Bestseller

NARS

41
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Nars – laadukkaita meikkejä ammattilaiselta

Kun meikkitaiteilija François Nars perusti oman tuotemerkin vuonna 1994, hänellä oli mielessään yksi tavoite: hän halusi, että NARS Cosmetics olisi yritys, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä meikkituotteita. Hän aloitti 12 huulipunalla, jotka kuuluisa Barneysin tavaratalo otti valikoimaansa New Yorkissa. Ensimmäinen NARS-tuotesarja löi hetkessä läpi ja valloitti käytännöllisesti katsoen yhdessä yössä lukemattomien asiakkaiden sydämet. Sen jälkeen tuotemerkki on vakiinnuttanut asemansa maailman markkinoilla ja julkaissut useita erilaisia tuotesarjoja.

Laadukas NARS-kosmetiikka ei jätä mitään toivomisen varaan

Nykyisin NARS tarjoaa huulipunia useissa eri värisävyissä. Valikoima on kehittynyt merkittävästi ja laajentunut kattamaan myös meikkivoiteet, kynsilakat, poskipunat, aurinkopuuterit ja paljon muuta. Meikkitarjontaa ilman NARS-tuotteita ei enää voisi edes ajatella. Yrityksestä ensimmäisenä mieleen tulee sen logo. Toisin kuin monien muiden yritysten nimissä NARS käyttää pelkkiä isoja kirjaimia, jotka kirjoitetaan sisäkkäin. Unohtumaton tapa, joka kertoo yksilöllisyydestä, varmasta tyylitajusta ja ainutlaatuisuudesta.

  • NARS meikin pohjustusvoide: NARS-valikoimasta löytyy kaikki näyttävään meikkiin tarvittava. Aivan ensimmäiseksi kasvoille levitetään meikin pohjustusvoide. Tässä asiassa merkki luottaa ravitseviin ja syväkosteuttaviin ainesosiin, joiden avulla luodaan erinomainen pohja meikille.
  • NARS-meikkivoide: Pohjustusvoiteen jälkeen levitetään meikkivoide, joka saa ihon säteilemään. NARS tarjoaa tähän tarkoitukseen useita värisävyltään ja koostumukseltaan erilaisia tuotteita. Sarjasta löytyy tuotteita kuten Light Reflecting -meikkivoide ja ohuesti kuultava Sheer Glow -meikkivoide sekä Natural Radiant Longwear -meikkivoide, jotka kaikki on tarkoitettu hieman eri tarpeisiin. NARS-peitevoiteen ja NARS 10 -peitevoiteen levityssiveltimen avulla saat lisäksi pienet epätasaisuudet ja ihon punoitukset helposti peitettyä
  • NARS-poskipunat ja aurinkopuuterit: Poskipunan ja aurinkopuuterin avulla voit korostaa kasvojen eri osia. Myös tähän tarkoitukseen NARS tarjoaa erilaisia tuotteita puuteriversioista aina nestemäisiin tuotteisiin. Eri värisävyistä löytyy varmasti jokaisen tyyliin sopiva vaihtoehto.
  • NARS-silmämeikit: NARS-silmämeikkituotteilla luot helposti täydellisen katseen. Valikoimasta löydät niin luomivärit, ripsivärit kuin eyelinerit ja kulmatuotteet. Niiden avulla loihdit helposti unohtumattoman katseen.
  • NARS-huulipunat: NARS-huulimeikkejä löytyy joka lähtöön. Täydellisten pusuhuulten luomiset löydät niin huulipunat, huulikiillot kuin huultenrajauskynät. Myös huulimeikeissä NARS tarjoaa kattavan ja monipuolisen valikoiman erilaisia värisävyjä aina herkistä nudesävyistä intensiivisiin väreihin.

NARS-meikit erottuvat muista merkeistä erityisten väriensä ja epätavallisen peittävyytensä ansiosta. Lisäksi meikit pysyvät erinomaisesti ja kestävät lähes koko päivän. Näiden meikkien ansiosta näytätkin upealta kaikkialla: päivällä toimistossa, urheillessa ja liikkuessa sekä vielä illalla elokuvissa, diskossa tai tanssimassa.

NARS-meikit hyväksi iholle

Useat meikkimerkit ovat valinneet panostavansa korkeapigmenttisiin väreihin tai hyviin ainesosiin. NARS ei kuitenkaan halua tehdä valintaa näiden väliltä vaan yhdistää molemmat edut tuotteissaan. Laadukkaan meikin pohjustusvoiteen ansiosta meikki kestää erinomaisesti jopa kuivalla iholla. Rasvoittuvan ihon kiilto taas on helppo tasoittaa puuterimaisilla tuotteilla.

Samanaikaisesti yritys käyttää tuotteissaan hyvää tekeviä ainesosia kuten antioksidantteja, vitamiineja, aurinkosuojakerrointa, hyaluronihappoa ja hedelmäuutteita. Näin syntyy ylellisiä meikkejä, joilla luot upean ilmeen ja jotka hoitavat ihoa.

Osta nyt NARS-tuotteet helposti ja mukavasti parfumdreamsiltä

Tarvitsetpa meikkejä arkeen tai iltamenoihin, NARS sopii jokaiseen päivään ja tarjoaa kattavan valikoiman kosmetiikkatuotteita. Parfumdreamsiltä löydät upean valikoiman erilaisia NARS-meikkejä moniin erilaisiin tarpeisiin. Vain muutamalla hiiren klikkauksella voit helposti ostaa NARS-tuotteet netistä. Näillä meikeillä loihdit hetkessä upeita ajattomia, näyttäviä ja elegantteja ilmeitä.