Acqua di Parma hajuvesi

128
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Acqua di Parma – tuoksu, joka heijastaa italialaista elämänasennetta

Jo vuodesta 1916 lähtien on paroni Carlo Magnanin perinteikäs tuotemerkki Acqua di Parma inspiroinut ihmisiä ajattoman raikkailla tuoksuillaan, jotka heijastavat välimerellistä kepeyttä. Tuoksut sisältävät korkealaatuisia ainesosia ja jokainen suihkaus huokuu puhdasta italialaista elämänasennetta. Merkki symboloi hienovaraista ylellisyyttä, italialaista hienostuneisuutta ja käsityötaitoa, ja se on suunnattu hienostuneen elämäntyylin omaaville miehille ja naisille, jotka etsivät jotain erityistä. Acqua di Parma tarjoaa laajan valikoiman rakkaudella suunniteltuja lahjasettejä, jotka voivat sisältää niin eksklusiivisia eaux de cologne -tuoksuja, ylellisiä hoitotuotteita kuin laadukkaita huonetuoksuja.

Acqua di Parma -tuoksut: Klassisen ajattomia tuoksuluomuksia, jotka huokuvat puhdasta eleganssia

Ensimmäinen Acqua di Parma -tuoksu luotiin vuonna 1916 pienessä työpajassa Parmassa. ”Colonia” on kultainen hedelmäsekoitus, joka levittää ympärilleen hienostunutta, rauhoittavaa ja ajatonta auraa. Yhä nykyäänkin se on olennainen osa merkin tuotevalikoimaa. Colonia on tuoksu, joka ilahduttaa yhtälailla sekä miehiä että naisia sen alkuperäisellä yhdistelmällään. Eau de colognessa yhdistyvät makean appelsiinin, sitruunan ja kalabrialaisen bergamotin sekä laventelin, verbenan, ruusun ja rosmariinin ydinaromit. Tuoksuelämyksen täydentävät hienostunut santelipuu, makea vetiver ja aistillinen patsuli. Ne tekevät helmeilevän raikkaasta ja sitruksisesta tuoksusta todellisen ikonin, joka kuvastaa italialaista elämäntapaa.

Vuosien varrella on luotu lukuisia Acqua di Parma -tuoksuja, joissa yhdistyvät laatu, omaperäisyys ja eleganssi. Miesten tuoksuja rikastuttavat salvia, laventeli, mustapippuri ja myski. Naisten hajuvedet asettavat kukkaisia aksentteja ruusulla, geraniumilla, pionilla ja magnolialla.

Rentouttavat, aurinkoiset unisex-tuoksut vievät sinut tuoksumaailmassa Välimerelle mandariinin, appelsiinin, bergamotin, greipin ja sitruunan raikkailla juurituoksuilla. Valkohankajäkälän ja patsulin maanläheiset tuoksut kohtaavat elinvoimaiset, sitruksiset sävyt tuoden mieleen aamukävelyn metsässä. Acqua di Parma -tuoksujen lisäksi voit valita parfumdreamsin laajasta valikoimasta muita tuotteita, jotka hemmottelevat vartaloasi ja aistejasi hienoilla tuoksuyhdistelmillä:

  • Acqua Di Parman unisex-tuoksut: Suuri osa tuoksuvalikoimasta on suunnattu naisille ja miehille. Tuoksut ovat usein raikkaita, ajattomia ja ainutlaatuisia.
  • Acqua Di Parman naisten tuoksut: Ylellisille naisten tuoksuille ovat ominaisia hienostuneet kukkaisnuotit. Ne korostavat hillitysti kantajan naisellisuutta olematta tungettelevia.
  • Acqua Di Parman miesten tuoksut: Raikkaat tuoksut yhdistettynä maskuliinisiin vivahteisiin, kuten myskiin tai setriin, ympäröivät miehen vastustamattomalla auralla.
  • Acqua Di Parman huonetuoksut: Tuotemerkki luo kynttilöiden ja tuoksutikkujen avulla ylellisen tuoksuelämyksen kotiisi.

Edle Acqua Di Parman lahjapakkaukset perinteisessä keltaisessa hattulaatikossa sisältävät suihkugeelin, vartalovoiteen, deodorantin tai tuoksukynttilän. Ne ovat tyylikäs ja sydäntä lämmittävä tuliainen. Kokeilupakkaukset, jotka sisältävät erilaisia tuoksuja pienoiskoossa, ovat ihanteellisia mukaan matkalle.

Osta Acqua di Parman hoito- ja tuoksutuotteita edullisesti

Hienot Acqua di Parman hajuvedet herättävät kaikki aistit eloon yhteensointuvilla kokonaisuuksillaan. Ne lähettävät sinut tuoksumatkalle Italian kauneimpiin paikkoihin ja loihtivat ainutlaatuisuuden tunnelmaa. Laadukkaat tuoksuyhdistelmät huokuvat sitruksisilla vivahteillaan puhdasta kepeyttä ja hemmottelevat aistejasi. Parfumdreamsillt voit ostaa ylellisiä Acqua di Parman tuotteita edullisesti. Tutustu valikoimaan parfumdreamsillä ja hemmottele itseäsi ja kotiasi hienoilla tuoksuilla.