22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams

Ripsiharjalla lumoava katse

Toivotko itsellesi täydellistä katsetta? Ripsiharjat erottelevat tehokkaasti yksittäiset ripset toisistaan. Siten ripsirivistö näyttää jo itsessään vahvalta ja ripset ovat valmiina ripsiväriä varten. Anna ripsillesi niiden ansaitsemaa huomiota ja harjaa ne säännöllisesti. Tekemällä niin:

  • ripset näyttävät tuuheammilta ja terveemmiltä
  • maskara levittyy paremmin
  • yksittäisetkin ripset näyttävät huolitelluilta ja muotoilluilta.

Tekoripsille tarkoitettu ripsiharja täyttää tehtävänsä luonnollisiinkin ripsiin käytettynä. Tarkoituksenahan on, että yhteen tarttuneet ripset erottuvat toisistaan. Kätevälle apuvälineelle onkin tilaa jokaisessa meikkipussissa. Sen avulla virkistät lumoavaa katsettasi uudelleen pitkin päivää.

Mihin kiinnittää huomiota ripsiharjoja ostaessasi?

Ripsiharjoissa on useimmiten lyhyt varsi, jossa on spiraalinmuotoinen harjaspää. Harjakset ovat joustavia ja riittävän lyhyitä, jotta ne pystyvät tarttumaan pienimpiinkin ripsiin ja erottelemaan ne toisistaan. Eri koot varmistavat, että löydät omille ripsillesi täydellisesti sopivan apuvälineen. Voit itse päättää, haluatko materiaaliksi mieluummin nailonia vai kumia. Yleensä molemmat vaihtoehdot antavat ripsille tuuheutta ja hoitavat niitä ihanteellisesti.

Varsinkin, kun kyse on silmistäsi, hyvään hygieniaan täytyy kiinnittää huomiota. Puhdista ripsiharjasi säännöllisesti välttääksesi tulehduksia. Voit käyttää siihen mietoa saippuaa ja vettä. Tai osta erityinen puhdistusaine kosmetiikkamyymälästä. Anna ripsiharjan kuivua hyvin puhdistuksen jälkeen, jotta ripsiin ei joudu epätoivottua kosteutta.

Näin käytät ripsiharjaa parhaiten

Ripsiharjan käyttö voi olla miellyttävä osa aamuista kauneudenhoitoasi. Etenkin ripsien pidennykset tarvitsevat ehdottomasti joka päivä hoitoa, jotta voit nauttia kauniista katseestasi mahdollisimman pitkään. Harjaa ripsesi heti sen jälkeen, kun olet puhdistanut ja hoitanut kasvosi. Aloita silmäluomen reunasta ja siirry ylöspäin kärkeä kohti. Voit pyörittää samalla varovasti ripsiharjaa tehostaaksesi lopputulosta.

Kun jokainen ripsi seisoo yksinään, voit levittää ripsivärin tavalliseen tapaan. Kampaa vielä ripset sen jälkeen varovasti ripsiharjalla. Näin vältät yhteen liimautuneet ripset ja saat ripsesi näyttämään todella upeilta.

Voit vaihtoehtoisesti käyttää ripsiharjaa hoitaaksesi ripsiä. Harja auttaa levittämään niihin hoitoseerumia. Siten ainetta levittyy vaivatta pienimpiinkin ripsiin. Hoitavat ainesosat päätyvät juuri sinne, missä ne vaikuttavat parhaiten.

Voit käyttää ripsiharjaa helposti muihinkin käyttötarkoituksiin. Se toimii hyvin myös kulmaharjana. Spiraalimainen harjaspää tarttuu pieniinkin karvoihin ja laittaa ne ojennukseen, halusitpa vain stailata tai trimmata kulmakarvojasi.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube