiset pakkaukset. Tuotteet on pakattu nostalgisiin rasioihin ja pulloihin, jotka muistuttavat vanhoista hyvistä ajoista. Reuzel-merkin tunnus on koristeellinen sika. Sika viittaa siihen, että aiemmin pomadet valmistettiin sianrasvasta. Merkki yhdistääkin perinteiset parturointitekniikat tuotteiden moderneihin ainesosiin. Näin siitä on kehittynyt trendikäs miesten merkki, jolla on maailmanlaajuinen kulttistatus.

Ensiluokkaiset Reuzel-tuotteet

Yksi Reuzelin suosituimmista tuotesarjoista ovat partatuotteet. Tuotteisiin lukeutuvat muun muassa partaöljyt, partabalsamit ja partavahat. Tuotteet hoitavat partaa ja tekevät siitä pehmeän, taipuisan ja kiiltävän. Tänä päivänä legendaariset Reuzel-pomadet valmistetaan Amerikassa, josta niitä viedään ympäri maailmaa.

Sianrasvalla ei ole mitään sijaa Reuzel-partatuotteissa. Öljyt ja luonnolliset esanssit tekevät Reuzel-tuotteista ensiluokkaisia. Reuzel Beard Balm kosteuttaa ja hoitaa miehen parran viimeistä karvaa myöten. Beard Foam puolestaan ihastuttaa vaahtomaisella rakenteellaan ja antaa kauniin kiillon.

Osta Reuzel-tuotteet edullisesti parfumdreamsilta

Parfumdreamsilta löydät Reuzelinja yli 900 muun huippumerkin tuotteet uskomattoman edulliseen hintaan. Tutustu nyt suureen valikoimaan ja laita partasi kuosiin laadukkailla hoitotuotteilla.