C-vitamiiniseerumit

40 Tuote
2538
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

C-vitamiiniseerumi tekee ihosta hehkuvan ja raikkaan

Useiden ihmisten kosmetiikkakaapista tämä upea tehoaine jo löytyykin: C-vitamiiniseerumi. Pieneen pulloon kätkeytyy todella tehokas aine, johon ihastut varmasti. C-vitamiini suojaa ihosoluja ja tekee ihosta tasaisemman. Seerumi tunnetaan anti-age-tuotteena , joka antaa iholle raikasta hehkua joka päivä. Näin ollen se sopiikin erinomaisesti täydentämään päivittäisiä ihonhoitorutiineja.

C-vitamiinia ja muita vaikuttavia aineita sisältävä seerumi

C-vitamiinilla on jo itsessään vahvistava vaikutus. Se voi tukea kollageenin muodostusta ja vaikuttaa näin ollen epäsuorasti ja positiivisesti moniin eri kohtiin kehossa. Lisäksi C-vitamiiniseerumia voidaan käyttää tehokkaasti pigmenttiläiskiin ja muihin ikääntymisen merkkeihin.

Kun C-vitamiini yhdistetään muihin hoitaviin ainesosiin, saadaan tuote, joka hoitaa ihoa kaikin puolin optimaalisesti. Valmistajan valitsemasta painopisteestä riippuen C-vitamiiniseerumiin voidaan lisätä lukuisia erilaisia ainesosia, joilla voi olla positiivisia vaikutuksia iholle. Tällaisia ovat mm.:

  • aloe vera
  • muut vitamiinit (esim. E-vitamiini)
  • hyaluronihappo
  • ferulahappo
  • sitrushedelmäuutteet.

Nämä erilaiset vaikuttavat aineet tukevat C-vitamiinin vaikutusta ja täydentävät kosmetiikkatuotteen. Näin C-vitamiiniseerumilla voidaan hoitaa myös epäpuhtauksista, pigmenttiläiskistä tai aknesta kärsivää ihoa. Tämän lisäksi useimmat tuotteet myös tuoksuvat ihastuttavalle ja saavat käyttäjänsä hyvälle tuulelle heti aamusta.

C-vitamiiniseerumi: vaikutus ja käyttö

C-vitamiini suojaa ihosoluja ympäristötekijöiden negatiivisilta vaikutuksilta ja auttaa rakentamaan kollageenia ihon syvissä kerroksissa. Tämä on tärkeää, sillä kehon oma kollageenituotanto heikkenee ikääntyessä. Ihoa onkin hyvä tukea parhaalla mahdollisella tavalla. Kuten muutkin antioksidantit myös C-vitamiini sitoo niin kutsuttuja vapaita radikaaleja. Näin se estää niitä pääsemästä vahingoittamaan ihosoluja enempää. Vapaat radikaalit pääsevät ihollemme ympäristön vaikutuksesta. Syynä voivat olla pakokaasut, hieno pöly tai sisäiset tekijät kuten stressi. Käyttämällä C-vitamiinia voimme auttaa ihoamme pitämään huolta itsestään.

C-vitamiiniseerumi sopii jokapäiväiseen käyttöön, sillä sen käyttö on helppoa:

  • Puhdistus: Puhdista iho ensin huolellisesti ja poista mahdollinen lika ja meikki. Tukeaksesi vaikutusta voit käyttää kasvovettä.
  • Käyttö: Levitä puhdistuksen jälkeen hellästi kasvojen iholle seerumia. Vain muutama tippa riittää hyvin. Tehosta vaikutusta taputtelematta neste pehmeästi ihollesi tai hiero ihoa pienillä pyörittävillä liikkeillä.
  • Ihonhoito: C-vitamiiniseerumi imeytyy ihoon nopeasti. Tämän jälkeen voit täydentää ihonhoitorutiinisi levittämällä hoitavaa kasvovoidetta tai muita tuotteita.

Ota C-vitamiiniseerumi osaksi jokaisen aamun kasvojenhoitoa. Näin kasvosi hehkuvat koko päivän ja ihosi vaikuttaa tasaisemmalta.

C-vitamiiniseerumi pigmenttiläiskiin

C-vitamiinin sanotaan lievittävän olemassa olevia pigmenttiläiskiä ja auttavan estämään uusien muodostumista. Tästä syystä C-vitamiiniseerumi onkin suosittu tuote sellaisten ihmisten keskuudessa, joilla on pigmenttihäiriöitä. C-vitamiinia sisältävä seerumi sopiikin moniin erilaisiin tarkoituksiin ja useille erilaisille ihotyypeille.

Osta C-vitamiiniseerumi netistä parfumdreamsiltä

Monien tunnettujen kosmetiikkamerkkien valikoimasta löytyy jo kiinteänä osana tuotepalettia C-vitamiiniseerumi. Näin ollen parfumdreams tarjoaakin sinulle laajan valikoiman näitä ihonhoidon boostereita, joita voit helposti käyttää kotona. Tilaa nyt juuri sinun ihollesi sopiva C-vitamiiniseerumi parfumdreamsiltä.