Gua Sha

9 Tuote

Osta gua sha -kivi verkosta: täydellinen lisä ihonhoitorutiiniisi

Gua sha tukee ihoa ensimmäisten ryppyjen ilmestyessä, edistää verenkiertoa ja vaikuttaa myönteisesti sekä kehoon että mieleen. Tämä kivellä tehtävä kasvohieronta juontaa juurensa kiinalaiseen lääketieteeseen. Tehokas kasvojen hierontatekniikka loihtii käden käänteessä virkeän ja ruusuisen hehkun poskillesi. Tutustu nyt parfumdreamsillä gua sha -kivien taikaan.

Hierontakivet kasvoille: gua sha -kivet ruusukvartsista, jadesta ym.

Gua sha -hierontakiviä tehdään eri materiaaleista, joilla kaikilla on oma erityinen vaikutustapansa. Ennen kuin siis ostat gua sha -kiven, varmista, mikä kasvohierontakivi sopii sinulle ja ihollesi parhaiten:

  • Gua sha -ruusukvartsi: Hennon ruusunpunaisesta ruusukvartsista tehty gua sha -kivi antaa energiaa ja auttaa selättämään stressiä. Mineraali lisää samalla kudosten verenkiertoa ja saattaa vaikuttaa myönteisesti sydämen rytmiin.
  • Gua sha -jade: Jadesta tehdyn gua sha -kiven samettisen vihreä väri rauhoittaa kehoa ja mieltä. Lisäksi tällaisen kasvohierontakiven pitäisi vähentää epäpuhtauksia ja turvotusta.
  • Gua sha -ametisti: Parfumdreamsin valikoimassa on myös ametistista valmistettuja gua sha -hierontakiviä. Tunnettu liilanvärinen parantava kivi edistää sisimmässä olevaa rauhaa ja auttaa vähentämään jännitteitä. Samalla tällä kasvohierontakivellä sanotaan olevan ihoa parantavia ominaisuuksia.

Kämmenenkokoiset gua sha -kivet on tehty yleensä ruusukvartsista tai jadesta, mutta kasvohierontarullat on valmistettu usein vuorikristallista. Tämä jalokivi poistaa negatiivista energiaa ja avaa tunnelukkoja.

Käytä gua sha -kiveä oikein – näin se käy

Gua sha -hierontakiven käyttö on yleensä täysin vaivatonta, ja se sisältää vain muutaman eri vaiheen:

  1. Ennen kuin käytät gua sha -kiveä, puhdista kasvojen iho ja itse kivi huolellisesti. Kun poistat meikin ja muun lian, estät bakteerien leviämisen käyttäessäsi kasvohierontakiveä.
  2. Voit hieroa gua sha -kivellä sekä kasvoja että kaulaa. Ihanteellista lopputulosta ajatellen on tärkeää, että kasvohierontakiveä liikutetaan aina keskeltä ulospäin. Siten myrkylliset aineet virtaavat paremmin pois imukudosjärjestelmän kautta. Hieronta kestää mieluiten viidestä kymmeneen minuuttia.
  3. Kun olet lopettanut hieronnan, puhdista gua sha -hierontakivi jälleen huolellisesti. Puhdistukseen riittää haalea vesi ja mieto kasvojenpuhdistusaine.

Vinkki: Tehohoitoa varten kasvoille kannattaa levittää etukäteen kasvoöljyä. Sen ansiosta gua sha -kivi liukuu pehmeämmin iholla. Tasaiset hierovat liikkeet saavat lisäksi öljyn imeytymään paremmin ihoon, mikä tehostaa vaikutusta.

Osta gua sha -hierontakivi parfumdreamsin verkkokaupasta – tutustu ihonhoitotuotteiden valikoimaamme

Kasvohierontakivi ei ainoastaan täydennä erinomaisesti anti-aging-kasvohoitoa, vaan se aktivoi oikein käytettynä imukudosjärjestelmää ja edistää siten myrkyllisten aineiden poistumista koko kehosta. Parfumdreamsin monipuolisessa valikoimassa on siksi myös laadukkaita gua sha -kiviä päivittäiseen käyttöön. Tilaa hierontakivi kasvoillesi suoraan verkkokaupastamme tai selaile tuotevalikoimaamme mukavasti älypuhelimella missä tahansa parfumdreams-sovelluksen avulla. Saat kasvosi ja sisimpäsi säteilemään ruusukvartsista, jadesta tai ametistista valmistetun gua sha -kiven avulla!