Shampoo värjätyille hiuksille

147 Tuote
2874
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Shampoo värjätyille hiuksille pitää hiustesi värin raikkaana

Ovatpa hiuksesi räikeän punaiset, pehmeän ruskeat tai viileän vaaleat, shampoo värjätyille hiuksille säilyttää sävyn kuin sävyn kirkkaana ja antaa hiuksillesi vastustamatonta säteilyä. Huomaa kuitenkin, että värishampoo ja värjättyjen hiusten shampoo ovat kaksi eri asiaa. Termejä käytetään usein synonyymeinä, mutta itse asiassa kyse on eri tuotteista.

Mikä oikeastaan on värishampoo?

Tämä hiustenhoidon erikoistuote toimii kuin hiusten pikasävytys ja raikastaa hiusvärisi pesun yhteydessä. Sen teho perustuu väripigmentteihin, pikkuriikkisiin, veteen liukeneviin rakeisiin, jotka kiinnittyvät hiusten pintakerrokseen. Samalla se vahvistaa valon taittumista hiuksista, ja hiusten väri näyttää värishampoon ansiosta kirkkaammalta ja intensiivisemmältä. Shampoon sisältämä UV-suoja vähentää lisäksi auringon aiheuttamaa värin haalistumista. Värishampoo on tarkoitettu aina tietyn värisille hiuksille.

Shampoo värjätyille hiuksille suojaa väriä

Toisin kuin värishampoo värjättyjen hiusten shampoo ei sisällä väripigmenttejä, vaan suojaa hiuksia värin menettämiseltä. Etuna tässä on, että voit käyttää samaa tuotetta kaiken sävyisille hiuksille. Se onkin erinomainen valinta, jos kokeilet mielelläsi erilaisia värisävyjä. Kuitenkin myös värjättyjen hiusten shampoissa laadukkailla ainesosilla on merkitystä.

Ostettaessa shampoota värjätyille hiuksille kannattaa kiinnittää huomiota sen sisältämiin tensideihin. Nämä pinta-aktiiviset aineet eivät ainoastaan poista likaa hiuksista, vaan myös irrottavat niistä pigmenttejä pesun aikana. Erityisesti niin kutsuttu SLS (Sodium Lauryl Sulfate) on luonteeltaan aggressiivinen eikä sovellu käytettäväksi shampoossa, joka on tarkoitettu värjätyille hiuksille.

Pelkkä shampoo värjätyille hiuksille ei riitä

Värjättyjen hiusten shampoo on hyvä perusta, jolla autat hiuksiasi säilyttämään pitkään hohtonsa ja raikkautensa. Jotta hieno ja kaunis värisi eri kuitenkin menisi hukkaan ja haalistuisi jo muutaman pesukerran jälkeen, kannattaa huomioida myös muita hoitovinkkejä:

  • Hiusnaamiot värjätyille hiuksille: Heti värjäyksen jälkeen hiukset ovat erityisen herkät. Pintakerros on erityisen auki ja hiukset katkeavat helposti tai menettävät väriä. Voimakkaasti kosteuttava, proteiinipitoinen tehokuuri on paikallaan heti värjäyksen jälkeen ja myöhemmin kerran viikossa.
  • Hiusöljy: Värjättyjen hiusten latvat kuivuvat helposti. Hiuksiin jätettävä hiusöljy sulkee hiuksen ja estää murtumisen.
  • UV-suoja hiuksille: Värjätyt hiukset ovat erityisen herkät auringolle, jonka vuoksi useisiin shampoisiin sisältyy UV-suoja. Sitä on kuitenkin saatavana myös suihkeena rantalomalle.
  • Lämpösuoja: Muotoiletko hiuksiasi usein föönillä, kihartimella tai suoristusraudalla? Muista käyttää värjätyissä hiuksissa suihkutettavaa tai voidemaista lämpösuojatuotetta. Se auttaa säilyttämään värin ja suojaa lisäksi hiuksia vahingoittumiselta.

Ole varovainen käyttäessäsi hilseshampoota värjättyihin hiuksiin: se saattaa himmentää hiusten väriä ja nopeuttaa väripigmenttien huuhtoutumista pois pesussa.

Osta shampoo värjätyille hiuksille parfumdreamsiltä

Verkkokaupasta löydät nopeasti itsellesi sopivan tuotteen. Etsitpä shampoota värjätyille hiuksille tai värishampoota, parfumdreamsiltä löydät edullisesti tuotteita useilta eri merkeiltä.