St .Tropez tan

11
4/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

St. Tropezin itseruskettavan tuotteet tuovat ihollesi auringon hehkun

Haitallisilta Uv-säteiltä suojautuminen ei välttämättä tarkoita luopumista virheettömän ruskettuneesta ihosta. Salaisuus piilee St. Tropezin itseruskettavissa tuotteissa. Luksusmerkin avulla on mahdollista antaa iholle kaunis rusketus täysin ilman auringonottoa. Rusketuksesta tulee tasainen, juovaton ja se antaa myös kevyen hehkun. Jokaisesta rusketustuotteesta huokuu miellyttävä tuoksu, joka muistuttaa menneistä lomista ja kesistä.

  • St. Tropez -rusketussuihke: St. Tropezin rusketussuihkeet ovat käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä. Muutama pieni suihkaus riittää antamaan iholle pehmeän rusketuksen. Rusketuksen voi rakentaa pala palalta. Tämä on luonnollisten ainesosien monimutkaisen sekoituksen ansiota. S simuloi auringonvaloa ilman, että sinun tarvitsee altistua haitallisille UV-säteille. Vaikutus näkyy jo lyhyen ajan kuluttua. Iho näyttäytyy säteilevän kauniisti ruskettuneena ja tekee vaikutuksen upealla hehkullaan.
  • St. Tropezin itseruskettava vaahto: Jos suihkutettavat itseruskettavat eivät miellytä, voi myös valita St. Tropez Self Tan Mousse -vaahdon. Tämä tuote on helppo annostella ja levittää eri ihoalueille, joita halutaan tuoda esiin. Älykkään ruskettavan koostumuksen ansiosta vaahdon avulla voi luoda joko hennon tai voimakkaamman rusketuksen. Ensimmäiset tulokset näkyvät jo muutaman tunnin kuluttua. Rusketus vaikuttaa luonnolliselta ja hehkuvalta.
  • St. Tropez -vartaloemulsio: Virheetön ja tasainen rusketus on mahdollista saavuttaa kuitenkin vain ihon huolellisella valmistelulla. Vain jos ihossa on riittävästi kosteutta, se voi ruskettua kauniisti. Tähänkin on olemassa tuotteita, kuten St. Tropezin vartalovoide, joka tarjoaa ihanteellista kosteuttavaa hoitoa vartalolle. Näin St. Tropez Self-Tan saa aikaan täydellisen pitkäkestoisen ruskettavan vaikutuksen.

St. Tropezin itseruskettavat tuotteet mahdollistavat sen, että jokainen voi itse määritellä haluamansa rusketusasteen ja käsitellä jokaisen vartalon osan yksilöllisesti. Tuotteet on valmistettu vain parhaista ainesosista eikä ne sisällä parabeeneja eikä ftalaatteja. Tuotteet ovat myös täysin eläinkokeettomia. Kosmetiikkayritys laittaakin suuren arvon sille, ettei heidän tuotteissaan käytetä eläinkokeita.

St. Tropezin korkealaatuiset itseruskettavat tuotteet kaikille ihotyypeille

Tunnettu yhdysvaltalainen huippuluokan yritys ei ainoastaan tarjoa erilaisia itseruskettavia tuotteita. Se myös kohdistaa tuotteensa eri ihotyyppien tarpeisiin huolehtien siitä, että jokaiselle löytyy sopiva tuote. Houkutteleviin pakkauksiin pakatut St. Tropezin itseruskettavat tuotteet erottuvat heti edukseen, ja niitä on myös helppo käyttää. Merkin tavoitekin on selvä: tarjota ihonhoitosarjoja, joka auttaa käyttäjää saamaan lisää itseluottamusta ja kauniin ihon.

Tämän mahdollistaa St. Tropezin itseruskettavien tuotteiden helppokäyttöisyys. Tuotteet on helppo levittää kasvoille ja kaikille muille kehonosille. Tulos näkyy usein jo muutaman tunnin kuluttua, ja se on ihanan huoliteltu ja ruskettunut.

Tutustu eksklusiiviseen St. Tropezin itseruskettaviin tuotteisiin parfumdreamsilla.

Itseruskettavat tuotteet antavat iholle hellävaraisen rusketuksen ilman, että ne rasittavat sitä. St. Tropez Self-Tanning -tuotteilla jokainen iho ruskettuu kauniisti ja saa samalla kaipaamaansa hoitoa. Inspiroidu St. Tropezin itseruskettavista tuotteista ja anna ihollesi luonnollinen hehku. Tutustu valikoimaan parfumdreamsilla.